Per què les trucades al meu iPhone són enviades a la bústia de veu? Aquí està la solució!

Por Qu Las Llamadas Mi Iphone Son Enviadas Al Buz N De VozProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Els teus amics intenten cridar-te, però no poden comunicar-se. Els seus iPhones sonen quan els diuen, per què no el teu? En aquest sentit, li explicaré per què les trucades al teu iPhone van directament a l'Buzon de veu i com solucionar el problema per sempre .Per que quan algú truca al meu iPhone les trucades van directe a l'Buzon de veu?

La trucades al teu iPhone van directament a l'Bústia de veu perquè el teu iPhone no té servei, No molestar està activat o hi ha una actualització de la configuració de l'operador disponible. T'ajudarem a identificar i solucionar el problema real a continuació.l'iPhone xs no s'apagarà

Les 7 raons per les que les trucades són redirigides a l'Buzon de veu en iPhone

Hi ha tres raons principals per les quals els iPhones desvien trucades i les porten directament a l'Buzon de veu, i gairebé tots ja coneixen el primer. Estic disposat a apostar que els teus trucades són desviades directament a l'Buzon de veu per la raó # 2 o # 3.Sense servei / Mode avió

Quan el teu iPhone està massa lluny per connectar-se a les torres de telefonia mòbil, o quan està desconnectat de el món exterior amb el mode vol, totes les trucades són desviades directament a l'Bústia de veu perquè el teu iPhone no està connectat a la xarxa cel·lular.

no molestar

Quan el teu iPhone està bloquejat (la pantalla està apagada), No molestar silencia totes les trucades entrants, notificacions de missatges de text i alertes al teu iPhone. A diferència de la manera silenciós, la funció No molestar envia a les trucades entrants directament a l'Buzon de veu.Com sé si la funció 'No molestar' està activada?

Mira a la part superior dreta del teu iPhone, just a l'esquerra de la icona de la bateria. Si veus una lluna creixent, vol dir que la funció No molestar està activada.

Com apago la funció 'No molestar'?

La forma més ràpida de desactivar el mode No molestar es troba al Centre de control. Per obrir el Centre de control, fa servir el dit per lliscar cap amunt des de la part inferior de la pantalla del teu iPhone. Busqui la icona de lluna creixent i toca-ho amb el dit per desactivar No molestar.

També pots desactivar el mode No molestar a l'aplicació de configuració anant a Configuració> No molestar . Toca l'interruptor a la dreta no molestar per desactivar No molestar.

Com es va encendre No molestar en primer lloc?

Obre l'aplicació ajustaments i toca no molestar . Està l'opció programat activada? Si és així, el teu iPhone activarà i desactivarà automàticament No molestar quan et vagis a dormir.

l'iPhone 6 no trobarà wifi

No molestar mentre condueixes

Una nova característica introduïda amb iOS 11 trucada No molestar durant la conducció pot encendre automàticament quan el teu iPhone detecta que condueixes un automòbil.

el vostre mètode de pagament no és vàlid en aquesta botiga

Per desactivar No molestar mentre condueix, primer hauràs de afegir la funció 'No molestar el conduir' a l' Centre de control anant a Configuració> Centre de control> Personalitzar controls i toca el signe més verd a la banda esquerra de No molestar el conduir.

A continuació, llisca el dit cap amunt des de la part inferior de la pantalla per obrir el Centre de control i toca la icona No molestar el conduir .

anunciar trucades

Alguns lectors han informat d'una nova solució que va aparèixer en una versió recent de iOS: Canviar la configuració dels anuncis de trucades a sempre. ingressa a Configuració> Telèfon> Anunciar trucades , toca sempre i proveu-lo.

Cercar una actualització de la configuració de l'operador

Si les teves trucades van directament a l'Buzon de veu, és possible que hagis de actualitzar la configuració de l'operador al teu iPhone. La configuració de l'proveïdor és el que permet que el teu iPhone es connecti a la xarxa sense fils del teu proveïdor.

Si la configuració de l'operador del teu iPhone no està actualitzada, pot tenir problemes per connectar-se a la xarxa del teu operador, el que podria causar que les trucades entrants es dirigeixin directament al teu Buzon de veu.

per a buscar una actualització de la configuració de l'operador , Obre l'aplicació ajustaments i toca General> Informació . Si hi ha una actualització de la configuració de l'operador disponible, apareixerà un avís a la pantalla del teu iPhone que diu ' Actualització de la configuració de l'operador '. Si aquesta alerta apareix al teu iPhone, toca actualitzar .

diferència entre imessage i text

Apagueu la funció de silenciar les trucades desconegudes

Silenci numeros desconeguts enviarà les trucades telefòniques de nombres desconeguts directament a l'Buzon de veu. Les trucades es mostraran a la pestanya recents en Telèfon encara que siguin desviades directament a l'Buzon de veu.

Obre Ajustaments i toca De telèfon. apaga el interruptor al costat de Silenciar num. desconeguts per desactivar aquesta configuració.

Posa't en contacte amb el teu proveïdor

Hi ha la possibilitat que hagis de comunicar-te amb el teu operador de telefonia mòbil per tractar el problema amb el servei de trucada perduda o desviades. Si es produeix un problema regular que no se soluciona amb cap dels passos de solució d'aquest article, és possible que hagis de posar-te en contacte amb el teu proveïdor per veure si hi ha algun problema amb el teu línia o si hi ha una actualització de torre que s'ha de realitzar.

Números de contacte de suport de l'operador sense fil

  • Verizon: 1-800-922-0204
  • Sprint: 1-888-211-4727
  • AT&T: 1-800-331-0500
  • T-Mobile: 1-877-746-0909

És hora de canviar d'operador sense fil?

Si estàs fart dels constants problemes amb el teu proveïdor de serveis sense fil, pots considerar canviar de proveïdor. 'Sovint estalviaràs molts diners quan ho facis! consulta la eina de UpPhone per comparar els plans de telefonia mòbil de cada proveïdor de serveis sense fil als Estats Units.

Estàs de tornada a la xarxa

El teu iPhone està sonant novament i les teves trucades no van directament a l'Buzon de veu. No molestar és una característica que és útil quan estàs adormit, però pot causar mals de cap greus si no saps com usar-la. Estalvia als seus amics i familiars mals de cap similars a l'compartir aquest article en les xarxes socials perquè també puguin aprendre per què el seu iPhone envia les trucades directament a l'Buzon de veu!

Gràcies per llegir, i recorda tornar el favor,
David P.