Messenger No Funciona en iPhone? Aquí està la solució!

Messenger No Funciona En IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Messenger no es carrega al teu iPhone i no saps per què. Més de mil milions de persones fan servir l'aplicació de missatgeria de Facebook cada mes, de manera que quan alguna cosa surt malament, és un gran inconvenient. En aquest sentit, li explicaré per què Messenger no funciona al teu iPhone i et mostraré com solucionar el problema .puc fer taques gelades durant l’embaràs?

Reinicia el teu iPhone

Quan Messenger no funciona al vostre iPhone, el primer i més simple pas per solucionar el problema és apagar i tornar a encendre el teu iPhone. De vegades, això solucionarà errors menors de programari i falles que podrien estar causant un mal funcionament de l'aplicació Messenger.Per apagar el teu iPhone, mantingues premut el botó de repòs / activació (El botó d'encesa) fins que aparegui 'lliscar per apagar' a la pantalla del teu iPhone. Amb un dit, llisca la icona d'encesa vermell d'esquerra a dreta per apagar teu iPhone.Per tornar a encendre el teu iPhone, mantingues premut el botó de repòs / activació novament fins que aparegui el logotip d'Apple al centre de la pantalla del teu iPhone.

Tancar l'aplicació Messenger

De manera similar a reiniciar teu iPhone, tancar i tornar a obrir Messenger pot donar-li a l'aplicació un nou inici si l'aplicació falla o experimenta un problema de programari.Per tancar Messenger, premeu dues vegades el botó Inici per obrir el selector d'aplicacions al teu iPhone. Després, llisca Messenger cap amunt i fora de la pantalla. Sabràs que l'aplicació està tancada quan ja no aparegui al gestor d'aplicacions.

La pantalla de l'iPhone 6 és de color negre

Comprova si hi ha una Actualització de l'Aplicació Messenger

Periòdicament, els desenvolupadors publicaran actualitzacions per a corregir els errors i errors de programari. Si Messenger no funciona al vostre iPhone, és possible que estiguis usant una versió desactualitzada de l'aplicació.

Per cercar una actualització de l'aplicació Messenger, obre l'App Store al teu iPhone. Després, toca la pestanya actualitzacions a la part inferior de la pantalla del teu iPhone. En aquesta pàgina, veuràs una llista de les teves aplicacions que tenen actualitzacions disponibles.

Pots actualitzar l'aplicació individualment tocant actualitzar al costat d'una aplicació, o actualitzar-totes alhora tocant actualitzar tot .

Eliminar i Reinstal·lar Messenger

De vegades, els arxius de l'aplicació es corrompen, el que pot provocar un mal funcionament. Els arxius individuals poden ser difícils de rastrejar, de manera que simplement eliminarem l'aplicació del tot i després la reinstalaremos. Quan eliminis Messenger, el teu compte no s'eliminarà , Però hauràs de tornar a ingressar la teva informació d'inici de sessió!

Per eliminar Messenger, pressiona suaument i mantingues pressionat la icona de l'aplicació fins que el teu iPhone soni i les teves aplicacions comencin a tremolar. Toca la X petita a la cantonada superior esquerra de la icona de l'aplicació, després toca eliminar quan aparegui l'alerta de confirmació al centre de la pantalla del teu iPhone.

com cercar l'iPhone 5c

Per reinstal·lar l'aplicació, obre l'App Store i toca la pestanya Cerca en el cantó inferior dreta. Escriu 'Messenger', després toca la icona del núvol amb una fletxa cap avall per reinstal·lar l'aplicació.

Utilitzes Messenger quan estàs connectat a Wi-Fi?

Molts propietaris d'iPhone usen l'aplicació Messenger quan estan connectats a una xarxa Wi-Fi. Si Messenger no funciona al vostre iPhone mentre estàs connectat a Wi-Fi, segueix els dos passos a continuació per solucionar problemes de connexió Wi-Fi.

Apaga i torna a encendre el Wi-Fi

Apagar i tornar a encendre el Wi-Fi li dóna al teu iPhone una segona oportunitat d'establir una connexió neta amb la teva xarxa Wi-Fi. Si el teu iPhone no es va connectar a Wi-Fi correctament, és possible que no puguis utilitzar aplicacions com Messenger a través de Wi-Fi.

Per desactivar Wi-Fi, obre l'aplicació de configuració, després toca Wi-Fi. Toca l'interruptor al costat de Wi-Fi per desactivar Wi-Fi. Sabràs que està apagat quan l'interruptor sigui de color blanc grisenc i es trobi posicionat a l'esquerra. Per tornar a activar el Wi-Fi, simplement toca l'interruptor novament. Sabràs que la connexió Wi-Fi està activada quan l'interruptor estigui en verd i es trobi posicionat a la dreta.

Oblidar la teva xarxa wifi

Si el Wi-Fi no funciona al teu iPhone, pot haver un problema amb la forma en que el teu iPhone es connecta al teu encaminador Wi-Fi. Quan el teu iPhone es connecta a una xarxa Wi-Fi per primera vegada, guarda dades sobre com connectar-se a aquesta xarxa Wi-Fi. Si aquest procés canvia d'alguna manera, és possible que el teu iPhone no pugui connectar-se a la xarxa Wi-Fi.

Per oblidar la xarxa Wi-Fi, obre l'aplicació de configuració i toca Wi-Fi. Després, toca el botó d'informació (busca la i blau) Al costat de la xarxa Wi-Fi que vols oblidar. toca Oblidar aquesta xarxa per oblidar la xarxa.

per què el meu iPhone 5s continua apagant-se?

Comprova si Messenger està Caigut

Ocasionalment, aplicacions com Messenger es sotmeten a un manteniment de servidor de rutina per mantenir-se a el dia amb una base d'usuaris en creixement. Quan això succeeix, generalment no pot utilitzar l'aplicació durant un període curt de temps. pots comprovar l'estat de servidor de Messenger fent clic a l'enllaç.

iTunes no detectarà el meu iPhone

Restablir tots els ajustos

El nostre últim pas d'aquesta guia per a la solució de problemes de programari per a quan Messenger no funciona al vostre iPhone és restablir tots els paràmetres. Quan restablir tots els paràmetres, s'esborraran totes les dades guardats en l'aplicació de configuració del teu iPhone. Com he esmentat anteriorment, rastrejar un problema de programari específic pot ser difícil, de manera que restablirem tots els ajustos com una solució 'general'.

Per restablir tots els paràmetres, obre l'aplicació de configuració i toca General> Restablir> Restablir ajustos . Introduïu la contrasenya, després toca restablir ajustos quan aparegui el la finestra de confirmació a la part inferior de la pantalla. La configuració es restablirà i el teu iPhone es reiniciarà.

Comença a Enviar Missatges!

Has arreglat l'aplicació de missatgeria de Facebook al teu iPhone i pots començar a posar-te en contacte amb els teus amics i familiars. Assegura't d'enviar aquest article als teus amics a les xarxes socials perquè sàpiguen què fer quan Messenger no estigui funcionant en els seus iPhones!

gràcies,
David L.