La pantalla del meu iPhone parpelleja! Aquí està la solució definitiva.

La Pantalla De Mi Iphone Parpadea

La pantalla del teu iPhone segueix parpellejant i no saps què fer. La pantalla parpelleja, canvia de color o s'apaga, però no estàs segur de per què. En aquest article, et explicaré per què parpelleja la pantalla del teu iPhone i et mostraré com solucionar el problema per sempre .

Haig d'utilitzar trucades wifi

Restabliment complet de la teva iPhone

De vegades, el programari de l'iPhone es torna obsolet, el que pot fer que la pantalla parpellegi. El restabliment complet de la teva iPhone l'obligarà a apagar-se i encendre abruptament, el que de vegades pot solucionar el problema.Hi ha algunes formes diferents de realitzar un restabliment complet, segons l'iPhone que tinguis:  • iPhone 8 i models més nous : Pressiona i deixa anar el botó per pujar el volum, després pressiona i deixa anar el botó per baixar el volum, després pressiona i manten pressionat el botó lateral fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.
  • iPhone 7 i 7 Plus : Manten pressionats simultàniament el botó d'encesa i el botó per baixar el volum fins que el logotip d'Apple parpellegi a la pantalla.
  • iPhone SE, 6s i models anteriors : Mantén premut el botó d'encesa i el botó d'inici simultàniament fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.

Pots deixar anar els botons que estàs sostenint tan aviat com aparegui el logotip d'Apple. Si la pantalla del teu iPhone continua parpellejant després de tornar a encendre-la, ¡passa a el següent pas!¿La pantalla parpelleja quan obres una aplicació específica?

Si la pantalla del teu iPhone només parpelleja quan fas servir una aplicació determinada, probablement hi hagi un problema amb aquesta aplicació, no amb el teu iPhone. Primer, recomano tancar l'aplicació per veure si podem solucionar un problema menor de programari.

Haurà d'obrir el selector d'aplicacions per tancar una aplicació al teu iPhone. En l'iPhone 8 i versions anteriors, pressiona dues vegades el botó d'Inici. En l'iPhone X i versions posteriors, llisca cap amunt des de la part inferior cap al centre de la pantalla. Ara que ha obert el selector d'aplicacions, tancament teva aplicació lliscar cap amunt i fora de la part superior de la pantalla.Si la pantalla del seu iPhone encara parpelleja quan obres l'aplicació, és possible que hagis de eliminar-la i tornar a instal·lar-la o buscar una alternativa. Per suprimir una aplicació d'iPhone, manten pressionat lleugerament la seva icona a la pantalla d'inici del teu iPhone. Després, toca la petita X que apareix. Confirmeu la teva decisió tocant eliminar !

Desactivar brillantor automàtic

Molts usuaris d'iPhone han tingut èxit arreglant la pantalla parpellejant del seu iPhone desactivant la brillantor automàtic. Per desactivar la brillantor automàtic, obre Configuració i toca Accessibilitat> Pantalla i mida de el text . Finalment, apaga l'interruptor al costat de Brillantor automàtic.

Restauració DFU del teu iPhone

Encara no podem descartar un problema de programari, i mes si la pantalla del teu iPhone segueix parpellejant. Per intentar solucionar un problema de programari més profund, posa el teu iPhone en mode DFU i restaúralo.

Una restauració DFU esborra i torna a carregar tot el codi que controla el teu iPhone. Abans de posar el teu iPhone en mode DFU, et recomanem guardar una còpia de seguretat de la informació al teu iPhone.

Un cop hagis fet una còpia de seguretat de les teves dades, consulta el nostre altre article per aprendre com posar el teu iPhone en mode DFU .

per què no còpia de seguretat iCloud

Opcions de reparació de pantalla

Probablement hauràs de reparar el teu iPhone si la pantalla segueix parpellejant després de posar-ho en manera DFU. És possible que un connector intern s'hagi desallotjat o danyat.

Quan es tracta de components interns d'iPhone tan petits i intricats, recomanem portar el teu iPhone a un expert que pugui solucionar el problema. Si tens un pla de protecció AppleCare +, programa una cita amb els tècnics de la botiga Apple més propera.

també recomanem Pols , Una companyia de reparació que a comanda t'envia un tècnic directament a el lloc que escullis. La tècnic pot ser-hi en només una hora i la reparació serà coberta per una garantia de per vida!

Pantalla parpellejant: arreglada!

La pantalla del teu iPhone ja no parpelleja! Si coneixes algú amb una pantalla parpellejant d'iPhone, segur de compartir aquest article amb ell / a. Deixa qualsevol altra pregunta que tinguis sobre el teu iPhone a continuació a la secció de comentaris

Gràcies per llegir,
David L.