La pantalla del meu iPad està trencada! Aquí està la solució definitiva.

La Pantalla De Mi Ipad Est RotaProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

El teu iPad té la pantalla trencada i vols arreglar-la. Pot ser difícil saber quines són les opcions de reparació del teu iPad o quina és la millor opció per a tu. En aquest sentit, li explicaré què fer quan la pantalla del teu iPad està trencada perquè puguis arreglar-la avui .Avaluar el dany de la teva iPad

És important avaluar què tant s'ha esquerdat la pantalla del teu iPad abans d'intentar decidir on has reparar-lo. Si la pantalla està completament trencada, probablement voldràs reparar-la el més aviat possible.Si només una petita part de la pantalla està trencada, és possible que vulguis conviure amb això. Vaig tenir una petita esquerda en el meu iPhone 7, que mai vaig solucionar. Després d'un temps, quasi oblidi que hi era! Les esquerdes petites i primes generalment no afecten el que pots i no pots fer al teu iPad, però definitivament es poden veure malament.A més, si alguna vegada planeges intercanviar teu iPad o vendre-ho a una altra persona, probablement hauràs de reparar. És possible que no puguis canviar el teu iPad si té la pantalla trencada, i no obtindràs un valor de revenda tan alt si intentes vendre-ho amb una pantalla trencada.

En molt rares circumstàncies, Apple pot reparar la pantalla del teu iPad de forma gratuïta si només té una petita esquerda. Si el teu iPad entra en aquesta categoria i està cobert per un pla de protecció AppleCare +, pot valer la pena provar sort a la Botiga Apple. Simplement no esperis una reparació gratuïta, ja que això gairebé mai passa.

els auriculars no funcionen a l'iPad

En els paràgrafs següents, parlaré sobre la preparació que ha de tenir el teu iPad abans de la seva reparació i et recomanaré algunes de les millors empreses que poden reparar la pantalla trencada el més aviat possible.Fes una còpia de seguretat del teu iPad

És una bona idea guardar una còpia de seguretat del teu iPad abans de reparar la pantalla. D'aquesta manera, si alguna cosa surt malament mentre es repara, no perdràs cap de les teves dades o informació personal!

Per fer una còpia de seguretat del teu iPad, connecta'l al teu ordinador i obre iTunes. Fes clic al botó iPad a la cantonada superior esquerra d'iTunes, després fes clic a Fer còpia de seguretat ara .

perquè serveix la pomada gelmicin

Mira el nostre vídeo de YouTube si prefereixes fer una còpia de seguretat del teu iPad en iCloud des de l'aplicació de configuració!

Cobrir la pantalla

És una bona idea cobrir la pantalla trencada amb cinta d'embalatge o una bossa gran amb tancament hermètic. D'aquesta manera, no et tallaràs accidentalment amb un tros de vidre afilat!

Comparació de les teves Opcions de Reparació

Tens algunes bones opcions de reparació si la pantalla del teu iPad està trencada. Si tens un pla de protecció AppleCare + per al teu iPad, el teu primer viatge probablement hauria de ser a la Botiga Apple. El teu pla AppleCare + cobreix dos incidents, però se't cobrarà una tarifa de servei de $ 49.

pots programar una cita a la Botiga Apple més propera en línia només per assegurar-te de no haver d'estar parat esperant a la botiga tot el dia. Apple també té un programa de reparació per correu, que és una bona opció si no us importa el temps de resposta d'1 a 2 setmanes.

Desafortunadament, les reparacions de l'iPad d'Apple poden resultar m uy costoses si no tens AppleCare +. 'Les reparacions dels iPads més nous poden costar fins $ 599 ! Si estàs buscant una opció menys costosa, et recomano els serveis de Pols , Una empresa de reparació per comanda. Ells enviessin un tècnic a on aquestes i arreglaran la pantalla trencada del teu iPad a l'acte.

iPhone 6 solució de maquinari sense servei

Puc Substituir la pantalla Per la meva Compte?

Podries intentar reemplaçar una pantalla d'iPad trencada pel teu compte, però no et recomanaria intentar-ho. Reparar un iPad és una tasca increïblement difícil que requereix un conjunt especial d'eines.

A més, Apple no salvarà el dia si comets un error a l'intentar reparar el teu propi iPad. Tan aviat com ho obris, es la garantia de AppleCare +. Si intentes portar el teu iPad a una Tendeix Apple i un tècnic d'Apple veu que has obert el teu iPad, es negaran a arreglar-ho.

En poques paraules, no intentis arreglar la pantalla trencada del teu iPad pel teu compte a menys que tinguis experiència reemplaçant pantalles i no tinguis por d'anul·lar teu pla AppleCare +.

Trenca aquesta tristesa i Repara el teu iPad!

Ara saps què fer per reparar la pantalla trencada del teu iPad el més aviat possible. Espero que comparteixis aquest article a les xarxes socials per ajudar a ensenyar als teus familiars i amics què fer quan la pantalla del seu iPad està trencada. Deixa qualsevol altra pregunta que tinguis sobre el teu iPad a continuació a la secció de comentaris.

gràcies,
David L.