Ubicacions significatives de l'iPhone: què significa i com apagar-lo?

Iphone Significant LocationsProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

iPhone 7 rodeta giratòria congelada

Feu servir el vostre iPhone quan de cop i volta vau trobar una configuració anomenada Ubicacions significatives. 'Apple m'ha seguit a tot arreu?' et preguntes. En aquest article, ho faré expliqueu la característica Ubicacions significatives de l'iPhone i mostreu-vos com desactivar-la !Què són les ubicacions significatives de l'iPhone?

Ubicacions significatives de l’iPhone és una funció que fa un seguiment i desa els llocs amb més freqüència. Apple utilitza aquestes ubicacions per enviar-vos alertes específiques a l'aplicació Calendari, Mapes i Fotos. Tot i que el vostre iPhone desa aquestes ubicacions significatives, Apple no les pot veure ni llegir perquè les dades estan encriptades.Per veure les ubicacions significatives del vostre iPhone, aneu a Configuració -> Privadesa -> Serveis d'ubicació -> Sistema -> Serveis -> Ubicacions significatives . Si teniu activades les ubicacions significatives i teniu el vostre iPhone durant un temps, probablement veureu algunes ubicacions aquí a Historial. Si acabeu d’aconseguir el vostre iPhone, és possible que encara no tingueu cap ubicació significativa.Com desactivar ubicacions significatives

Desactivar ubicacions significatives és un dels molts passos del nostre article amplia la durada de la bateria de l'iPhone . Els serveis d’ubicació que us fan un seguiment a tot arreu on podeu anar poden ser un enorme buideu la bateria del vostre iPhone.

Per desactivar les ubicacions significatives de l'iPhone, obriu Configuració i toqueu Privadesa -> Serveis d'ubicació -> Serveis del sistema -> Ubicacions significatives . A continuació, desactiveu l'interruptor situat al costat de Ubicacions significatives. Sabreu que està apagat quan sigui blanc.no s'admet la manera de solucionar aquest accessori

apagueu les ubicacions significatives de l

Si voleu tornar a activar les ubicacions significatives de l'iPhone, torneu a aquest menú i torneu a activar l'interruptor. Es triga uns dies a que Apple tingui prou dades per desar qualsevol ubicació significativa al vostre iPhone.

Esborreu l'historial d'ubicacions significatives

Si voleu esborrar les ubicacions significatives que s'han desat a l'iPhone, l'iPad o l'iPod, aneu a Configuració -> Privadesa -> Serveis d'ubicació -> Serveis del sistema -> Ubicacions significatives i toqueu Història clara . Finalment, toqueu Esborra l'historial quan aparegui l'alerta de confirmació a la pantalla.

l'iPhone 5s no es connecta a wifi

Ubicacions significatives: explicades.

Ara ja sabeu quines ubicacions significatives hi ha al vostre iPhone i com desactivar-les. Comparteix aquest article a les xarxes socials per ensenyar a la teva família i amics també sobre les ubicacions significatives de l’iPhone. Deixa un comentari a continuació si tens cap més pregunta sobre el teu iPhone.

Gràcies per llegir,
David L.