Hauria comprar els AirPods Max? Tot el que necessites saber.

Deber Comprar Los Airpods MaxProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Apple va arribar als titulars dimarts a l'anunciar un nou parell d'auriculars: els AirPods Max. Internet està entusiasmat amb el disseny i l'alt preu de l'últim producte d'Apple. En aquest article, t'ajudarem a decidir si has de comprar els AirPods Max .

Característiques de AirPods Max

Els AirPods Max vénen amb diverses característiques increïbles. Per exemple, pots saltar fàcilment entre escoltar música al teu iPhone, iPad o ordinador Mac gràcies a l' canvi automàtic . amb Compartir àudio , Pots connectar diversos parells de AirPods o AirPods Max a un sol dispositiu.AirPods Max també personalitza l'experiència auditiva amb Equalitzador adaptatiu. Adaptive EQ s'ajusta específicament els nivells de freqüència de gamma baixa i mitjana dels auriculars en funció del senyal d'àudio enviada a l'oient. Combinat amb el seu sistema de cancel·lació de soroll de quatre micròfons, els AirPods Max brinden una experiència auditiva pura.

Els AirPods Max també interactuen amb el teu entorn d'altres formes. La Manera Ambient et permet escoltar el teu entorn amb claredat, fins i tot mentre transmet àudio. Amb un acceleròmetre i un giroscopi integrats, la funció AirPods Max Audio Espacial s'ajusta on i com es transmet el so en funció del teu moviment mentre estan en ús. Vam descobrir que aquesta funció millora especialment la visualització de vídeos.

Finalment, AirPods Max funciona a la perfecció amb Siri. 'Aquestes característiques inclouen trucades, missatges, reproducció de música i control d'aplicacions de navegació completament amb mans lliures!quin és el significat bíblic del número 5

controls tàctils

Els AirPods Max tenen dos botons: un botó de cancel·lació de soroll i una corona digital. La Digital Crown et permet ajustar el volum, reproduir i pausar cançons, saltar entre pistes i activar Siri.

botons de airpods max

Com és la seva funda / estoig?

Els AirPods Max tenen una carcassa interessant , Però no estem segurs de quanta protecció brindarà. La diadema, que fas servir per portar aquests auriculars mentre són a l'estoig, està totalment exposada. A més, la part inferior de l'estoig també deixa els auriculars i el port Lightning parcialment exposats.

Atès que els auriculars no es col·lapsen ni es pleguen, també ocuparan molt espai quan viatges. Sembla que seria fàcil que les parts exposades d'aquests auriculars es danyin si es col·loquen en una motxilla o maleta.

per què no funciona el meu imessage

Un Smart Casi Platejat

Si bé no som grans fanàtics de el disseny tipus sostenidor, ofereix una bona funcionalitat. Els teus AirPods Max entren en un estat de molt baix consum d'energia quan es col·loquen a l'Smart Casi, el que els ajuda a preservar la durada actual de la bateria.

Fins i tot si no estàs fent servir les teves AirPods Max, deixar-los en qualsevol lloc pot costar-te una gran durada de la bateria si no vas amb compte. L'única manera d'evitar que s'esgoti la bateria és col·locar el teu AirPods Max en el seu estoig.

Quan estan assegurats en el seu estoig, els AirPods Max ingressen a una manera de baix consum que augmenta significativament la durada de la bateria. Malgrat la seva disseny feble i defectuós, els usuaris no voldran portar els seus AirPods Max a cap costat sense el seu estoig. ¡Especialment perquè aquests auriculars ni tan sols vénen amb un carregador inclòs!

Escoltant amb AirPods Max

Malgrat el seu alt preu i la seva carcassa poc pràctica, els AirPods Max ofereixen una experiència auditiva agradable. La seva qualitat de so està optimitzada per a una gran varietat d'oients i mitjans.

Aquests auriculars estan ben construïts. La seva diadema se sent sòlida i còmoda, però el seu pes no és aclaparador. Els auriculars extraïbles també se senten força bé a l'orella, i pots comprar reemplaçaments si es desgasten. El disseny dels auriculars de malla actua com un híbrid fiable entre la major qualitat de so dels auriculars oberts i l'experiència més equilibrada dels auriculars tancats.

la pantalla de l'iPad és massa fosca

El disseny de cancel·lació de soroll de AirPods Max és complex, però això no vol dir que sigui excepcional. En veritat, creiem que pots trobar una cancel·lació de soroll superior en auriculars que costen centenars de dòlars menys.

No recomanaríem AirPods Max a cap professional de l'àudio, però sí veiem el benefici que podrien oferir als oients ocasionals.

Per què Seguim Usant Connectors Lightning?

Una altra característica decebedor de l'AirPods Max és el seu connector Lightning. Molts prediuen que Lightning serà reemplaçat per USB-C en un futur proper. Llavors, per què Apple continua construint nous productes d'alta gamma amb connectors Lightning si la tecnologia aviat quedarà obsoleta?

Incloure un port Lightning també fa que aquests auriculars siguin innecessàriament fràgils. Si fins i tot una sola gota d'aigua entra en aquest port, podria destruir AirPods Max per complet.

Llavors, hauries de comprar els AirPods Max?

Ens està costant molt justificar el preu de 550 dòlars d'aquests auriculars. Per una cosa tan car, ens agradaria que tinguessin menys defectes evidents. també has pagar $ 35 addicionals pel cable d'àudio que et permet connectar el teu AirPods Max a una presa d'auriculars.

Vas a comprar els AirPods Max? Fes-nos-saber en la secció de comentaris.