WhatsApp no ​​funciona a l'iPhone? Aquí teniu la veritable solució.

Whatsapp Not Working Iphone

Esteu intentant parlar amb els vostres amics i familiars mitjançant WhatsApp a l’iPhone, però no funciona correctament. WhatsApp és l’aplicació de comunicació preferida per a molts usuaris d’iPhone, de manera que quan deixa de funcionar afecta a molta gent. En aquest article t’explicaré què cal fer quan WhatsApp no ​​funciona en un iPhone perquè pugueu solucionar definitivament el problema !

Per què WhatsApp no ​​funciona al meu iPhone?

En aquest moment, no podem estar segurs de per què WhatsApp no ​​funciona al vostre iPhone, però és probable que sigui un problema de programari amb el vostre iPhone o la pròpia aplicació. Probablement heu rebut una notificació d'error que diu 'WhatsApp no ​​està disponible temporalment'. La mala connexió a Wi-Fi, els bloquejos de programari, el programari d’aplicacions obsolet o el manteniment del servidor de WhatsApp són coses que poden causar un mal funcionament de WhatsApp al vostre iPhone.Seguiu els passos següents per diagnosticar i solucionar el veritable motiu pel qual WhatsApp no ​​funciona al vostre iPhone, de manera que torneu a xatejar amb els vostres amics.Què cal fer quan WhatsApp no ​​funciona al vostre iPhone

 1. Reinicieu l'iPhone

  Quan WhatsApp no ​​funciona, el primer que heu de fer és reiniciar l'iPhone, que de tant en tant pot resoldre problemes o errors de programari menors. Per reiniciar l'iPhone, manteniu premut el botó botó d'encendre (també conegut com Botó Dormir / Despertar ) fins que aparegui el control lliscant d'alimentació a la pantalla.  3 cops a la porta

  Si el vostre iPhone té Face ID, premeu simultàniament el botó lateral i el botó de volum. Deixeu anar tots dos botons quan aparegui 'llisca per apagar' a la pantalla.

  Arrossegueu la icona d’alimentació d’esquerra a dreta per apagar l’iPhone.


  Espereu uns trenta segons i, a continuació, manteniu premut el botó d’engegada o lateral de nou fins que aparegui el logotip d’Apple al centre de la pantalla.

 2. Tanca WhatsApp al teu iPhone

  Quan WhatsApp no ​​funciona al vostre iPhone, hi ha una bona probabilitat que l'aplicació no funcioni correctament. De vegades, si tanqueu l'aplicació i torneu a obrir-la, podeu solucionar aquests problemes menors.  Per tancar WhatsApp, feu doble clic al botó Inici per obrir el commutador d'aplicacions, que mostra totes les aplicacions obertes actualment al vostre iPhone. Si el vostre iPhone no té cap botó d'inici, llisqueu cap amunt des de la part inferior de la pantalla fins al centre de la pantalla. Mantingueu el dit al centre de la pantalla fins que s'obri el commutador d'aplicacions.

  per què el meu telèfon no es carrega sense fils

  Un cop obert el commutador d'aplicacions, llisca WhatsApp cap amunt i fora de la pantalla. Sabreu que està tancat quan ja no aparegui al commutador d'aplicacions.

 3. Comproveu l'estat del servidor de WhatsApp

  De vegades, aplicacions importants com WhatsApp se sotmeten a manteniment rutinari del servidor. És possible que no pugueu utilitzar WhatsApp mentre s’està mantenint el servidor. Mireu aquests informes per veure si el fitxer Els servidors de WhatsApp estan inactius o estan en manteniment .

  Si ho són, només cal esperar-ho. WhatsApp tornarà a estar en línia aviat!

 4. Suprimiu WhatsApp i torneu-lo a instal·lar

  Una altra manera de solucionar problemes d’una aplicació que no funciona és suprimir-la i tornar-la a instal·lar a l’iPhone. Si un fitxer de WhatsApp s'ha malmès, suprimir l'aplicació i reinstal·lar-lo donarà un nou començament a l'aplicació del vostre iPhone.

  Mantén premuda la icona de WhatsApp fins que aparegui el menú. Aixeta Elimina aplicació -> Suprimeix aplicació -> Suprimeix .

  No us preocupeu: el vostre compte de WhatsApp no ​​se suprimirà si desinstal·leu l'aplicació a l'iPhone, però haureu de tornar a introduir la informació d'inici de sessió quan obriu l'aplicació de nou després de tornar-la a instal·lar.

  Per tornar a instal·lar WhatsApp a l'iPhone, obriu l'App Store i toqueu el botó Cerca a la part inferior de la pantalla. Escriviu 'WhatsApp' a la barra de cerca i, a continuació, toqueu la icona del núvol a la dreta de WhatsApp als resultats.

 5. Comproveu si hi ha actualitzacions a WhatsApp

  Els desenvolupadors d'aplicacions solen publicar actualitzacions de les seves aplicacions per afegir funcions noves i corregir errors existents. Si feu servir una versió obsoleta de l’aplicació, podria ser el motiu pel qual WhatsApp no ​​funciona al vostre iPhone.

  Per comprovar si hi ha actualitzacions, obriu l'App Store i toqueu la icona del compte a l'extrem superior dret de la pantalla. Desplaceu-vos cap avall per trobar la llista d'aplicacions amb actualitzacions disponibles. Si hi ha una actualització disponible per a WhatsApp, toqueu el botó Actualització botó a la seva dreta o toqueu Actualitza-ho tot a la part superior de la llista.

  el vídeo no es reprodueix a l'iPhone

 6. Desactiveu i torneu a activar el Wi-Fi

  Si utilitzeu Wi-Fi mentre utilitzeu WhatsApp, és possible que l’aplicació no funcioni a causa d’un problema amb la connexió del vostre iPhone a Wi-Fi. Igual que reiniciar l'iPhone, desactivar i tornar a activar la Wi-Fi de vegades pot solucionar errors o problemes de connectivitat menors.

  Per desactivar la Wi-Fi, obriu Configuració i toqueu Wi-Fi i, a continuació, toqueu el commutador situat al costat de Wi-Fi. Sabreu que la Wi-Fi està desactivada quan l’interruptor sigui gris. Per tornar a activar la Wi-Fi, torneu a tocar l’interruptor; sabreu que està activat quan estigui verd.

 7. Oblideu-vos de la xarxa Wi-Fi i, a continuació, torneu a connectar-vos

  Una solució més profunda de problemes de Wi-Fi és oblidar la vostra xarxa Wi-Fi i tornar-la a connectar. Quan us connecteu a una xarxa Wi-Fi per primera vegada, el vostre iPhone emmagatzema informació sobre com per connectar-se a aquesta xarxa Wi-Fi.

  Si alguna part d’aquest procés canvia, pot afectar la capacitat del vostre iPhone de connectar-se a la xarxa Wi-Fi. En oblidar la xarxa i tornar-vos a connectar, serà com connectar el vostre iPhone a la xarxa Wi-Fi per primera vegada.

  el meu iphone5 està enganxat al logotip de la poma

  Per oblidar una xarxa Wi-Fi, aneu a Configuració -> Wi-Fi i toqueu el botó Informació (busqueu la i blava) al costat de la xarxa Wi-Fi que voleu que oblidi el vostre iPhone. A continuació, toqueu Oblida aquesta xarxa -> Oblida .

  Per tornar a connectar-vos a la xarxa Wi-Fi, toqueu-la a la llista de xarxes que hi ha a sota Trieu una xarxa ... i introduïu la contrasenya Wi-Fi, si la xarxa en té.

 8. Proveu dades mòbils en lloc de Wi-Fi

  Si la Wi-Fi no funciona, proveu d’utilitzar Cellular Data en lloc de Wi-Fi. Si WhatsApp funciona amb dades mòbils però no amb Wi-Fi, sabreu que és la vostra xarxa Wi-Fi la que causa el problema.

  Primer, obriu Configuració i toqueu Wi-Fi. Apagueu l'interruptor situat al costat de Wi-Fi.

  què és emmagatzematge en núvol

  A continuació, toqueu de nou a la pàgina principal de Configuració i toqueu Mòbil. Assegureu-vos que el commutador situat al costat de Dades mòbils estigui activat.

  Obriu WhatsApp i vegeu si ara funciona. Si WhatsApp funciona, heu identificat un problema amb la vostra xarxa Wi-Fi. Consulteu el nostre altre article per aprendre com solucionar problemes de Wi-Fi .

  Si no funciona amb dades mòbils o Wi-Fi, passeu al pas següent.

 9. Restableix la configuració de xarxa

  Restablir la configuració de xarxa esborra totes les configuracions de Wi-Fi, Bluetooth, mòbils i VPN del vostre iPhone. Assegureu-vos d’escriure les vostres contrasenyes de Wi-Fi abans de completar aquest pas. Haureu de tornar a introduir-los un cop s'hagi completat el restabliment.

  Quan estigueu a punt, obriu Configuració i toqueu General -> Restableix -> Restableix la configuració de xarxa . Introduïu la vostra contrasenya i toqueu Restableix la configuració de xarxa per confirmar la vostra decisió.

  iphone restableix la configuració de la xarxa

Què passa, WhatsApp?

Heu solucionat correctament WhatsApp al vostre iPhone i podeu tornar a xatejar amb els vostres amics i familiars. La propera vegada que WhatsApp no ​​funcioni al vostre iPhone, assegureu-vos de tornar a aquest article per a aquesta solució. Si teniu alguna altra pregunta, no dubteu a deixar-les a continuació a la secció de comentaris.