Noves funcions d'iOS 12: 9 coses que ens emocionen.

New Ios 12 Features 9 Things We Re Excited AboutProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

La setmana passada va tenir lloc la conferència Apple Worldwide Developers Conference i vam veure per primera vegada iOS 12, la propera actualització principal d’IOS. Tot i que aquesta actualització no es farà pública fins a la tardor, tenim accés anticipat i volem donar-vos un cop d’ull del que vindrà. En aquest article en parlaré 9 funcions noves d'iOS 12 que sabem que us encantarà !Temps de pantalla

El primer que ens va saltar quan vam obrir l'aplicació Configuració va ser una nova característica de iOS 12 anomenada Temps de pantalla . Tal com era d’esperar, aquesta funció fa un seguiment del temps de pantalla que passa a cadascuna de les vostres aplicacions.

Un cop aprofundiu en la configuració del temps de pantalla, us adonareu que hi ha moltes coses que podeu fer amb aquesta nova funció de iOS 12. Moltes de les funcions de Screen Time estan orientades a ajudar-vos a reduir la freqüència amb què utilitzeu l'iPhone o a limitar el que poden fer els altres quan en demanen el vostre iPhone. Aquí teniu un resum ràpid del que podeu fer:

  • Temps d'inactivitat : Us permet programar temps dedicat a deixar el vostre iPhone i fer una altra cosa. Això és especialment fantàstic si teniu nens a qui els agrada estar despert tota la nit enviant missatges de text i jugant.
  • Límits de l'aplicació : Us permet establir límits de temps per quant de temps podeu passar una persona o un usuari en préstec del vostre iPhone en una aplicació específica. Passa massa temps a Facebook? Els límits d'aplicacions us ajudaran.
  • Sempre es permet : A l'altre costat de restringir l'accés, Sempre es permet permet donar-li a algú o a algú que prengui prestat el vostre iPhone accés il·limitat a una aplicació o aplicacions. Les aplicacions seleccionades aquí estaran sempre disponibles, fins i tot durant el temps d'inactivitat.
  • Restriccions de contingut i privadesa : Bloquejarà el contingut inadequat que algú pugui trobar mentre utilitza el vostre iPhone. Aquesta funció per a iOS 12 és especialment fantàstica si teniu nens petits que tinguin iPhones.

Notificacions agrupades

Aquesta funció d’iOS 12 és una cosa que la gent esperava. Abans, les notificacions no s’agrupaven i podia acabar amb una llista de missatges i altres notificacions.com establir el contacte d'emergència a l'iPhone

Ja no és el cas amb iOS 12. Ara, les notificacions s’agrupen per reduir el desordre a la pantalla d’inici de l’iPhone.

Rendiment millorat de l'iPhone

Una de les millors funcions d’iOS 12 és el rendiment millorat que aportarà al vostre iPhone. Aquesta no és una funció que trobareu a l'aplicació Configuració, però notareu la diferència al vostre iPhone.

La primera actualització de rendiment té a veure amb les vostres aplicacions. Amb iOS 12, les vostres aplicacions es llancen fins a un 40% més ràpidament. La càmera també s’obrirà un 70% més ràpidament quan llisqueu de dreta a esquerra per obrir-la des de la pantalla d’inici.

Quan utilitzeu el teclat del vostre iPhone, apareixerà un 50% més ràpidament i les animacions del teclat (així com altres animacions) apareixeran més suaus i eficients.

la bateria del meu iPhone no carregarà

Xats FaceTime amb fins a 32 persones

Abans de l’iOS 12, només es podia fer xats de vídeo o àudio amb una persona a la vegada. Amb iOS 12, podreu utilitzar FaceTime fins a un màxim de 32 persones alhora. La propera vegada que hàgiu de coordinar un gran esdeveniment familiar, utilitzeu FaceTime.

Canviador d'aplicacions per a l'iPhone X

Un canvi menor que pot tenir un gran impacte en els usuaris de l'iPhone X és un lleuger canvi en el commutador d'aplicacions. Abans havíeu de mantenir premuda una aplicació abans de lliscar-la cap amunt per tancar-la. Ara només podeu fer lliscar les aplicacions cap amunt i cap amunt de la part superior de la pantalla.

L’aplicació New Measure

Després d’instal·lar iOS 12, trobareu una nova aplicació al vostre iPhone: la Mesura aplicació Aquesta aplicació us permet mesurar o anivellar les coses mitjançant la càmera del vostre iPhone.

Aquestes mesures no sempre seran perfectes, però després d’uns quants intents me’n vaig quedar i vaig mesurar amb èxit el MacBook Pro de 15 polzades.

De moment, no recomano utilitzar l'aplicació Measure al vostre proper gran projecte de construcció, però això no vol dir que l'aplicació Measure no millorarà en futures iteracions d'iOS 12.

No molesteu a dormir

No molestar és una de les nostres funcions preferides de l'iPhone i continua millorant. Quan Apple va llançar iOS 11, No molesteu mentre conduïu es va introduir. Una de les funcions més recents d’iOS 12 és una altra millora: No molesteu a l’hora d’anar a dormir.

com desfer-se de la verificació necessària a l'iPhone

No molesteu A l’hora d’anar a dormir, silencia les notificacions que rebeu durant la nit i disminueix la brillantor de la pantalla. D’aquesta manera, no et despertaran a mitja nit amb molestes notificacions.

activeu l'iPhone de trucades wifi

no molesteu a l’hora d’anar a dormir ios 12

Informació millorada de la bateria

Una altra de les noves funcions de iOS 12 que potser us hauríeu perdut si no en sabíeu és la secció Bateria nova i millorada de l'aplicació Configuració. Ara trobareu gràfics de luxe i informació sobre l’ús de la bateria durant les darreres 24 hores i 10 dies. A la captura de pantalla següent, el meu iPhone diu 'Últims 2 dies' perquè només vaig instal·lar iOS 12 fa dos dies.

Què ha passat amb els iBooks?

iBooks ja és Apple Books. Apareixerà com a Llibres a la pantalla d'inici del vostre iPhone, però tan bon punt obriu l'aplicació per primera vegada, es dirà 'Benvingut a Apple Books'.

S'han explicat les funcions d'iOS 12.

Aquest és el nostre petit punt àlgid sobre què esperar quan es publiqui iOS 12. Com he esmentat anteriorment, aquesta versió del programari d’iPhone no serà pública fins a la tardor del 2018. Deixeu un comentari a continuació i feu-nos saber quines de les funcions d’iOS 12 us interessen més.

Gràcies per llegir,
David L.