El meu iPhone X continua reiniciant-se. Aquí teniu la solució real.

My Iphone X Keeps RestartingProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

L'iPhone X es reinicia i no saps què fer. És un telèfon nou i està encallat en un bucle de reinici. Veureu la pantalla negra amb la roda al mig, però tan bon punt l’iPhone X s’encén, es torna a apagar al cap d’uns 30 segons. En aquest article t’explicaré per què es reinicia el vostre iPhone X i com aturar definitivament el bucle de reinici de l'iPhone XL'iPhone X es continua reiniciant: aquí teniu la solució.

L'iPhone X es reinicia a causa d'un problema de programari. Molts usuaris han informat que el problema prové d'un 'error de data' que es va produir el 2 de desembre de 2017. Per molt bo que sigui el sistema operatiu de l'iPhone, no és perfecte. Qui sabia que el rellotge seria el seu taló d’Aquil·les?Vaig decidir escriure aquest article després que un amic em fes un missatge per demanar-me ajuda. El seu iPhone X va començar a reiniciar-se després de connectar-se als auriculars. Aquest problema no és culpa teva. No heu fet res dolent.Actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil

Si veieu la pantalla negra amb la roda blanca al centre de l’iPhone X o si l’iPhone X continua reiniciant-vos, esteu al lloc correcte. Començarem per les correccions més senzilles i ens anirem complicant a mesura que avancem.

Com puc deixar de reiniciar l'iPhone X?

1. Proveu un restabliment complet

Un restabliment complet és la solució més senzilla que tractarem en aquest article. Tot i que no funcionarà per a la majoria de la gent, és el primer que proven els tècnics d’Apple al Genius Bar. A continuació s’explica com restablir el vostre iPhone X:

hauria d'estar activada la trucada wifi
 1. Premeu ràpidament i deixeu anar el botó per augmentar el volum.
 2. Premeu ràpidament i deixeu anar el botó de baixar el volum.
 3. Manteniu premut el botó lateral fins que el logotip d'Apple torni a aparèixer a la pantalla i, a continuació, deixeu-lo anar.

Això és el que cal tenir en compte: la majoria de les persones que tenen problemes per restablir l'iPhone X ho fan tot bé, excepte una cosa: No mantenen premut el botó lateral prou temps.Assegureu-vos que quan restabliu l'iPhone, mantingueu premut el botó lateral durant 20 segons, probablement molt més del que creieu que hauríeu de fer. Si el restabliment complet no us ha funcionat, és hora de passar al següent pas.

2. Desactiveu ràpidament una configuració a les notificacions

La següent solució per a aquest problema i que funcionarà per a molta gent és canviar una configuració a l'aplicació Configuració. Tanmateix, és complicat: molta gent només tindrà uns 30 segons abans de reiniciar el seu iPhone. Si al principi no ho aconsegueixes ...

 1. Obriu l'aplicació Configuració de l'iPhone X
 2. Toqueu Notificacions
 3. Toqueu Mostra les previsualitzacions
 4. Toqueu Mai

Després de canviar la configuració, proveu de restablir l'iPhone de nou. Si deixa de reiniciar-se, fantàstic. Si no, seguiu el pas següent.

què volen dir 3 cops

3. Canvieu manualment la data a l'1 de desembre de 2017

Una solució ràpida per a l’error de data és enviar l’iPhone enrere en el temps fins a l’1 de desembre de 2017. Aneu a Configuració -> General -> Data i hora i toqueu l'interruptor verd a la dreta de Establir automàticament per apagar-lo.

Quan desactiveu Establir automàticament, la data actual de l'iPhone apareix en blau a la part inferior del menú. Toqueu la data per obrir el control lliscant de dates i utilitzeu el dit per ajustar-lo Div. 1 de desembre . Per acabar, toqueua l'extrem superior esquerre de la pantalla.

4. Cerqueu una actualització de programari de l'iPhone

Apple allibera errors de problemes de programari tot el temps, i és possible que aquest problema s'hagi resolt en llegir aquest article. Per comprovar si hi ha actualitzacions de programari, aneu a Configuració -> General -> Actualització de programari . Si hi ha una actualització disponible, se us proporcionarà l'opció de descarregar-la i instal·lar-la.

El problema d’aquest enfocament és que si el vostre iPhone es reinicia, no tindreu prou temps per descarregar i instal·lar l’actualització abans que es reiniciï de nou. En aquest cas, és hora d’endollar l’iPhone a l’ordinador i fer una restauració manual: és el que tractarem en el següent pas.

5. Poseu l'iPhone X en mode de recuperació i restaureu-lo

El mode de recuperació és un tipus de restauració especial 'més profunda' que esborra tot el contingut de l'iPhone i li dóna un nou començament reinstal·lant iOS des de zero. Resol gairebé tots els problemes de programari, però no és ideal.

l'iPhone s'apaga sense cap motiu

Restaurar l’iPhone i tornar-lo a configurar és fàcil si teniu una còpia de seguretat d’iCloud o iTunes. Després de la restauració de l'iPhone, podreu iniciar la sessió amb el vostre ID d'Apple, restaurar-lo des de la còpia de seguretat i tornar a estar on heu deixat.

Tanmateix, si no teniu cap còpia de seguretat, podríeu perdre imatges, missatges de text i tot el que hi hagi al vostre iPhone. Si no voleu perdre les vostres fotos, potser val la pena anar a l’Apple Store, però tampoc no hi ha cap garantia que les solucionin. De vegades és necessària una restauració del mode de recuperació.

Necessitareu accés a un Mac o PC per restaurar l’iPhone X. No ha de ser el vostre Mac o PC: només fem servir iTunes com a eina per carregar programari nou a l’iPhone. A continuació s’explica com posar l’iPhone X en mode de recuperació i restauració.

 1. Tanca l’iTunes al Mac o al PC si està obert.
 2. Connecteu el vostre iPhone al vostre Mac o PC mitjançant el cable Lightning (carregador USB).
 3. Obriu iTunes.
 4. Premeu ràpidament i deixeu anar el botó per augmentar el volum.
 5. Premeu ràpidament i deixeu anar el botó de baixar el volum.
 6. Mantén premut el botó lateral fins que aparegui un missatge a iTunes que diu que s'ha detectat un iPhone en mode de recuperació.
 7. Seguiu les instruccions d'iTunes per restaurar l'iPhone.

Si teniu una còpia de seguretat d'iCloud, l'ordinador d'un amic o no en teniu cap, podeu desconnectar l'iPhone de l'ordinador quan finalitzi la restauració i l'iTunes digui 'Benvingut al vostre nou iPhone'. Aneu amb compte de no desconnectar l'iPhone abans de veure aquest missatge, ja que les coses poden sortir malament.

Si encara teniu problemes amb el vostre iPhone, consulteu el meu article original anomenat Per què es reinicia el meu iPhone? per obtenir una informació completa sobre com solucionar aquest problema per a cada iPhone.

iPhone X: no es reinicia més.

Ara que el vostre iPhone X ha deixat de reiniciar-se, podeu tornar a gaudir de tot el que us ofereix. Si aquest article us ha ajudat, compartiu-lo amb els vostres amics. Si teniu cap altra pregunta, deixeu un comentari a continuació i us ajudaré al més aviat possible.

Gràcies per llegir i tot el millor,
David P.