¿L'alarma d'iPhone no funciona? Aquí està el per què i la solució!

La Alarma De Iphone No FuncionaProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

El despertador del teu iPhone no funciona i no estàs segur de per què. Has faltat a reunions i cites importants per culpa d'aquest problema! En aquest sentit, li explicaré per què l'alarma del teu iPhone no funciona i et mostraré com solucionar el problema .Puja el Volum de l'Timbre

El volum de l'timbre del teu iPhone és el que controla què tan alt sonaran les teves alarmes. Com més gran sigui el volum de l'timbre, més fort sonarà l'alarma.per què el meu iPhone no es connecta a la botiga d'aplicacions?

Per pujar el volum de el timbre del teu iPhone, obre Configuració i toca sons . El control lliscant sota de Timbre i Avisos controla el volum de la melodia a la teva iPhone. Com més moguis el control lliscant cap a la dreta, més alt serà el volum de el timbre.Establir un so d'Alarma

Quan crees una alarma al teu iPhone, tens l'opció d'establir un to específic per a aquesta alarma. Qualsevol to funcionarà bé!

No obstant això, si selecciones cap com el so que es reprodueix quan sona l'alarma, el teu iPhone no farà cap soroll. Si l'alarma del teu iPhone no funciona, és possible que el teu alarma s'hagi configurat en Cap.Obre Rellotge i toca la pestanya alarma a la part inferior de la pantalla. Després, toca Edita a la cantonada superior esquerra i toc l'alarma que no funciona.

Assegura't que cap no estigui seleccionat com So. si cap aquesta seleccionat, toca So i selecciona un so de la llista. Apareixerà una petita marca de verificació al costat de el so que vas seleccionar. Quan estiguis satisfet amb el to que has seleccionat, toca Desar a la cantonada superior dreta de la pantalla.

Com posposar una alarma d'iPhone

Pot posposar una alarma al teu iPhone obrint Rellotge i tocant Edita . Toc l'alarma que voleu editar i després activi l'interruptor al costat de Opció de Posposar .

Quan la funció de repetició està activada, veuràs una opció per posposar l'alarma tan aviat com soni. Pots tocar el botó Posposar a la pantalla d'inici del teu iPhone o pressionar el botó per baixar el volum per posposar l'alarma.

per què el meu telèfon és en blanc i negre?

Actualitza el teu iPhone

Actualitzar el teu iPhone és una excel·lent manera de corregir petits errors de programari. Apple llança actualitzacions per solucionar petits problemes i introduir noves funcions d'iPhone.

Obre Ajustaments i toca General> Actualització de programari . prem Descarregar i instal·lar si hi ha una actualització de programari disponible. Si no hi ha una actualització de iOS disponible, ¡continua amb el següent pas!

Restablir tots els ajustos

És possible que un problema profund de programari impedeixi que el teu iPhone emeti un so quan s'activa una alarma. Alguns problemes de programari poden ser difícils de rastrejar, de manera que anem a restablir tot .

Quan restableces tots els ajustos, tot el que aquesta determinat a l'aplicació de configuració es restaura als valors per defecte de fàbrica. Hauràs de aparellar els teus dispositius Bluetooth amb el teu iPhone novament i tornar a ingressar les teves contrasenyes de Wi-Fi.

Per restablir la configuració al teu iPhone, obre ajustaments i toca General> Restablir> Restablir ajustos. toca restablir ajustos per confirmar el restabliment. El teu iPhone s'apagarà, reiniciarà i s'encendrà novament quan es completi el reinici.

l'iPhone va directament a la bústia de veu

Posa el teu iPhone en mode DFU

L'últim pas que pots prendre abans de descartar un problema de programari com el causant d'aquest problema és una restauració DFU. Una restauració DFU és el tipus més profund de restauració d'iPhone. Cada línia de codi s'esborra i es recarrega novament, restaurant teu iPhone als paràmetres de fàbrica.

recomano guardar una còpia de seguretat del teu iPhone perquè no perdis cap de les seves dades o informació guardats. Mira la nostra guia pas a pas quan estiguis a punt per posar el teu iPhone en mode DFU !

mai no s'ha fet una còpia de seguretat del vostre iPhone a iCloud

Opcions de reparació

Si els seus alarmes encara no funcionen al teu iPhone, és possible que estiguis experimentant un problema de maquinari. Podria haver-hi un problema amb els altaveus si el teu iPhone no emet cap so.

recomano programar una cita en el teu Botiga Apple local perquè un tècnic d'Apple pugui fer-li un cop d'ull al teu iPhone. Si estàs bastant segur que l'altaveu del teu iPhone està trencat, també recomanem Pols , Una empresa de reparació a comanda.

Recomanació de l'estació d'acoblament amb rellotge despertador per a iPhone

Una estació d'acoblament amb rellotge despertador per iPhone pot ajudar-te a començar bé el dia, tots els dies. Alguns rellotges despertadors es poden connectar directament al teu iPhone, per la qual cosa pots carregar el teu iPhone durant la nit i despertar-te amb la teva música preferida tots els matins. Et recomanem el rellotge despertador iHome iPL23 , Que inclou un connector Lightning per al teu iPhone, un port USB per a un altre dispositiu, una ràdio FM i una pantalla de rellotge digital.

Bip, Bip, Bip!

El despertador de la teva iPhone està funcionant novament i no et quedaràs adormit novament. Ara saber exactament què fer la propera vegada que l'alarma del teu iPhone no funcioni! Si tens alguna altra pregunta, no dubtis a deixar-la en la secció de comentaris a continuació.

gràcies,
David L.