Per què el meu iPhone XS es ​​carrega tan lentament? Aquí teniu La veritat!

Why Does My Iphone Xs Charge SlowProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

iphone demanant identificador d'Apple

El vostre iPhone XS es ​​carrega lentament i no sabeu per què. El vostre antic iPhone solia carregar-se molt més ràpidament. En aquest article, ho faré expliqueu per què el vostre iPhone XS es ​​carrega tan lentament i mostreu-vos com solucionar definitivament el problema .Per què el meu iPhone XS es ​​carrega lentament?

El vostre iPhone XS es ​​carrega molt lent perquè la seva bateria és físicament més gran que les bateries dels iPhones antics. La bateria de l'iPhone XS és 274 mAh més gran que la bateria més gran dels models d'iPhone anteriors. Això vol dir que, a plena capacitat, hauria de trigar entre 30 i 60 minuts més a carregar l’iPhone XS.A més, les bateries perden la seva capacitat amb el pas del temps. No és estrany que la bateria del vostre iPhone perdi un 5% o més de la seva capacitat al llarg d’un any. Quan la bateria de l'iPhone perd una mica de la seva capacitat, es necessita menys temps per carregar-se, perquè l'iPhone no es carrega a la seva capacitat màxima.D’altra banda, el vostre iPhone XS té una bateria de plena capacitat quan el traieu de la caixa. Quan el recarregueu, es carrega a ple rendiment.

quin iPhone té la bateria més llarga

Com carregar el vostre iPhone XS més ràpidament

Hi ha un parell de coses que podeu fer si voleu carregar l'iPhone XS més ràpidament. En primer lloc, provar d’utilitzar un carregador amb un amperatge més alt. L'iPhone XS inclou un carregador de paret estàndard d'1 amperi, però hi ha molts carregadors d'amperatge més elevats.

La majoria d’iPhones poden gestionar uns 1,6 amperes, de manera que una càrrega més potent pot augmentar la velocitat a la qual es carrega l’iPhone XS. Els carregadors d’amperatge més elevats no danyaran l’iPhone XS, ja que està dissenyat per no tenir un amperatge que pugui perjudicar la bateria o els altres components interns.Una altra manera d’augmentar la velocitat de càrrega de l’iPhone XS és examinar les opcions de càrrega ràpida. La càrrega ràpida és una característica que s’ha introduït amb l’iPhone 8 i també és compatible amb l’iPhone XS. La càrrega ràpida significa que el vostre iPhone XS carregarà fins a un 50% en només 30 minuts.

com recuperar la botiga d'aplicacions a l'iPad

Actualment, l’única manera fiable de carregar ràpidament el vostre iPhone XS és comprar Connector de cable USB-C a Lightning d’Apple . Normalment, també ens agrada recomanar una versió genèrica i més econòmica dels accessoris d’Apple, però, malauradament, no hi ha en aquest moment un connector de cable USB-C a Lightning fiable i genèric al mercat.

Digueu-li al vostre iPhone XS qui està a càrrec!

Espero que aquest article us ajudi a entendre per què el vostre iPhone XS es ​​carrega tan lentament i com podeu solucionar el problema. Deixeu-me qualsevol altre comentari o pregunta sobre el vostre iPhone XS a la secció de comentaris.

Gràcies per llegir,
David L.