El meu iPhone no es pot sincronitzar! Aquí està la solució definitiva.

Mi Iphone No Se Puede Sincronizar

Estàs intentant sincronitzar el teu iPhone amb iTunes, però alguna cosa no funciona. Segueixes veient l'error -54 i no estàs segur de què fer. En aquest sentit, li explicaré què fer si el teu iPhone no es pot sincronitzar.

Reinicia el teu iPhone

Primer, intenta reiniciar el teu iPhone. Podria haver-hi un problema de programari menor que impedeixi que el teu iPhone es sincronitzi.Si tens un iPhone 8 o o model anterior, mantingues premut el botó d'encesa. En un iPhone X o un model més nou, mantingues pressionat simultàniament el botó lateral i qualsevol dels botons de volum. Després, llisca la icona d'encesa d'esquerra a dreta per apagar teu iPhone.Espereu uns segons, després pressiona i mantingues premut el botó d'encesa o el botó lateral per encendre el teu iPhone novament.Actualitza el programari de la teva iPhone i et Ordinador

Si el teu iPhone o ordinador té un programari desactualitzat, podria causar alguns inconvenients durant el procés de sincronització.

Per verificar si hi ha una actualització d'iPhone, obre Configuració i toca General> Actualització de programari . toc Descarregar i instal·lar si hi ha una actualització de iOS disponible.Per actualitzar una Mac, fes clic al logotip d'Apple a la cantonada superior esquerra de la pantalla. Després, fes clic a Sobre aquesta Mac> Actualització de programari . Si hi ha una actualització disponible, toca Actualitza ara .

Per actualitzar un ordinador amb Windows, fes clic a Inici> Configuració> Actualització i seguretat> Actualització de Windows .

Consolida els teus Arxius Multimèdia d'iTunes

Si els arxius multimèdia del teu ordinador es guarden en diverses ubicacions diferents, podria causar problemes a l'intentar sincronitzar el teu iPhone. Per consolidar la teva biblioteca de mitjans d'iTunes, obre iTunes i fes clic a arxiu a la cantonada superior esquerra de la pantalla. Fes clic a Biblioteca i després en consolidar arxius .

Desinstal·lar el programari de seguretat de tercers

De vegades, els programes antivirus de tercers (com McAfee) pot interferir en el procés de sincronització de l'iPhone. De vegades, aquests programes malinterpreten la sincronització com una amenaça a la seguretat i eviten que passi.

Consulta la guia d'Apple per aprendre com desinstal·lar un programa en una Mac . Si tens un ordinador amb Windows, consulta la guia de Microsoft per desinstal·lar un programa de tercers .

¿Vas descarregar el contingut de l'App Store?

Si no pot sincronitzar un fitxer o una aplicació que us heu baixat d'iTunes Store, intenta eliminar el contingut i descarregar-novament. Atès que el contingut està vinculat al teu ID d'Apple, també pots descarregar-ho directament al teu iPhone des de l'App Store.

Després d'eliminar els arxius, obre l'App Store al teu Mac i fes clic al teu nom a la part inferior esquerra de la pantalla. Busca l'aplicació que vols reinstal·lar, després fes clic a la icona del núvol.

Si prefereixes descarregar el contingut directament en el teu iPhone, obre l'App Store i fes clic a la icona del compte a la cantonada superior dreta de la pantalla. toca Comprat> No en aquest iPhone . Toca la icona del núvol per instal·lar l'aplicació.

El meu contingut no és d'iTunes!

Si el contingut que no es sincronitza no és d'iTunes Store (com un CD), intenta eliminar aquest contingut i tornar a importar-lo a iTunes. Primer, hauràs d'obrir iTunes per importar arxius en ell. Després, fes clic a arxiu a la cantonada superior esquerra de la pantalla. Després, fes clic a Afegeix a la Biblioteca i busca els arxius que vols importar a iTunes.

Restauració DFU del teu iPhone

Si el teu iPhone encara no es pot sincronitzar, intenta posar el teu iPhone en mode DFU. Una restauració DFU pot solucionar els problemes de programari més profunds que tenen lloc en un iPhone. Abans de posar el teu iPhone en mode DFU, et recomanem que primer facis una còpia de seguretat perquè no perdis totes les seves dades.

Quan estiguis llest, consulta la nostra guia de com fer una restauració DFU al teu iPhone .

Encara no se sincronitza?

És hora de programar una cita en el teu Botiga Apple més propera. Hi pot haver un problema amb el teu compte que només un tècnic d'Apple pot resoldre.

El meu iPhone no es pot sincronitzar: explicat!

Esperem que aquest article t'hagi ajudat a solucionar el problema de sincronització al teu iPhone. La propera vegada que el teu iPhone no es pugui sincronitzar o vegis el Error -54, ¡sabràs què fer! Alguna pregunta? Fes-nos saber que preguntes tens en els comentaris a continuació.