El meu iPhone diu 'Sense servei' Aquí està la solució definitiva!

Mi Iphone Dice Sin Servicio Aqu Est La Soluci N DefinitivaProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

El teu iPhone diu 'Sense servei', no pots fer ni rebre trucades telefòniques, enviar missatges de text o connectar-te a Internet a menys que estigui fent servir Wi-Fi. És fàcil oblidar com de integrals s'han convertit els nostres iPhones en les nostres vides, fins que no funcionen. En aquest article, explicaré per què el teu iPhone diu Sense servei i et mostraré exactament com solucionar el problema .Per què el meu iPhone diu que no hi ha servei?

El teu iPhone pot estar dient No hi ha servei a causa d'un problema de programari, un problema de maquinari o un problema amb el teu pla de mòbil. Desafortunadament, no hi ha una solució única per a aquest problema, així que et guiaré pas a pas a través de les diferents solucions que vaig trobar més efectives quan vaig treballar a Apple.Si estàs al cim d'una muntanya, potser vulguis tornar a la societat abans de continuar. Si no estàs en un lloc on pot ser difícil rebre el senyal, evitem que el teu iPhone digui Sense servei per sempre.1. Consulta amb el teu proveïdor sobre el teu compte

Les empreses de telefonia sense fils, cancel·len els comptes dels clients per tota mena de raons. He sentit parlar de casos en què els iPhones es van desconnectar perquè: l'operador sospitava una activitat fraudulenta, el pagament de el client es va retardar i fins i tot per causa de cònjuges descontents que realment no volien saber de la seva ex.

Si alguna d'aquestes raons et sembla possible al teu cas a cridar el teu proveïdor per assegurar-te que tot estigui bé. El teu iPhone dirà Sense servei si el teu compte va ser cancel·lada, i aquesta és una raó comuna (però fàcil d'ignorar) per a aquest problema.Si descobreixes el problema Sense servei està sent causat per la teva proveïdor de serveis de telefonia, fes un cop d'ull a la meva eina de comparació de plans per a saber com es pot estalviar centenars de dòlars a l'any a l'canviar de proveïdor o pla. Si no és culpa del teu operador (i la majoria de les vegades aquest no ho és), és hora de fer una ullada a el programari del teu iPhone.

el telèfon iOS 10 no es carregarà

2. Actualitza el programari del teu iPhone i la configuració de l'proveïdor

Els iPhones de moltes persones van dir que no tenien servei després que Apple va llançar iOS 8. Tot i que aquest problema es va resoldre fa molt de temps, les actualitzacions de iOS sempre contenen una sèrie de correccions per errors de programari menys comuns que poden causar el problema 'No hi ha servei'. Pots procedir d'una de dues maneres:

  • Si pots connectar-te a el Wi-Fi , Pots verificar si hi ha una actualització disponible de programari per al teu iPhone en Paràmetres> General> Actualització de programari .
  • Si no hi ha una actualització de iOS disponible, dirigeix-te a Paràmetres> General> Informació per buscar una actualització d'ajustos d'operador de serveis de telefonia. No hi ha un botó per verificar aquestes actualitzacions: només roman a la pàgina 'Sobre' durant 10 segons més o menys, i si no apareix res, la configuració del teu operador està actualitzada.
  • Si no tens accés a Wi-Fi , Connecta el teu iPhone al teu ordinador i fa servir iTunes o Finder (només en Mac amb Catalina 10.15 o més nous) per verificar si hi ha una actualització de programari disponible per al teu iPhone. Automàticament et demanarà si vols actualitzar el teu iPhone si hi ha una actualització disponible. iTunes i Finder també verifiquen automàticament les actualitzacions d'ajustos de l'operador, de manera que si t'ho demana, és una bona idea actualitzar-també.

actualitzar iphone ais 12

Si el teu iPhone diu que no hi ha servei després d'haver actualitzat el programari, o si la teva programari ja està actualitzat, és hora de submergir-te i resoldre alguns problemes.

3. Restablir la configuració de xarxa

Restablir la configuració de xarxa del teu iPhone als paràmetres de fàbrica pot solucionar tot tipus de problemes relacionats amb mòbils i Wi-Fi al teu iPhone. Això 'oblida' totes les teves xarxes Wi-Fi, de manera que hauràs de tornar a connectar-te a elles i tornar a ingressar les seves contrasenyes de Wi-Fi. El problema 'Sense servei' pot desaparèixer després de restablir teu iPhone.

Per restablir la configuració de xarxa, obre Paràmetres> General> Restablir> Restablir ajustos de xarxa . Ingressa el codi d'accés del teu iPhone, després toca Restablir configuració de xarxa quan aparegui la finestra emergent de confirmació prop de la part inferior de la pantalla del teu iPhone.

4. Verifica la configuració de Dades Cel·lulars del teu iPhone

Hi ha una sèrie de configuracions de dades mòbils al teu iPhone, i si alguna cosa no és correcte, el teu iPhone podria dir que no hi ha servei. La configuració es pot canviar accidentalment i, de vegades, el problema es pot solucionar simplement apagant teu iPhone i tornant-lo a encendre.

El problema amb el diagnòstic de la configuració al iPhone és que el que veus a Configuració> Dades Mòbils varia d'un operador a un altre . Si no veus la configuració que esmento en aquesta secció, passa a la següent suggeriment: no et cal fer res. Aquí són les meves suggeriments:

  • ingressa a Configuració> Dades Mòbils i assegura't que dades Mòbils estigui activat. Si és així, intenta apagar i tornar-lo a engegar.
  • Dirigeix-te a Dades Mòbils> Opcions> Roaming i assegura't que el Roaming de veu estigui activat. La itinerància de veu hauria d'estar activat per a la majoria de les persones als Estats Units. Els operadors no cobren per roaming cel·lular com solien fer-ho. Si estàs interessat, un dels nostres escriptors escriure un article que explica com funciona la itinerància de veu i dades en el teu iPhone . un advertiment : És una bona idea desactivar la itinerància de veu quan fas un viatge internacional per evitar una factura telefònica costosa quan arribis a casa.
  • Dirigeix-te a Configuració> Dades Mòbils> Selecció de Xarxa i desactiva la selecció automàtica d'operadors. El teu iPhone pot deixar de dir Sense servei si tries manualment a quina xarxa cel·lular connectar-te. molts lectors no veuran aquesta opció en els seus iPhones, i això és perfectament normal. Només s'aplica a certs proveïdors de xarxa.

comprova la configuració de cel lular de l

5. Treu la targeta SIM

La targeta SIM del teu iPhone vincula teu iPhone a la xarxa mòbil del teu proveïdor. És com el teu operador distingeix teu iPhone de tots els altres. De vegades, el teu iPhone deixarà de dir Sense servei simplement traient la targeta SIM del teu iPhone i tornant-la a col·locar.

no pot accedir al missatge de veu a l'iPhone

Si no estàs segur de com extreure la targeta SIM, llegeix els passos 1 a 3 del meu article sobre per què els iPhones de vegades diuen 'No SIM' . Per treure la targeta SIM, pots aconseguir una a Amazon, o simplement utilitzar un clip de paper.

Si el teu iPhone segueix dient 'sense servei' després de llegir el meu altre article, torna aquí i continua amb el següent pas.

6. Comprova si hi ha danys per aigua

És fàcil entendre per què un iPhone podria dir 'Sense servei' si es trenca, però el dany per aigua pot ser invisible i insidiós . Si el teu iPhone va començar a dir 'Sense servei' després que es va mullar, hi ha una bona probabilitat que el dany que va causar l'aigua sigui el problema.

Apple no repara iPhone danyats per l'aigua, els reemplaça. Si tens AppleCare +, el cost de reemplaçar un iPhone danyat és insignificant en comparació amb el que costa si no ho fa. Si estàs buscant una alternativa menys costosa, consulta la secció Opcions de reparació a continuació.

7. Has una còpia de seguretat i restaura teu iPhone, però llegeix primer l'advertència!

La corrupció de programari pot causar tot tipus de problemes al teu iPhone, des del esgotament excessiu de la bateria fins a fer que el teu iPhone s'escalfi massa. assegura't fer una còpia de seguretat del teu iPhone a iTunes o iCloud si tries continuar, perquè restaurar el teu iPhone esborra tot el que conté.

un advertiment extremadament important

Restaurar el teu iPhone quan no pot connectar-se a una xarxa cel·lular és molt perillós , Per aquesta raó: Un iPhone de ser activat abans que pugui ser utilitzat després d'una restauració. Si restaureu el teu iPhone i encara diu No obstant Servei, serà totalment inutilitzable. No podràs fer res: no podràs restaurar el teu iPhone, no podràs fer servir les teves aplicacions res .

Si tens un telèfon de suport disponible i estàs disposat a córrer el risc, restaurar el teu iPhone pot resoldre aquest problema, però no hi ha garanties. No et recomano que intentis restaurar el teu iPhone a no ser que tinguis una Botiga Apple a prop.

el meu iPhone té danys causats per l'aigua

8. Posa't en contacte amb el teu proveïdor o repara el teu iPhone

De vegades, els operadors tenen codis d'activació especials que poden resoldre el problema del teu iPhone amb el servei. Aquests codis canvien amb massa freqüència i hi ha massa operadors per enumerar codis específics aquí, però hi ha la possibilitat que el teu operador pugui ajudar-te per telèfon. Si això no funciona, el teu proveïdor et enviarà a una Botiga Apple perquè un tècnic diagnostiqui teu iPhone.

Opcions de reparació

Si tries anar a una Botiga Apple, és una molt bona idea trucar amb anticipació o connectar-se en línia per fer una cita al els tècnics abans d'arribar. Podries acabar parat per molt de temps (o comprant una nova Mac) si no ho fas.

Si vols estalviar una mica de diners, Pols anirà a el lloc que escullis, arreglés el teu telèfon avui i garantís el seu treball de per vida.

Consells i solucions alternatives

Un dels majors efectes secundaris que el teu iPhone digui que no hi ha servei és que la teva bateria comença a esgotar-se molt ràpidament. Si això et passa (o si vols millorar la durada de la bateria en general), el meu article sobre com estalviar bateria d'iPhone pot marcar una gran diferència.

Si aquesta no és la primera vegada que et trobes amb el problema 'Sense servei' i estàs fart, consulta els mapes de cobertura de l'operador de UpPhone o fa servir el meu eina de comparació de plans per saber quants diners podria estalviar la teva família a l'canviar a un altre proveïdor de serveis de telefonia.

¿Sense servei? No més.

Fa 20 anys, una queixa sobre la nostra incapacitat per fer trucades telefòniques des de qualsevol lloc en el qual ens trobem podria veure com un 'problema de luxe', però les coses han canviat i la nostra capacitat per mantenir-nos connectats és de vital importància per a la nostra vida quotidiana . En aquest article, vas aprendre per què el teu iPhone diu Sense servei i exactament com solucionar-ho. Estic interessat a saber quina solució va funcionar en la teva situació. Deixa els teus comentaris a la secció de comentaris a continuació.