¿L'aplicació Zoom no funciona en iPhone? Aquí està la solució (per iPads també)!

La Aplicaci N Zoom No Funciona En Iphone

Estàs intentant unir-te a una reunió de Zoom, però Zoom no està funcionant bé. No importa el que facis, la videotrucada no funciona. En aquest sentit, li explicaré com solucionar el problema quan l'aplicació Zoom no funciona al teu iPhone o iPad .

Encara que aquest article va ser escrit principalment per a iPhones, ¡aquests passos també funcionaran per a un iPad! ja que he afegit informació específica de l'iPad quan va ser necessari per ajudar-te a solucionar el problema el més ràpid possible.Començarem solucionant dos problemes comuns que les persones troben quan fan servir Zoom - accés de micròfon i càmera. Després d'això, discutirem alguns passos més generals de solució de problemes si Zoom no funciona al teu iPhone o iPad.Resolució de problemes de micròfon

Has de donar accés Zoom a el micròfon del teu iPhone per poder parlar durant les videotrucades en viu. Altrament, ningú podrà escoltar el que estàs dient!Obre Ajustaments i pressiona Privadesa> Micròfon . Assegura't que l'interruptor al costat de Zoom estigui activat.

També és una bona idea tancar qualsevol altra aplicació que tingui accés a Microphone abans d'unir-te a una reunió de Zoom. 'La micròfon pot estar funcionant en una aplicació diferent mentre intentes parlar en Zoom!Resolució de problemes de la càmera

També ha de donar accés Zoom a la càmera si vols que es vegi la teva cara a la pantalla durant les trucades de conferència. torna a Configuració> Privadesa i pressiona Cambra . Asegúratse que l'interruptor al costat de Zoom estigui activat.

Comprovar servidors de zoom

Els servidors de Zoom ocasionalment tenen problemes, especialment quan milions de persones realitzen reunions virtuals a el mateix temps. Si els seus servidors estan caiguts, Zoom no funcionarà en el teu iPhone.

Fes una ullada a la pàgina d'estat de Zoom . Si diu que tots els sistemes estan operatius, avança a el següent pas. Si alguns sistemes estan caiguts, aquesta és probablement la raó per la qual Zoom no funciona al vostre iPhone.

per què el meu parell de rellotges Apple?

Tancar i tornar a obrir Zoom

L'aplicació Zoom es tindrà alguns problemes de tant en tant, com qualsevol altra aplicació. Tancar i tornar a obrir una aplicació és una forma ràpida de solucionar un bloqueig o falla menor.

Primer, hauràs d'obrir el selector d'aplicacions en el teu iPhone.x En un iPhone 8 o anterior, pressiona dues vegades el botó Inici. En un iPhone X o posterior, llisca cap amunt des de la part inferior cap al centre de la pantalla.

Si tens un iPad amb un botó d'Inici, pressiona'l dues vegades per obrir el selector d'aplicacions. Si el teu iPad no té un botó d'Inici, llisca el dit cap amunt des de la part inferior cap al centre de la pantalla. No importa si estàs sostenint el teu iPad en mode vertical o horitzontal.

Fes lliscar el zoom cap amunt i cap a fora de la part superior de la pantalla per tancar-lo. Toca la icona de l'aplicació per tornar a obrir-la.

el meu iPhone ha estat piratejat com ho soluciono

Cercar una actualització

Els desenvolupadors de Zoom llancen regularment actualitzacions d'aplicacions per integrar noves funcions o posar pegats errors existents. És una bona idea instal·lar actualitzacions de Zoom quan estiguin disponibles.

Per cercar una actualització, obre App Store i toca la icona Compte en la part superior dreta de la pantalla. Desplaça't cap avall fins a la secció d'actualitzacions de l'aplicació. Si hi ha una actualització disponible per a Zoom, toca actualitzar a la dreta de l'aplicació. Pots tocar actualitzar tot si també vols actualitzar les teves altres aplicacions!

Reinicia el teu iPhone o iPad

És possible que Zoom no funcioni a causa d'un problema de programari del teu iPhone que no està directament relacionat amb l'aplicació en si. Reiniciar el teu iPhone és una forma ràpida de corregir una varietat de petits errors de programari. Tots els programes que s'executen al teu iPhone s'apaguen naturalment. Tindran un nou començament quan ho torni a encendre.

En un iPhone 8 o anterior (i iPads amb un botó d'Inici), mantén premut el botó d'encesa. Feu lliscar la icona d'encesa d'esquerra a dreta per apagar teu iPhone.

En un iPhone X o més recent (i iPads sense un botó d'inici), manté pressionat simultàniament el botó lateral i el botó de volum. Fes lliscar la icona d'encesa d'esquerra a dreta per apagar teu iPhone.

Manten pressionat el botó d'encesa o lateral al teu iPhone o iPad per encendre'l de nou.

Comprova la teva connexió a Internet

Es requereix una connexió a Internet per utilitzar Zoom al teu iPhone. Pots fer servir Wi-Fi o dades mòbils!

Quan Zoom no funciona, pot ser degut a un problema amb la connexió a Internet. A continuació, et mostrarem com verificar la connexió a Internet del teu iPhone. Si tens problemes per connectar-te a Zoom mitjançant Wi-Fi, prova fer-ho amb les dades mòbils (o viceversa).

Comprova la teva connexió wifi

Obre Ajustaments i toca Wi-Fi . Si apareix una marca de verificació blau al costat de el nom de la teva xarxa Wi-Fi, el teu iPhone està connectat a la teva xarxa Wi-Fi.

Si no és així, Intenta apagar i tornar a encendre el Wi-Fi ràpidament tocant l'interruptor al costat de Wi-Fi . Això de vegades pot solucionar petits problemes de connectivitat.

Mira el nostre altre article per a més passos de solució de problemes de Wi-Fi !

Verifica la teva connexió de dades mòbils

Obre Ajustaments i toca dades Mòbils . Si l'interruptor al costat de dades mòbils està activat, el teu iPhone està connectat a la xarxa del teu proveïdor de serveis sense fil. Intenta apagar i tornar a encendre les Dades Moviles, el que pot solucionar un problema de connectivitat menor.

Consulta el nostre altre article per obtenir més informació sobre què fer quan les Dades Moviles no funciona al teu iPhone !

Eliminar i reinstal·lar Zoom

És possible que un arxiu Zoom s'hagi malmès, el que podria fer que l'aplicació deixi de funcionar. Eliminar i reinstal·lar Zoom et donarà una nova instal·lació i possiblement solucionarà el problema.

El teu compte de Zoom no s'eliminarà quan desinstal·lar l'aplicació. No obstant això, hauràs d'iniciar sessió de nou una vegada que s'hagi reinstal·lat. Assegura't de conèixer la contrasenya del compte abans d'eliminar Zoom al teu iPhone!

Com eliminar l'aplicació Zoom

Manten pressionat la icona de l'aplicació Zoom fins que aparegui el menú. toca eliminar aplicació , Després toca eliminar quan aparegui l'alerta de confirmació a la pantalla.

eliminar zoom en iphone

Com reinstal·lar Zoom

Obre l'App Store i toca la pestanya Cerca a la cantonada inferior dreta de la pantalla. Escriu 'Zoom' al quadre de cerca i toca buscar . Finalment, toca la icona del núvol a la dreta de Zoom per reinstal·lar l'aplicació.

Accés telefònic usant el teu iPhone

Encara que probablement no sigui l'ideal, sempre pots trucar a una reunió de Zoom usant el teu iPhone. Altres en la reunió no podran veure't, però podran escoltar-te.

Consulta la teva invitació a la reunió de Zoom per obtenir un nombre de telefonico a el qual cridar per estar connectat a la reunió. Després, obre telèfon i toca la pestanya de el teclat. Marca el número de telèfon de la reunió de Zoom, després toca el botó verd de el telèfon per trucar.

wifi no acceptarà la contrasenya correcta

Posa't en contacte amb el suport de Zoom

Si l'aplicació Zoom encara no funciona al vostre iPhone, és hora de contactar amb l'equip d'atenció a client. Hi pot haver un problema amb el teu compte que només pot ser resolt per algú en el departament de servei a el client.

Zoom ofereix atenció a client 24/7, incloses les opcions de telèfon i xat. ¡Dirigeix-te a la pàgina de suport en el lloc web de Zoom per començar!

També pots provar a utilitzar Zoom al teu Mac si tens problemes amb el teu iPhone o iPad. Mira el nostre altre article per aprendre com configurar Zoom al teu Mac !

Zoom Zoom

Has solucionat el problema i Zoom està funcionant de nou. Assegura't de compartir aquest article amb els teus companys de treball quan l'aplicació Zoom no funcioni al teu iPhone o iPad! Comunica't amb nosaltres en la secció de comentaris a continuació si tens alguna altra pregunta.