La trucada de l'iPhone ha fallat? Aquí teniu la solució real.

Iphone Call Failed Here S Real Fix

Estàs al telèfon amb un amic quan la trucada cau sobtadament. El vostre iPhone diu que té servei, però encara no podeu fer trucades. En aquest article, ho faré expliqueu per què ha fallat la vostra trucada d'iPhone i mostreu-vos com solucionar definitivament el problema .

Tanca totes les teves aplicacions

És possible que la trucada hagi fallat a causa d'un problema amb l'aplicació Telèfon. Si tanqueu i torneu a obrir l'aplicació, podreu solucionar un problema menor del programari. Us recomanem que tanqueu totes les vostres aplicacions, en cas que hagi fallat una aplicació diferent.Primer, obriu el commutador d’aplicacions prement dues vegades el botó Inici (iPhones sense Face ID) o lliscant cap amunt des de la part inferior del centre de la pantalla (iPhones amb Face ID). A continuació, feu lliscar les vostres aplicacions cap amunt i cap amunt de la part superior de la pantalla.

Obriu de nou l'aplicació Telèfon i proveu de fer una trucada. Si la trucada encara falla, passeu al pas següent.

Activeu i desactiveu el mode d'avió

Si torneu a activar i desactivar el mode avió, es restablirà la connexió mòbil de l'iPhone, cosa que pot solucionar el problema quan fallin les trucades de l'iPhone.

Obriu Configuració i toqueu el commutador que hi ha al costat Mode avió per engegar-lo. Espereu uns segons i torneu a tocar l’interruptor.feliç aniversari i Déu beneeixi

Reinicieu l'iPhone

El següent pas que podeu fer si la trucada de l'iPhone ha fallat és reiniciar el dispositiu. Reiniciar l’iPhone pot solucionar diversos petits problemes, ja que permet que els seus programes s’aturin de forma natural. La manera d’apagar l’iPhone varia segons el model:

iPhones amb Face ID

  1. Mantén premut qualsevol dels dos botons de volum i lateral.
  2. Deixeu anar els dos botons quan llisqueu fins a apagar-lo apareix a la pantalla.
  3. Feu lliscar la icona d’alimentació d’esquerra a dreta per apagar l’iPhone.
  4. Espereu uns segons i, a continuació, manteniu premut el botó lateral per tornar a engegar l'iPhone.
  5. Deixeu anar el botó lateral quan aparegui el logotip d'Apple.

iPhones sense identificació facial

  1. Manteniu premut el botó d'engegada fins que llisqueu fins a apagar-lo apareix.
  2. Feu lliscar la icona d’alimentació d’esquerra a dreta per la pantalla per apagar l’iPhone.
  3. Espereu uns segons i, a continuació, manteniu premut el botó de nou per engegar l'iPhone de nou.
  4. Podeu deixar anar el botó d’engegada quan aparegui el logotip d’Apple a la pantalla.

Cerqueu una actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil

Actualitzacions de la configuració de l'operador de telefonia mòbil pot ajudar a millorar la connexió entre l’iPhone i la xarxa de l’operador sense fils. És una bona idea actualitzar immediatament la configuració de l’operador quan hi hagi una actualització disponible.

Normalment, rebreu una finestra emergent al vostre iPhone quan hi hagi una actualització de la configuració de l’operador de telefonia mòbil disponible. Aixeta Actualització si veieu aquesta notificació.

Podeu cercar manualment si hi ha actualitzacions de la configuració de l’operador si aneu a Configuració -> General -> Quant a . Hi apareixerà una finestra emergent d'aquí a quinze segons si hi ha una actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil. Si no apareix cap finestra emergent, passeu al pas següent.

Comproveu si hi ha una actualització d’IOS

Apple publica rutinàriament actualitzacions d’IOS per solucionar errors coneguts i, de tant en tant, introdueix noves funcions. Us recomanem que instal·leu noves actualitzacions d'iOS tan aviat com estiguin disponibles.

Cerqueu una actualització d’iOS anant a Configuració -> General -> Actualització de programari . Aixeta Baixeu-lo i instal·leu-lo si hi ha una actualització disponible.

comproveu si hi ha una actualització de iOS

Expulseu i torneu a inserir la targeta SIM

La targeta SIM connecta el vostre iPhone a la xarxa del vostre operador. Això us permet fer trucades, enviar missatges de text i utilitzar dades mòbils. Expulsar i tornar a col·locar la targeta SIM pot ajudar a solucionar un problema de connectivitat.

Localitzeu la safata de la targeta SIM a l'iPhone: normalment es troba a la part dreta, a sota del botó lateral. Obriu la safata de la targeta SIM prement una eina expulsora de la targeta SIM, un clip de paper redreçat o una arracada que arrenca al forat de la safata SIM. Torneu a introduir la safata per tornar a col·locar la targeta SIM.

com arreglar la botiga d'aplicacions a l'iPhone 6

Restableix la configuració de xarxa

Restablir la configuració de xarxa de l'iPhone és un pas més avançat de resolució de problemes de programari. Restableix tots els paràmetres de configuració de fàbrica del mòbil, Wi-Fi, Bluetooth i VPN del vostre iPhone.

Això vol dir que haurà de tornar a introduir les contrasenyes Wi-Fi, tornar a connectar els dispositius Bluetooth i reconfigurar qualsevol xarxa privada virtual. És una mica un inconvenient, però pot solucionar el problema quan les trucades fallen al vostre iPhone.

Obert Configuració i toqueu General -> Restableix -> Restableix la configuració de xarxa . Aixeta Restableix la configuració de xarxa de nou quan aparegui la finestra emergent de confirmació. És possible que se us demani que introduïu la contrasenya de l'iPhone abans de poder fer aquest restabliment.

L'iPhone s'apagarà, es reiniciarà i es tornarà a engegar quan finalitzi el restabliment.

Poseu-vos en contacte amb el vostre operador sense fils o Apple

Si el restabliment de la configuració de xarxa no ha funcionat, és hora de contactar amb el vostre operador de telefonia mòbil o Apple. Com que les trucades fallen, és recomanable contactar primer amb el vostre operador. És possible que hi hagi un problema amb el vostre compte que només pugui resoldre un representant d’atenció al client.

També pot ser el moment de fer-ho canviar de portador sense fil , especialment si les trucades amb freqüència fallen al vostre iPhone.

És possible que el vostre operador us indiqui que no hi ha res que pugui fer i que us dirigeixi al servei d'assistència d'Apple. Tot i que és improbable, és possible que un problema de maquinari faci que fallin les trucades de l’iPhone. Podeu obtenir assistència d'Apple per telèfon, en línia o per correu electrònic visitant Lloc web d'assistència d'Apple .

Error en la trucada de l'iPhone: solucionat.

Heu solucionat el problema i les trucades de l'iPhone ja no fallen. Comparteix aquest article a les xarxes socials per ensenyar als teus amics i familiars què fer si les trucades fallen al seu iPhone. Deixeu un comentari a continuació per fer-nos saber quina solució us ha funcionat.