Com comparteixo contrasenyes de WiFi en un iPhone o iPad? La manera fàcil!

C Mo Comparto Contrase

Les contrasenyes WiFipoden ser molt llargues i complicades, això dificulta compartir-les amb els seus amics i familiars. Afortunadament, Apple va crear una nova funció d'ús compartit de contrasenya WiFi perquè mai hagi de inclinar-se cap enrere per tornar a llegir la contrasenya en la part posterior de l'Modem. En aquest article, explicaré Com compartir les contrasenyes Wifi en un iPhone o iPad perquè puguis ajudar els seus amics i familiars a connectar ràpidament a la seva xarxa WiFi.

Què necessito per compartir les contrasenyes de WiFi en un iPhone o iPad?

Si un volia compartir una contrasenya abans, el que un feia era descarregar una aplicació per compartir contrasenyes WiFi en un iPhone o iPad sense fils. No obstant això, aquestes aplicacions gestores de contrasenyes WiFi no són fiables i sovint causaven bloquejos de programari. Afortunadament, Apple va integrar una funció segura i fiable per compartir contrasenyes WiFi amb el llançament de iOS 11.Primer, assegureu-vos que iOS 11 (que es va llançar a la tardor de 2017) tingueu en el iPhone o iPad. L'ús compartit de contrasenyes WiFi també funciona en els ordinadors Mac que executen MacOS High Serra.Per verificar quina versió de iOS està executant el seu iPhone o iPad, Aneu a Paràmetres> General> Informació. Allà trobarà què versió iOS està instal·lada al dispositiu.Si necessita actualitzar iOS, aneu a Paràmetres> General> Actualització de Programari. L'iPhone comprovarà si hi ha actualitzacions de programari disponibles. Per actualitzar el programari del seu iPhone, toc Descarregar i instal·lar . Aquest procés pot portar un temps, per això recomanem connectar el seu iPhone o iPad a una font d'alimentació elèctrica amb el seu carregador.

Segon, quan estigui a punt per compartir contrasenyes WiFi en un iPhone o iPad, segur de les seves dispositius estiguin molt a prop uns dels altres. Si els dispositius estan massa separats, és possible que no puguin compartir les contrasenyes de WiFi. Només per estar segur, sostingui el seu iPhone o iPad just a costat de l'altre dispositiu iOS amb el qual voleu compartir una contrasenya WiFi.el meu iPhone 6 Plus no es carregarà

Com compartir les contrasenyes de WiFi en un iPhone o iPad

si voleu rebre una clau d'WiFi en el seu iPhone o iPad :

  1. Obriu l'aplicació de ajustaments .
  2. premeu Wi-Fi .
  3. A sota de Triar una xarxa ... pressioni el nom de la xarxa a la qual desitja unir-se.
  4. Mantingui el seu iPhone o iPad prop d'un altre iPhone o iPad que ja estigui connectat a la xarxa WiFi.

si voleu enviar la contrasenya de WiFi a l'iPhone o iPad d'un amic :

  1. desbloquegi el seu iPhone o iPad.
  2. Mantingui el seu iPhone o iPad a la banda de l'iPhone o l'iPad del seu amic.
  3. Apareixerà un avís en el seu iPhone o iPad que us demanarà si voleu compartir la seva Wi-Fi .
  4. Premeu el botó Enviar contrasenya .
  5. Una vegada que s'envia i rep la contrasenya, premeu A punt .

Té problemes per compartir la seva contrasenya Wi-Fi?

Si té problemes per compartir les contrasenyes de WiFi en el seu iPhone, consulteu el nostre article El meu iPhone no comparteix les contrasenyes de WiFi! Allà trobarà una solució efectiva! Aquest article us ajudarà a solucionar problemes comuns que poden ocórrer quan intenta compartir contrasenyes sense fils.

¡Compartir contrasenyes WiFi és fàcil!

Ha aconseguit compartir amb èxit una contrasenya de WiFi en el seu iPhone o iPad! Aquesta útil funció evita els mals de cap que comporta haver d'escriure manualment una clau WiFi complexa, pel que li recomanem que la comparteixi a les xarxes socials amb la seva família i amics.

gràcies,
David L.