10 SIGNES DE DESPERTAMENT ESPIRITUAL10 Signs Spiritual Awakening

Sents que s’estan produint tots els canvis, tant al món com a la teva vida personal. Què està passant? La gent diu que estàs despertant espiritualment. Però, què és exactament això? I quins són els deu signes del despertar espiritual?

Què és un despertar espiritual?

El despertar espiritual és la consciència del fet que consistim en energia mental que es manifesta temporalment en un cos humà. A més, el despertar espiritual és una evolució en el nostre procés de consciència. Ens despertem de la il·lusió.

Quina és la il·lusió?

Tot el que percebem és una projecció dels nostres pensaments. Per exemple, la casa on viviu va començar amb una idea. És a dir, que volíeu mudar-vos i, molt probablement, també teníeu pensat com volíeu que quedés la casa. Ara vius en aquesta casa.

Això s'aplica a totes les manifestacions materials, però també a situacions que experimenta com a realitat. I com que tots els esdeveniments i situacions materials són temporals, és una il·lusió. No només la casa, la feina, el cotxe i les experiències són temporals, sinó també el cos. L’únic que és real és la vostra consciència. Perquè amb els teus coneixements crees aquests pensaments.

El nou món

La comprensió que els pensaments són energies que es manifesten en aquesta realitat 3D fa que molta gent decideixi deixar de banda el televisor i no llegir més els diaris. Ja no volen tenir pensaments negatius perquè afecten directament la manera d’experimentar la vida. En canvi, van al ioga, al mindfulness o decideixen meditar durant mitja hora cada dia.

Escriuran i expressaran les seves intencions. A més, molta gent fa visualitzacions positives. Per això, experimenten més pau i amor a les seves vides i els seus plans es manifestaran cada cop més ràpidament. Com a resultat, cada vegada arriba més llum a la terra.

A més, hi haurà una transició de les necessitats. Actualment vivim en l’era aquària. Allà on en la passada època pisciana la gent posava en valor el rendiment, el poder, els diners i l’estatus, l’honestedat i l’autenticitat són ara fonamentals. El focus passa de l’ego al cor. La gent desenvoluparà les seves iniciatives i descobrirà el seu potencial com a creadors influents. Conscients de la seva missió divina a la terra, només volen afegir valor.

10 signes de despertar espiritual

Com saps si et despertes de la il·lusió?

  • Les activitats que abans eren satisfactòries perden el seu atractiu. Alguns exemples poden ser: sortir tard, emborratxar-se, promiscuïtat i consum sense objectius.
  • Cada vegada necessites estar sol i sentir-te més connectat amb el teu jo superior.
  • Cada vegada desitgeu una alimentació saludable.
  • Els llocs concorreguts són esgotadors i la natura és un autèntic carregador per a vosaltres.
  • Cada cop s’adona que la realitat 3D és una il·lusió. Tens moments en què sents que somies.
  • Es fa més sensible i no pot suportar sorolls forts ni llocs concorreguts.
  • Canvieu la feina perquè ja no en obteniu satisfacció, o perquè entreu en un conflicte moral amb vosaltres mateixos.
  • Es fa més intuïtiu i cada vegada sent més energies per part d’altres persones, però també se sap sovint què en pensen.
  • Veieu 11:11 o 22:22 a tot arreu.
  • La sincronicitat té lloc cada vegada més. Coincidències aparents. Un exemple d’això és: esteu pensant en algú i, just aleshores, la persona us crida.

Com puc iniciar aquest procés?

Si penses després de llegir: També vull despertar, llavors això és possible. Per a això, és fonamental escriure les seves intencions i emprendre activitats que augmentin les seves freqüències. En són exemplesCuració xamànica, teràpia d’àngels, pràctica regular de ioga, però també passejades per la natura i menjar lleuger i saludable. Menjar llum literalment et fa brillar.

Això us porta a tenir més contacte amb el món astral i menys amb el regne terrenal. A més, és molt aconsellable meditar durant mitja hora cada dia. T’aclareix la ment; hi ha silenci i espai d’aquesta manera per entrar en contacte amb el vostre jo superior. Això us farà sentir-vos més lleugers, més nítids i més segurs. Sabeu que la vostra consciència us guia. El vostre coneixement és lliure de temps i forma. Ets la teva consciència.

Continguts