Tenorshare 4uKey Review: desbloqueja el teu iPhone sense la seva contrasenya.

Tenorshare 4ukey ReviewProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

No teniu l’iPhone bloquejat i sembla que no recordeu la vostra contrasenya. Tenorshare crea un programari de resolució de problemes iOS per a Mac i PC, i el seu programa '4uKey' us ajudarà a evitar la contrasenya del dispositiu iOS, encara que estigui desactivada. En aquest article, ho faré revisa Tenorshare 4uKey i et mostra com utilitzar-lo per desbloquejar el teu iPhone sense cap contrasenya !Aquesta publicació està patrocinada per Tenorshare, els creadors de 4uKey. Dit això, només recomanem productes i programes en els quals creiem. Continueu llegint per obtenir informació sobre com podeu utilitzar 4uKey per desbloquejar l'iPhone i l'iPad sense la seva contrasenya, encara que estigui desactivat.Començant

Quan obriu Tenorshare 4uKey, immediatament estareu en un camí clar i directe per desbloquejar el vostre iPhone. En primer lloc, se us demanarà que connecteu el dispositiu iOS a l’ordinador mitjançant un cable Lightning.Connecteu el dispositiu iOS a l

Després de connectar l’iPhone a l’ordinador, se us dirigirà al menú, on podreu iniciar el procés de desbloqueig sense cap contrasenya.

Tanmateix, abans de fer clic Començar , es recomana fer dues coses:  1. Creeu una còpia de seguretat per al vostre iPhone. Quan utilitzeu Tenorshare 4uKey per evitar la contrasenya del dispositiu, totes les dades de l’iPhone, l’iPad o l’iPod s’esborraran .
  2. Assegureu-vos que coneixeu el vostre ID d’Apple i la vostra contrasenya. Haureu d'introduir-los per desbloquejar el vostre iPhone després d'utilitzar Tenorshare 4uKey.

L'iTunes farà una còpia de seguretat d'un iPhone, iPad o iPod amb discapacitat?

Si prèviament heu sincronitzat l’iPhone amb l’iTunes a l’ordinador, podeu utilitzar iTunes per fer-ne una còpia de seguretat, fins i tot si està bloquejat o desactivat. Tot i això, si mai no heu sincronitzat el dispositiu iOS amb iTunes o si el dispositiu està desactivat, no podreu crear una còpia de seguretat nova. Independentment, us recomanem que ho intenteu almenys creeu una nova còpia de seguretat de l'iPhone de manera que no perdeu cap dada.

Eliminació de la contrasenya

Ara que heu obert Tenorshare 4uKey i heu fet una còpia de seguretat del vostre iPhone, és hora de començar a desbloquejar-lo. Feu clic al blau gran Començar per iniciar el procés.

elimineu la contrasenya de l

A continuació, haureu de descarregar el darrer paquet de firmware per a iOS perquè l'iPhone es pugui actualitzar un cop s'hagi eliminat la contrasenya. Estic disposat a apostar que no teniu aquest fitxer descarregat a l'ordinador. Afortunadament, Tenorshare fa que sigui molt senzill baixar ràpidament el paquet de firmware directament des de 4uKey.

treball d'encaix a casa

Nota: Tenorshare 4uKey seleccionarà automàticament el fitxer de microprogramari iOS més recent que es pot instal·lar al dispositiu iOS.

Els paquets de microprogramari d’IOS són fitxers grans, de manera que la baixada pot trigar uns quants minuts.

Un cop finalitzada la baixada, podreu començar a desbloquejar el vostre iPhone sense la seva contrasenya. Per començar, feu clic a Inicia Desbloqueig .

Si encara no ho heu fet, introduïu la vostra adreça electrònica i el codi de registre. Si no teniu cap codi de registre, feu clic a Compra ara . Després d’introduir el vostre codi de registre, feu clic a Inicia Desbloqueig de nou.

indica que el vostre escalfador d’aigua explotarà

Després de fer clic a Inicia ara, 4uKey començarà a eliminar la contrasenya del vostre iPhone. Veureu una barra d’estat a la finestra de l’aplicació 4uKey que us indicarà quant de temps trigarà el procés. També apareixerà una barra d'estat a la pantalla del vostre iPhone.

Primer, 4uKey restaurarà el dispositiu i eliminarà la seva contrasenya i, a continuació, instal·larà la versió més recent del firmware d’IOS.

Mentre es produeix aquest procés, no toqueu l'iPhone i no el desconnecteu de l'ordinador - fer-ho pot 'tapar' el vostre iPhone. Consulteu el nostre article si accidentalment maó el seu iPhone . La majoria de les vegades, el problema es pot solucionar.

Un cop eliminada la contrasenya

Quan finalitzi el procés, Tenorshare 4uKey dirà que s'ha eliminat la contrasenya i el vostre iPhone dirà 'Hola'. Si aquesta pantalla us sembla familiar, és perquè és la pantalla de configuració inicial que heu vist quan vau treure l’iPhone de la caixa per primera vegada.

pantalla de l

Seguiu les instruccions que es mostren a la pantalla i seleccioneu el vostre idioma, país i xarxa Wi-Fi. Quan arribeu a la pantalla que diu 'Desbloqueig d'activació', introduïu el vostre ID i contrasenya d'Apple.

Un cop l'iPhone estigui activat, podeu seleccionar una nova contrasenya. A la pantalla següent, podeu restaurar des d'una còpia de seguretat d'iCloud, una còpia de seguretat d'iTunes o configurar l'iPhone com a nou. Si teniu disponible una còpia de seguretat, us recomanem que la restaureu perquè no perdeu totes les vostres dades.

Després, seguiu les instruccions que apareixen a la pantalla fins que arribeu a la pantalla inicial. Enhorabona, heu passat per alt la contrasenya del vostre iPhone.

Hi ha una alternativa gratuïta?

Hi ha maneres de passar manualment pel procés que no costen diners, però Tenorshare 4uKey fa el procés molt més senzill i completament sense problemes.

He de comprar Tenorshare 4uKey?

Posar un iPhone en mode de recuperació pot ser molt difícil per a les persones que no tenen 'coneixement tècnic' i les coses poden sortir malament. 4uKey també funciona independentment d'iTunes, de manera que pot ser una solució perfecta per a les persones que han tingut problemes amb iTunes en el passat.

Tenorshare 4uKey és especialment útil per a persones amb iPhones danyats. Si els botons o la pantalla del vostre iPhone estan trencats, simplement no podreu restaurar-lo sense un programa com 4uKey.

I això em porta a la meva funció preferida de Tenorshare 4uKey - és mans lliures . Connecteu l’iPhone, l’iPad o l’iPod a l’ordinador, feu clic a uns quants botons de la finestra de l’aplicació i ignorareu la vostra contrasenya en cap moment.

Tenorshare 4uKey és intuïtiu, fàcil d'utilitzar i compleix el seu objectiu previst en molt poc temps .

Com puc descarregar Tenorshare 4uKey?

Tu pots descarregueu Tenorshare 4uKey per a Windows o Mac visitant el lloc web de Tenorshare i fent clic a Compra ara. També hi ha una ruta gratuïta disponible, però no podreu passar per alt la contrasenya del vostre iPhone sense comprar la versió completa.

com amagar el número de telèfon a l'iPhone

com comprar tenorshare 4ukey

Aspectes destacats de Tenorshare 4uKey

  • Us permet passar el vostre codi d’accés per a iPhone o iPad, fins i tot si l’heu oblidat o si el dispositiu està desactivat
  • Compatible amb l'iPhone 6, 6s, 7, 8 i X
  • Pot eliminar Touch ID i Face ID, així com codis de contrasenya numèrics
  • Instal·la l'última versió d'iOS
  • També funciona per a iPad
  • Disponible per descarregar a Windows i Mac
  • Hi ha disponible una prova gratuïta

Sense contrasenya, sense problemes

Heu superat correctament la contrasenya del vostre iPhone amb Tenorshare 4uKey. Si teniu alguna altra pregunta sobre aquest programari o la nostra revisió de Tenorshare 4uKey, deixeu un comentari a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.