Per què L'App Store Del meu iPhone No Funciona o Està En Blanc? Aquí està la solució!

Por Qu La App Store De Mi Iphone No Funciona O Est En Blanco

Acabes d'assabentar d'una aplicació nova i genial i estàs preparat per provar-la, però quan obres l'App Store per descarregar-la, la pantalla està en blanc o s'embussa en la càrrega . Està segur que no es tracta d'un problema de maquinari, perquè totes les altres aplicacions funcionen a la perfecció, per la qual cosa ha de ser una altra cosa. En aquest sentit, li explicaré per què l'App Store d'iPhone no funciona o està en blanc , i com solucionar el problema perquè l'App Store comenci a carregar novament al teu iPhone, iPad o iPod .

La solució: Què Fer Quan L'App Store No Funciona En El teu iPhone, iPad o iPod

Faré servir un iPhone per aquest tutorial, però el procés per arreglar l'App Store a iPad i iPod és exactament el mateix. Si tens un iPad o iPod, no dubtis a substituir el dispositiu cada vegada que vegi el iPhone en aquest article.Tancament i Torna a Obrir L'App Store

De vegades, petites falles amb l'App Store poden evitar que es connecti a Internet i, quan això passa, no es carrega en absolut. El primer que has d'intentar és tancar l'aplicació App Store i tornar a obrir-la.Per tancar l'App Store, fes doble clic al botó Inici al teu iPhone per obrir el selector d'aplicacions. Si el teu iPhone no té un botó d'Inici, llisca el dit cap amunt des de la part inferior fins al centre de la pantalla. Mantingues el dit al centre de la pantalla fins que s'obri el Selector d'Aplicacions.Et pots lliscar cap endavant i cap enrere per veure totes les aplicacions que estan obertes al teu iPhone. Quan trobis App Store, fes servir el dit per lliscar fora de la part superior de la pantalla . No és una mala idea tancar totes les aplicacions, per si de cas una diferent falla.

Sobre De l'Tancament d'Aplicacions en iPhone

Recomano tancar totes les teves aplicacions un cop a el dia o dos, perquè malgrat el que hagis escoltat, és bo per a la durada de la bateria del teu iPhone. Si estàs interessat en obtenir més informació, llegeix el nostre article que demostra per què tancar les aplicacions de la teva iPhone és realment una bona idea , I consulta el nostre vídeo per obtenir més consells sobre la bateria de l'iPhone .per què no puc esborrar fotos del meu iPad

Esborrar La Memòria cau De L'App Store

No molta gent sap com fer-ho, però esborrar la memòria cau de l'App Store pot solucionar tot tipus de problemes amb l'App Store al teu iPhone. Per esborrar la memòria cau de l'App Store, toca 10 vegades en qualsevol icona de pestanya a la part inferior de la pantalla de l'App Store.

Per exemple, pots tocar 10 vegades a la pestanya avui per esborrar la memòria cau. L'App Store no es recarregarà, així que tanca i torna a obrir l'App Store després.

esborrar la memòria cau de l

Consulta la pàgina d'estat el sistema d'Apple

És possible que l'App Store no funcioni al teu iPhone a causa d'un problema amb els servidors d'Apple. consulta la pàgina d'estat el sistema d'Apple i assegura't que els punts siguin verds, especialment el primer a la banda de la App Store.

Si aquest punt o molts altres no són verds, Apple està experimentant alguns problemes i no hi ha cap mal al teu iPhone. Apple generalment resol aquests problemes amb força rapidesa, de manera que el millor és ser pacient i tornar a consultar més tard.

Verifica teu Configuració De Data i Hora

Si la configuració de data i hora de la teva iPhone no està configurada correctament, pot causar tot tipus de problemes al teu iPhone - inclòs aquest! Obre Ajustaments i toca General . Després, toca Data i hora i assegurar-te que l'interruptor al costat Establir automàticament aquest encès.

comprovar la configuració de data i hora de l

Comprova teu Connexió a Internet

Quan l'App Store no es carrega, el següent que hem de verificar és la connexió del teu iPhone a Internet. Fins i tot si altres aplicacions o llocs web funcionen en el teu dispositiu, proveu-lo. L'App Store utilitza una tecnologia diferent a la d'altres aplicacions i llocs web - parlarem d'això més endavant.

Si ja tens Wi-Fi, el apagarem i obrirem l'App Store novament per veure si funciona. Quan apagues el Wi-Fi, el teu iPhone canviarà a la seva connexió de dades sense fils, que pot dir-se LTE, 3G, 4G o 5G, segons el teu proveïdor de serveis sense fil i la intensitat del senyal.

Si el seu iPhone no està connectat a Wi-Fi, ens connectarem a una xarxa Wi-Fi diferent i obrirem l'App Store novament.

Com Provar La Connexió del teu iPhone a Internet

És fàcil provar la connexió del teu iPhone a Internet. Primer, obre ajustaments i toca Wi-Fi .

Veuràs un interruptor al costat de Wi-Fi a la part superior de la pantalla. Si l'interruptor està en verd (o encès), llavors el teu iPhone s'està connectant a xarxes Wi-Fi sempre que sigui possible. Si l'interruptor està gris (o apagat), el teu iPhone mai es connectarà a Wi-Fi i només es connectarà a Internet usant dades mòbils a través del teu pla de mòbil.

Consells sobre Wi-Fi

 • El teu iPhone només es connectarà a xarxes Wi-Fi si s'ha connectat a elles en el passat mai es 'simplement connectarà' a una nova xarxa Wi-Fi per si sol.
 • Si ha superat el teu assignació de dades mensual amb el teu proveïdor de serveis sense fil, aquest podria ser el problema: consulta el nostre article titulat Què utilitza les dades en l'iPhone? per obtenir més informació, o consulta l'eina de comparació de plans de UpPhone per trobar un millor pla de mòbil amb més dades.

Toca l'interruptor al costat de Wi-Fi per apagar-lo. Torna a tocar l'interruptor per tornar a activar la connexió Wi-Fi, després toca el nom de la xarxa a la qual vols connectar el teu iPhone.

Com puc Saber Si La meva iPhone Ja Està Connectat a Wi-Fi?

Si veus una marca de verificació blau al costat de el nom d'una xarxa Wi-Fi, el teu iPhone està connectat a aquesta xarxa.

Apaga i Encén el teu iPhone

De vegades, els problemes simples es poden solucionar apagant i tornant a encendre el teu iPhone. Per fer això, pressiona i mantingues premut el botó d'encesa (Conegut com el botó de suspensió / activació) fins que aparegui 'lliscar per apagar' a la pantalla. Si tens un iPhone amb Face ID, mantingues premut el botó lateral i qualsevol dels botons de volum fins que aparegui 'lliscar per apagar'.

Fes lliscar el cercle amb la icona d'encesa per la pantalla per apagar teu iPhone. El teu iPhone pot trigar fins a 30 segons a apagar completament.

Per tornar a encendre el teu iPhone, mantingues premut el botó d'encesa o lateral fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla. Obre l'App Store novament per veure si està funcionant.

Actualitza el teu iPhone

Actualitzar el teu iPhone podria solucionar un problema de programari que impedeix que l'App Store funcioni correctament. Obre Ajustaments i toca General> Actualització de programari . toca Descarregar i instal·lar o instal·lar ara si hi ha una actualització disponible.

actualitzar ais 14.4

Després d'actualitzar el teu iPhone, obre l'App Store i verifica si el problema està solucionat. Continua amb el següent pas si l'App Store encara està en blanc o no funciona.

Tancar Sessió A La App Store i Tornar a Entrada

De vegades, els problemes per carregar l'App Store es poden resoldre tancant sessió i tornant a ingressar amb el teu ID d'Apple. És possible que et preguntis com pots tancar sessió en l'App Store sense poder ingressar a l'App Store, però és fàcil: només segueix aquests senzills passos:

Primer, obre ajustaments i toca el teu nom a la part superior de la pantalla. Desplaça't cap avall i toca Tancar sessió .

Ara que ha tancat sessió, és hora de tornar a iniciar sessió. Toca el botó Inicia sessió és ingressa el teu ID d'Apple i contrasenya.

La pantalla de l'iPhone 6 s'esfuma

Assegura't De Que Els Ports 80 i 443 Estiguin Oberts

No seré massa tècnic aquí, però n'hi ha prou amb dir que el teu iPhone fa servir múltiples ports per connectar-se a Internet. segons la llista oficial de ports d'Apple que fan servir , Els ports 80 i 443 són els dos ports que fan servir per connectar-se a l'App Store i iTunes. Si un d'aquests ports està bloquejat, és possible que l'App Store no es carregui.

Com va verificar Si Un Port Està Obert?

Si està llegint aquest article en el mateix iPhone amb el que tens el problema, el port 80 funciona bé, perquè el teu iPhone es connecta a payetteforward.com usant el port 80. Per verificar el port 443, ingressa a Google . Si es carrega, el port 443 funciona bé. Si un o altre no es carrega, passa a la secció anomenada Restablir Ajustos de Xarxa a continuació.

Oblidar El teu Xarxa Wifi

Oblidar la teva xarxa Wi-Fi permetrà que el teu iPhone estableixi una connexió completament nova amb la xarxa. Quan connectes el teu iPhone a una xarxa Wi-Fi per primera vegada, aquest guarda informació sobre com connectar-se a aquesta xarxa. Oblidar la xarxa li dóna al teu iPhone 1 l'oportunitat de connectar-se a la xarxa des de 0, el que podria solucionar un problema de connectivitat.

Obre Ajustaments i toca Wi-Fi . Toca la icona d'informació blava 'i' a la dreta de la teva xarxa Wi-Fi, després toca Oblidar aquesta xarxa . toca oblidar per confirmar la teva decisió.

oblida la xarxa wifi a la teva iphone

Torna a Configuració -> Wi-Fi i toca la teva xarxa en altres xarxes . Torna a ingressar la contrasenya de Wi-Fi per tornar a connectar-te a la xarxa.

Restablir els paràmetres de Xarxa

Si l'App Store encara no funciona al vostre iPhone, és hora de restablir la configuració de xarxa. Restablir la configuració de xarxa 'oblida' totes les xarxes Wi-Fi a les que alguna vegada t'hagis connectat, així que no oblidis tornar a connectar-te a la teva xarxa Wi-Fi domèstica a Configuració -> Wi-Fi després que el teu iPhone es torna a arrencar. Aquest restabliment també restaura tots els paràmetres de Dades Mòbils, Bluetooth i VPN als paràmetres de fàbrica. Restablir la configuració de xarxa no és una solució màgica, però soluciona molts problemes de connectivitat a Internet en els iPhones.

Per restablir la configuració de xarxa al teu iPhone, obre ajustaments i toca General -> Restablir -> Restablir Ajustaments de Xarxa . Ingressa la contrasenya d'iPhone, després toca Restablir ajustos de xarxa novament per confirmar el restabliment.

Fes una còpia de seguretat del teu iPhone

Abans de passar a el següent pas de solució de problemes, et recomanem que guardis una còpia de seguretat de stu iPhone. Una còpia de seguretat és una còpia de totes les dades de la teva iPhone, inclosos els teus contactes, fotos i aplicacions. Hi ha tres formes diferents de fer una còpia de seguretat del teu iPhone, i et guiarem a través de cada mètode a continuació.

Fer una còpia de seguretat del teu iPhone a iCloud

 1. Obre ajustaments .
 2. prem iCloud .
 3. toca Còpia de seguretat .
 4. Assegura't que l'interruptor al costat de còpia de seguretat en iCloud estigui verd, el que indica que està encès.
 5. prem Fer còpia de seguretat ara .

Nota: el teu iPhone ha d'estar connectat a Wi-Fi per fer una còpia de seguretat en iCloud.

Fer una còpia de seguretat del teu iPhone a iTunes

Si tens un PC o Mac amb macOS 10.14 o una versió anterior, faràs servir iTunes quan facis una còpia de seguretat del teu iPhone al teu ordinador.

 1. Connecta el teu iPhone al teu ordinador amb un cable de càrrega.
 2. Obre iTunes al teu PC o Mac.
 3. Fes clic a la icona d'iPhone prop de la cantonada superior esquerra de iTunes.
 4. en Còpies de seguretat , Fes clic al cercle al costat de aquesta ordinador i en el quadre al costat de Xifrar còpia de seguretat d'iPhone .
 5. Si se't demana, ingressa la contrasenya del ordinador per xifrar la còpia de seguretat.
 6. Fes clic a Fer còpia de seguretat ara .

Fer una còpia de seguretat del teu iPhone a Finder

Si tens una Mac amb macOS 10.15 o una versió més recent, faràs servir Finder a el fer una còpia de seguretat del teu iPhone al teu ordinador.

 1. Connecta el teu iPhone al teu Mac amb un cable de càrrega.
 2. Obre Finder.
 3. Fes clic al teu iPhone a ubicacions a la banda esquerra de l'Finder.
 4. Fes clic al cercle al costat de Fer una còpia de seguretat de totes les dades de la teva iPhone en aquesta Mac .
 5. Marca la casella al costat de Xifrar còpia de seguretat local i ingressa la contrasenya de Mac.
 6. Fes clic a Fer còpia de seguretat ara .

Restauració DFU del teu iPhone

Una restauració DFU és l'últim pas que pots prendre per descartar completament un problema de programari. Tot el codi del teu iPhone s'esborra i es torna a carregar, línia per línia. . Quan es completi la restauració, serà com si estiguessis traient teu iPhone de la caixa per primera vegada.

¡ Assegura't de tenir una còpia de seguretat d'iPhone abans de realitzar aquest pas! Sense una còpia de seguretat, perdràs tota la informació actualment guardada al teu iPhone. Quan estiguis llest, consulta el nostre article sobre com fer una restauració DFU al teu iPhone .

Com Obtenir Ajuda De Apple Quan L'App Store No Funciona

Obre l'aplicació Mail o Safari i intenta fer servir el web. Pots navegar a llocs web o descarregar el teu correu electrònic? Si has seguit tots els passos anteriors i Internet funciona, hi ha un 99,9% de possibilitats que el problema estigui relacionat amb el programari. El millor lloc per obtenir ajuda amb el programari d'Apple és Apple .

Si el teu iPhone ha estat actuant de manera estranya o s'ha danyat recentment i l'App Store no funciona, és possible que estigui succeint alguna cosa més. La teva millor opció és visitar el lloc web d'Apple per programar una cita en els tècnics d'Apple o utilitzar el seu servei de reparació per correu.

iPhone App Store: 'Treballant De Nou!

Com hem vist, hi ha moltes raons per les quals la botiga d'aplicacions d'iPhone pot no funcionar, però amb una mica de paciència, estic segur que pots solucionar-ho. Els empleats d'Apple escolten: 'El meu App Store està en blanc!' tot el temps, i com vam comentar, és un problema de programari el 99% del temps. Ara m'agradaria saber de la teva experiència: Quina solució va fer que l'App Store comencés a carregar novament al teu iPhone? Fes-nos-saber en la secció de comentaris.