La meva aplicació Verizon no funciona a l'iPhone? Aquí teniu la veritable solució.

My Verizon App Not Working IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Esteu provant d’accedir al vostre compte de Verizon des del vostre iPhone, però l’aplicació no funciona. Independentment del que intenteu, no podeu accedir al vostre compte. En aquest article, ho faré expliqueu per què l'aplicació My Verizon no funciona al vostre iPhone i mostreu-vos com solucionar el problema !Tanqueu i torneu a obrir l'aplicació My Verizon

Quan cap aplicació no funciona al vostre iPhone, el primer que heu de fer és tancar-la i tornar-la a obrir. És possible que l’aplicació s’hagi estavellat i hagi deixat de funcionar.Per tancar l’aplicació My Verizon, primer haurem d’obrir el commutador d’aplicacions. Si teniu un iPhone 8 o anterior, feu doble clic al botó Inici. A l’iPhone X, llisqueu cap amunt des de la part inferior fins al centre de la pantalla; haureu de fer una pausa un segon quan el dit arribi al centre de la pantalla.Per tancar l'aplicació My Verizon en un iPhone 8 o versions anteriors, llisqueu-la cap amunt i fora de la pantalla. A l'iPhone X, manteniu premuda la previsualització de l'aplicació fins que aparegui un botó vermell menys a l'extrem superior esquerre de la previsualització. A continuació, llisqueu la previsualització de l'aplicació per la part superior de la pantalla.

què simbolitza la lluna a la bíblia?

Reinicieu l'iPhone

A continuació, proveu de reiniciar l'iPhone. És possible que un problema de programari menor impedeixi que l'aplicació My Verizon funcioni correctament.Si teniu un iPhone 8 o anterior, manteniu premut el botó d’engegada fins que vegeu llisqueu fins a apagar-lo apareixerà a la pantalla. A continuació, llisqueu la icona d'energia vermella que apareix d'esquerra a dreta per apagar l'iPhone.

què diu la Bíblia sobre els unicorns

Si teniu un iPhone X, manteniu premut el botó de volum i el botó lateral fins a llisqueu fins a apagar-lo apareix. A continuació, apagueu l'iPhone fent lliscar la icona d'alimentació d'esquerra a dreta.

Per tornar a engegar l’iPhone, manteniu premut el botó d’engegada (iPhone 8 i versions anteriors) o el botó lateral (iPhone X). Podeu deixar anar el botó d’engegada o el botó lateral tan aviat com aparegui el logotip d’Apple al centre de la pantalla.

Cerqueu una actualització de l'aplicació

És possible que l'aplicació My Verizon no funcioni al vostre iPhone perquè l'aplicació no està actualitzada. Els creadors i desenvolupadors d’aplicacions solen llançar actualitzacions per millorar les funcions antigues, implementar-ne de noves o solucionar problemes de programari que experimenten molts usuaris.

Per comprovar si hi ha cap actualització, obriu l'App Store i toqueu la pestanya Actualització a la part inferior de la pantalla. En aquesta pàgina, veureu una llista de les vostres aplicacions que tenen actualitzacions pendents. Si veieu l'aplicació My Verizon a la llista, toqueu el botó ACTUALITZACIÓ a la dreta de l'aplicació.

Apareixerà un petit cercle d'estat que us permetrà saber quant dura l'actualització. Quan s'hagi completat l'actualització, l'aplicació My Verizon ja no apareixerà a Actualitzacions pendents.

Suprimiu i torneu a instal·lar l'aplicació My Verizon

Si no hi ha cap actualització d'aplicació, és possible que l'aplicació My Verizon no funcioni a causa d'un problema de programari més complex. Aquests problemes poden ser difícils de localitzar, de manera que donarem un nou començament a l’aplicació suprimint-la i reinstal·lant-la.

Per suprimir l'aplicació My Verizon, manteniu premuda la icona de l'aplicació fins que les vostres aplicacions comencin a moure's. Apareixerà un botó vermell menys a l'extrem superior esquerre de la icona de l'aplicació; toqueu aquest botó per desinstal·lar l'aplicació. Finalment, toqueu Suprimeix quan aparegui l'alerta de confirmació.

Un cop hàgiu suprimit l'aplicació, obriu l'App Store i cerqueu l'aplicació My Verizon. Podeu trobar-lo ràpidament tocant la pestanya de cerca i cercant 'El meu Verizon'.

per què el meu iPhone no es connecta al meu iTunes?

Un cop hàgiu trobat l'aplicació My Verizon, toqueu el botó de baixada situat a la dreta de l'aplicació. Com que l’heu baixat abans, el botó probablement semblarà un núvol amb una fletxa que apunta cap avall. Un cop acabada la instal·lació de l'aplicació, apareixerà a la pantalla d'inici de l'iPhone.

Poseu-vos en contacte amb el servei d’atenció al client de Verizon

Si l'aplicació My Verizon encara no funciona després d'haver-la suprimit i reinstal·lat, és possible que hi hagi un problema amb el vostre compte que només pugui resoldre un representant d'assistència al client.

Per contactar amb el servei d’atenció al client de Verizon, truqueu al 1-800-922-0204 o visiteu el lloc web pàgina d'assistència al seu lloc web .

La meva aplicació Verizon: torna a treballar!

My Verizon torna a funcionar i podeu continuar accedint al vostre compte directament des del vostre iPhone. La propera vegada que l'aplicació My Verizon no funcioni al vostre iPhone, torneu a aquest article perquè pugueu solucionar el problema ràpidament. Si teniu alguna altra pregunta, deixeu-les a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.

quan l'iPhone no diu servei