El meu iPhone no s'encén després d'un reemplaçament de pantalla! Aquí està la solució!

Mi Iphone No Se Enciende Despu S De Un Reemplazo De PantallaProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Acabes de reemplaçar la pantalla, però ara el teu iPhone no s'encén. És frustrant tenir un problema resolt mentre sorgeix un altre, però hi ha coses que poden fer això. En aquest sentit, li explicaré el que pots fer si el teu iPhone no s'encén després d'un reemplaçament de pantalla .Reinici forçat del teu iPhone

Quan el teu iPhone no funciona correctament, de vegades, apagar i tornar a engegar és tot el que necessites fer per solucionar el problema. Com la pantalla no s'encén, hauràs de fer un reinici forçat per reiniciar el teu iPhone. La forma de reiniciar el teu iPhone varia segons el model, per la qual cosa el desglossarem model per model.Reinici d'un iPhone 8, iPhone X, iPhone XS i iPhone XR

 1. Pressiona i deixa anar el botó Pujar volum a la banda esquerra del teu iPhone.
 2. Pressiona i deixa anar el botó per Baixar el volum a la banda esquerra del teu iPhone.
 3. Mantingues premut el botó lateral en el costat dret del teu iPhone fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.

Reinici d'un iPhone 7 i iPhone 7 Plus

Pressiona i mantingues pressionat simultàniament el botó d'encesa (botó de repòs / activació) i el botó per baixar el volum fins que aparegui el logotip d'Apple al centre de la pantalla.1965 any de la serp

Reinici d'iPhones més antics

 1. Mantingues premut el botó d'encesa (botó de repòs / activació) i el botó d'inici a el mateix temps.
 2. Mantingues pressionats tots dos botons mentre la pantalla es torna negra.
 3. Deixa anar els dos botons quan aparegui el logotip d'Apple.

Fes una còpia de seguretat del teu iPhone (si pots)

Encara hi ha la possibilitat que el teu iPhone estigui encès i aquest reemplaçament de pantalla fallit va fer que la pantalla semblés negra. Abans de continuar, et recomanem que intentis fer una còpia de seguretat del teu iPhone. Tot i que no puguis veure res a la pantalla, iTunes encara pot reconèixer teu iPhone.

Presa un cable de càrrega i connecta el teu iPhone a un ordinador amb iTunes. Quan estiguis llest, consulta el nostre article per aprendre com fer una còpia de seguretat del teu iPhone .

per què no funciona siri

còpia de seguretat de lRestauració DFU del teu iPhone

DFU són les sigles de Actualització del firmware del dispositiu . Una restauració DFU esborra i torna a carregar el programari i el firmware del teu iPhone. Aquest és l'últim pas que pots prendre per descartar completament qualsevol tipus de problema amb el programari de l'iPhone.

A l'igual que amb el reinici forçat, la forma de posar el teu iPhone en mode DFU varia segons el model que tinguis.

Restauració DFU d'iPhone 8, iPhone X, iPhone XS i iPhone XR

 1. Utilitza un cable Lightning per connectar el teu iPhone a un ordinador amb iTunes.
 2. Pressiona i deixa anar el botó Pujar volum.
 3. Pressiona i deixa anar el botó per baixar el volum.
 4. Mantingues premut el botó lateral en el costat dret de el dispositiu fins que la pantalla es torni negra.
 5. Tan aviat com la pantalla es torni negra, mantingues premut el botó per baixar el volum mentre continues prement el botó lateral.
 6. Després d'uns cinc segons, deixa anar el botó de repòs / activació mentre continua pressionant el botó per baixar el volum fins que el teu iPhone aparegui a iTunes.
 7. Si alguna cosa va sortir malament en el camí, sempre pots tornar a intentar-ho començant amb el pas 1.

Aspectes del maquinari de l'iPhone

Serà l'hora de verificar el maquinari del teu iPhone si ni un reinici forçat ni una restauració DFU van solucionar el problema.

Primer, verifica si el teu iPhone està encès o si només és que la pantalla està trencada. Intenta moure l'interruptor Timbre / Silenci al costat del teu iPhone que encén i apaga el timbre. Si sents que vibra, significa que el teu iPhone està encès i és la pantalla la que està trencada.

Si aquest és el cas, el teu següent pas és tornar a enllaçar els connectors de la pantalla que estan dins del teu iPhone amb la placa mare / base. És molt important desconnectar la bateria abans d'intentar reemplaçar la pantalla perquè és fàcil fer mal alguna cosa a causa del corrent que travessa el telèfon.

l'iPhone continua reiniciant-se quan es carrega

Recomanem buscar un professional per fer això, llevat que ja tinguis experiència reparant iPhones. T'ajudarem a trobar una opció de reparació fiable més endavant en aquest article.

Desafortunadament, un altre motiu d'aquest problema pot ser els pins doblegats. Els pins dins de la placa mare són molt sensibles i, si es dobleguen, és possible que necessitis una nova pantalla o una nova placa mare / base.

Moltes vegades, les pantalles de reemplaçament que la gent compra no són de la millor qualitat, de manera que podria valer la pena comprar una altra pantalla de reemplaçament i tornar a intentar-ho.

Desafortunadament, ¡només es necessita un petit error de connexió per a causar un problema significatiu en l'iPhone!

Compartir iOS wifi no funciona

Opcions de Reparació per al teu iPhone Roto

Reparar un iPhone és molt difícil, per la qual cosa generalment recomanem deixar que ho faci un expert. És possible que vulguis considerar tornar a l'empresa que va reemplaçar la pantalla en primer lloc i demanar-li que solucioni el problema que va crear.

Si vas intentar reemplaçar la pantalla pel teu compte, voldràs desfer-te de la nova pantalla i tornar a col·locar l'anterior. Apple no tocarà un iPhone ni donarà un preu de reemplaçament fora de garantia si l'iPhone té parts que no són d'Apple.

Una altra gran opció de reparació a què pots recórrer és Pols . Puls és una empresa de reparació a comanda que envia un tècnic qualificat a la teva porta. Ells arreglaran el teu iPhone en el lloc i et donaran una garantia de per vida per la reparació.

Aconsegueix un Nou Telèfon

De vegades, val la pena considerar comprar un telèfon nou. Pots anar a UpPhone.com i usar l'eina de comparació de telèfons per comparar cada telèfon i cada pla. Si decideixes canviar-te a un nou pla i fer la compra, pots estalviar molts diners!

Pantalla de l'iPhone: Arreglada!

Sabem que és estressant quan el teu iPhone no s'encén després d'un reemplaçament de pantalla. Afortunadament, ara coneixes els passos que pots seguir per solucionar aquest problema. Gràcies per llegir i, si vas tenir aquest problema, comenta a continuació i fes-nos saber com ho solucionaste.