El meu iPhone no compartirà contrasenyes WiFi. Aquí teniu la solució real.

My Iphone Won T Share Wifi PasswordsProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Voleu compartir una contrasenya WiFi sense fils amb el vostre amic, però no funciona. Tot i que Apple va facilitar la compartició de contrasenyes WiFi amb la versió d’iOS 11, les coses no sempre funcionen segons el pla. En aquest article t’explicaré per què el vostre iPhone no comparteix contrasenyes WiFi i ensenyar-ho com solucionar definitivament el problema.Què cal fer quan el vostre iPhone no comparteix contrasenyes WiFi

 1. Assegureu-vos que el vostre iPhone i l’altre dispositiu estiguin actualitzats

  La compartició de contrasenyes WiFi només funciona en iPhones, iPads i iPods amb iOS 11 instal·lat i Macs amb macOS High Sierra instal·lat. Tant el vostre iPhone i el dispositiu que vulgueu compartir una contrasenya WiFi ha d’estar actualitzat.  Per comprovar si hi ha actualitzacions de programari, aneu a Configuració -> General -> Actualització de programari . Si iOS ja està actualitzat, veureu un missatge que diu 'El vostre programari està actualitzat'.  Si hi ha una actualització disponible, toqueu Baixeu-lo i instal·leu-lo . Tingueu en compte que, per realitzar l’actualització, el vostre iPhone ha d’estar connectat a una font d’alimentació o tenir una durada de la bateria superior al 50%.

 2. Reinicieu l'iPhone

  Reiniciar l’iPhone donarà un nou començament, que de tant en tant pot solucionar problemes tècnics i problemes de programari menors. Per apagar l'iPhone, manteniu premut el botó d'engegada fins que aparegui llisqueu fins a apagar-lo apareix el control lliscant a la pantalla.

  Feu lliscar la icona d'energia vermella d'esquerra a dreta per apagar l'iPhone. Espereu aproximadament mig minut aproximadament i, a continuació, manteniu premut el botó d’engegada una vegada més fins que aparegui el logotip d’Apple directament al centre de la pantalla de l’iPhone.

 3. Desactiveu WiFi i torneu a activar-lo

  Quan el vostre iPhone no comparteix contrasenyes WiFi, de vegades es pot localitzar el problema fins a la seva connexió a la xarxa WiFi que voleu compartir. Intentarem desactivar i tornar a activar el WiFi per solucionar problemes de connexió menors.  Per desactivar el WiFi, obriu l'aplicació Configuració i toqueu Wi-Fi . Toqueu el commutador situat al costat de Wi-Fi per desactivar-lo; sabreu que el Wi-Fi està desactivat quan el commutador és gris i es col·loca a l’esquerra. Simplement torneu a tocar l’interruptor per tornar-lo a engegar.

 4. Assegureu-vos que els vostres dispositius es trobin a l’abast de l’altre

  Si els dispositius estan massa separats, el vostre iPhone no podrà compartir una contrasenya WiFi. Us recomanem que mantingueu l'iPhone i el dispositiu amb el qual vulgueu compartir una contrasenya WiFi al costat, només per eliminar qualsevol possibilitat que els dispositius estiguin fora del seu abast.

 5. Restableix la configuració de xarxa

  El nostre darrer pas de resolució de problemes de programari és restablir la configuració de xarxa, que esborrarà totes les dades de Wi-Fi, VPN i Bluetooth actualment desades al vostre iPhone.

  Voldria assenyalar que, si heu arribat fins aquí, pot ser que sigui més fàcil que el vostre amic o família escriviu manualment la contrasenya WiFi, perquè després de restablir la configuració de la xarxa, haureu de torneu a connectar-vos a la xarxa WiFi i introduïu-ne la contrasenya.

  Per restablir la configuració de xarxa, obriu el fitxer Configuració aplicació i, a continuació, toqueu General -> Restableix -> Restableix la configuració de xarxa . Se us demanarà que introduïu la contrasenya de l'iPhone i, a continuació, toqueu Restableix la configuració de xarxa quan aparegui l’alerta de confirmació a la pantalla.

  per què la brillantor del meu iPhone continua canviant?

 6. Opció de reparació

  Si heu completat els passos anteriors, però el vostre iPhone encara no comparteix contrasenyes WiFi, ho farà maig és un problema de maquinari que causa el problema. Hi ha un petit interruptor a l’interior de l’iPhone que li permet connectar-se a xarxes WiFi i dispositius Bluetooth. Si el vostre iPhone ha experimentat recentment molts problemes relacionats amb Bluetooth o W-Fi, és possible que aquesta antena es trenqui.

  Si el vostre iPhone encara està en garantia, us recomanem que el porteu a la vostra Apple Store local. Només cal que us assegureu marcar una cita primer!

  Si el vostre iPhone ja no està protegit per un pla AppleCare o simplement voleu que el vostre iPhone estigui solucionat el més aviat possible, us recomanem que consulteu Pols , una empresa de reparació que ho farà envieu-vos un tècnic certificat en menys d’una hora .

Contrasenyes WiFi: compartides.

Heu solucionat el problema que tenia l’iPhone i ara podreu compartir contrasenyes WiFi sense fils. Ara que ja sabeu què fer quan el vostre iPhone no comparteixi contrasenyes WiFi, assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials per salvar els vostres amics i familiars de frustracions similars.

Gràcies per llegir,
David L.