S'ha sol·licitat una actualització de l'iPhone? Aquí teniu la solució.

Iphone Stuck Update RequestedProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

El vostre iPhone sol·licita l'última actualització de programari durant més temps de l'habitual i no sabeu per què. Quan hi hagi una nova actualització d'iOS disponible, l'iPhone ha de sol·licitar, preparar i descarregar l'actualització abans que es pugui instal·lar. En aquest article t’explicaré per què el vostre iPhone està bloquejat a la sol·licitud d'actualització i us mostra com solucionar definitivament aquest problema !Assegureu-vos que esteu connectat a la Wi-Fi

Un dels principals motius pels quals un iPhone queda atrapat a la sol·licitud d’actualització o a qualsevol altra part del procés d’actualització és perquè el vostre iPhone té una connexió feble o nul·la a la Wi-Fi. Una connexió Wi-Fi deficient pot evitar que l’iPhone accedeixi als servidors d’Apple, que són necessaris per descarregar noves actualitzacions d’iOS.Anar a Configuració -> Wi-Fi i feu que el vostre iPhone estigui connectat a una xarxa Wi-Fi.com esborrar definitivament les fotos a l'iPhone

És molt important que l’iPhone estigui connectat a una xarxa Wi-Fi potent quan actualitzeu l’iPhone. De vegades, Apple fins i tot requereix que el vostre iPhone utilitzi Wi-Fi per actualitzar-se quan hi hagi disponible una actualització important d’IOS.

Si la vostra connexió Wi-Fi és inestable, proveu de connectar-vos a una altra xarxa Wi-Fi. Consulteu el nostre altre article per obtenir més consells sobre què fer quan L'iPhone no es connectarà a la Wi-Fi .l'iPhone 5c no s'està carregant

Restableix el teu iPhone

És possible que el vostre iPhone estigui bloquejat a la sol·licitud d’actualització perquè el seu programari s’ha bloquejat i ha provocat la congelació del vostre iPhone. Podeu restablir el vostre iPhone de manera ràpida per apagar-lo i tornar-lo a engegar, cosa que descongelarà.

Hi ha algunes maneres diferents de restablir el vostre iPhone en funció de quin iPhone tingueu:

  • iPhone SE i versions anteriors : Mantingueu premuts simultàniament el botó Inici i el botó d’engegada fins que l’iPhone s’apagui i aparegui el logotip d’Apple a la pantalla.
  • iPhone 7 i iPhone 8 : Mantingueu premuts simultàniament el botó d’engegada i el volum fins que l’iPhone s’apagui i el logotip d’Apple parpellegi al centre de la pantalla.
  • iPhone X : Premeu el botó per augmentar el volum, després el botó per baixar el volum i, a continuació, manteniu premut el botó lateral mentre l’iPhone s’apaga i aparegui el logotip d’Apple.

Nota: és possible que hàgiu de mantenir premuts els dos botons (o només el botó lateral de l'iPhone X) entre 15 i 30 segons.

Suprimiu l'actualització de programari

Si restabliu el vostre iPhone de manera definitiva, però encara queda bloquejat a l’actualització sol·licitada, aneu a Configuració -> General -> Emmagatzematge de l'iPhone i veure si podeu suprimir l'actualització d'iOS del vostre iPhone.

Toqueu l'actualització de programari i, a continuació, toqueu Suprimeix l'actualització . Després, torneu cap a Configuració -> General -> Actualització de programari i proveu de descarregar i instal·lar l'actualització de nou.

aplicació de correu electrònic suprimida accidentalment a l'iPhone

Si l'actualització de programari no apareix aquí, encara no s'ha baixat, de manera que no hi ha res a suprimir.

suprimiu l

Restableix tots els paràmetres

De vegades, un problema de programari més profund pot bloquejar l’iPhone a l’actualització sol·licitada. Pot ser difícil localitzar la font exacta del problema, per la qual cosa es recomana restablir-lo tot configuració.

Quan restabliu tota la configuració, tot el que hi ha a l'aplicació Configuració es recorre als valors predeterminats de fàbrica. Això vol dir que haureu de tornar a introduir les vostres contrasenyes Wi-Fi, tornar a connectar qualsevol dispositiu Bluetooth, restablir el fons de pantalla i tornar a implementar la nostra Consells sobre la bateria de l'iPhone .

com verificar les multes de trànsit

Obert Configuració i toqueu General -> Restableix -> Restableix tots els paràmetres . Se us demanarà que introduïu la contrasenya de l’iPhone. Toqueu Restableix tota la configuració de nou per confirmar la vostra decisió.

L'iPhone s'apagarà, es restablirà i es tornarà a engegar. Torneu a provar d'actualitzar l'iPhone un cop s'hagi completat el restabliment.

com restablir tots els paràmetres del vostre iPhone

Poseu el vostre iPhone en mode DFU

Finalment, si el vostre iPhone queda bloquejat a l’actualització sol·licitada, podeu fer una restauració de DFU, que esborrarà i recarregarà tot el codi del vostre iPhone i actualitzeu-lo a l'última versió d'iOS. Aquest és l'últim pas que podeu fer per descartar completament un problema de programari o firmware.

Us recomanem encaridament fent una còpia de seguretat del vostre iPhone abans de posar-lo al mode DFU. En cas contrari, perdrà totes les dades de l’iPhone, incloses les fotos, els vídeos i els contactes.

Consulteu el nostre complet guia de restauracions de DFU per aprendre a posar el vostre iPhone en mode DFU.

Actualització sol·licitada i lliurada.

El vostre iPhone està finalment actualitzat. Espero que compartiu aquest article a les xarxes socials per ajudar els vostres amics i familiars si el seu iPhone queda bloquejat a la sol·licitud d’actualització. Deixeu un comentari o pregunta a continuació si hi ha alguna cosa més en què necessiteu ajuda.