Quant costa una cirurgia de pits a USA?Cu Nto Cuesta Una Cirug De Senos En Usa

Com costen els implants de si?

Quant costa una cirurgia (implant) de pits a USA ?.

Operació de pits preus? . Pot semblar una pregunta simple, però com moltes preguntes simples, hi ha matisos. Els augments de pits primaris varien segons la ubicació, el cirurgià i l'implant que triï . El cost d'un augment de pits i qualsevol procediment de pits posterior generalment no està cobert per les companyies d'assegurances perquè és un procediment estètic electiu.

Quant costa una operacion de pits ?, El preu d'implants de pits total d'una cirurgia d'augment de pits pot variar entre $ 5,000 i $ 10,000 . Segons les estadístiques de la Societat Nord-americana de Cirurgians Plàstics el 2019, el cost mitjà d'un augment de pits va ser de $ 3,718 , Però, aquesta estimació no inclou coses com anestèsia i altres despeses quirúrgiques inevitables. En 2019 el La Societat Nord-americana de Cirurgia Plàstica Estètica descobrir que el cost mitjà de l'cirurgià per un augment de pits amb implants de solució salina va ser de $ 3,515 .

Per als implants mamaris de gel de silicona, ascendeix a $ 4,014. Novament, aquests preus mitjana no inclouen les despeses mèdiques relacionats.

Costos de manteniment d'implants de pits

El seu augment primari no és l'únic cost que ha de tenir en compte quan pregunta quant costen els implants mamaris. Les dones amb implants mamaris de gel de silicona han de tenir en compte els costos de manteniment a llarg termini. Els implants mamaris de gel de silicona poden tenir ruptures silencioses, on un implant es trenca sense mostrar cap símptoma.

La FDA recomana que les dones amb implants de gel de silicona es realitzin una ressonància magnètica tres anys després de rebre els seus implants, després cada dos anys durant la vida útil de l'implant per detectar ruptures silencioses. Si es trenca un implant de gel de silicona, necessitarà una cirurgia per extreure la coberta de l'implant i qualsevol gel de silicona filtrat. És important retirar els implants que s'han trencat perquè el gel de silicona pot començar a gotejar fora de la càpsula i causar símptomes dolorosos.

La FDA enumera alguns d'aquests símptomes com una disminució en la grandària dels pits, un canvi en la forma d'l'implant mamari, embalums durs sobre l'implant o l'àrea de pit, una aparença desigual dels pits, mal o sensibilitat, formigueig, inflor, entumiment, ardor, o canvis en la sensació .

No obstant això, a causa de el cost de butxaca de les ressonàncies magnètiques, moltes dones se salten els exàmens de ressonància magnètica recomanats. segons Business Insider, el cost mitjà d'una ressonància magnètica és de $ 444 a $ 1468. Això vol dir que si una dona amb implants mamaris de gel de silicona es manté a el dia amb les IRM recomanades, pagarà una mitjana de $ 3,108 a $ 10,276 només per les IRM si els seus implants romanen intactes durant 20 anys.

Això posa el cost total dels implants mamaris de gel de silicona més a prop de $ 10,000- $ 20,000 durant 20 anys, i encara més si es necessita una cirurgia de revisió.

Problemes amb les ressonàncies magnètiques

Desafortunadament, les ressonàncies magnètiques vénen amb problemes a més de la tensió financera. Si bé la FDA afirma que una ressonància magnètica és la millor manera de detectar una ruptura silenciosa, molts cirurgians plàstics han informat que no sempre és precisa. La Dra. Sophie Bartsich , Cirurgiana plàstica certificada per la junta a Nova York, ens diu:

Vaig descobrir que de vegades les IRM no són realment molt fiables. En alguns casos, la ressonància magnètica d'un pacient va dir que l'implant de gel de silicona s'havia trencat, i quan vaig entrar a operar, en realitat no ho havia fet. He tingut un o dos pacients on una ressonància magnètica va mostrar que l'implant no estava trencat, però en base a la meva examen clínic, realment vaig pensar que hi havia una preocupació, així que vaig entrar i va resultar que estava trencat.

Quant costen els implants de pits en garantia?

Els programes de garantia de fabricant poden mitigar alguns dels costos de l'tractament de complicacions. Però, el pagament de la garantia només està disponible si es detecta una ruptura. Alguns cirurgians no informen als seus pacients sobre la necessitat de realitzar ressonàncies magnètiques periòdiques o minimitzen la recomanació de la FDA per realitzar una venda.

Moltes dones no coneixen els costos de manteniment i les possibles despeses dels implants de gel de silicona, informa l' Arrossega. Ellen Mahony , Cirurgiana plàstica certificada per la junta a Westport, CT. A causa de que la ruptura amb un implant de gel de silicona és 'silenciosa', pot passar desapercebuda durant un període prolongat, sovint no es fa evident fins que el procés de contracció capsular ha començat.

La contracció capsular condueix a una cirurgia més complexa. Això vol dir costos quirúrgics addicionals que la seva garantia pot no cobrir.

Quant costen els implants de pits per extreure i reemplaçar?

Si els seus implants mamaris es trenquen, o si desenvolupa una contractura capsular (dos dels principals motius de la cirurgia de revisió segons la FDA), necessitarà una cirurgia per corregir el problema. Podeu triar llevar-se els implants mamaris amb o sense reemplaçament.

Aquesta cirurgia tindrà un cost similar a l'augment de pits primari, o podria ser major depenent de la complexitat. Un cop més, les companyies d'assegurances de salut generalment no cobreixen els costos associats amb els implants mamaris, encara que té una raó mèdica per retirar-los. Com es va indicar anteriorment, les garanties poden o no cobrir els costos també.

Les dones amb implants trencats de gel de silicona també han de tenir en compte el temps d'inactivitat a l'preguntar quant costen els implants mamaris. Ja sigui que es prengui un temps lliure a la feina, contracti una mainadera per als seus fills o faci altres ajustos mentre es recupera de la cirurgia, ha de tenir en compte aquests costos.

Dra. Jane Rowley , Un cirurgià plàstic certificat per la junta en Lubbock, Texas, explica la diferència entre l'extracció d'implants de gel de silicona i el IMPLANT IDEAL, hi ha una gran diferència entre l'extracció d'un IMPLANT IDEAL trencat i un implant de gel de silicona trencat . Un IMPLANT IDEAL trencat pot extreure fàcilment amb un anestèsic local. Un implant de gel de silicona, si no està trencat, pot resultar així de fàcil.

Però si es trenquen, la majoria de les vegades s'encalla i sagna, i cal posar drenatges. Per tant, no és una recuperació fàcil, no és una cirurgia fàcil. Amb un IMPLANT IDEAL, gairebé puc garantir-amb anticipació, si el seu implant té fuites, serà fàcil de treure i reemplaçar, tornarà a treballar en un dia o dos com a màxim.

Amb un implant de gel de silicona, diré: 'No sé quina serà la seva recuperació, podria sortir fàcilment, Pot ser que no surti fàcilment. Podria ser necessari prendre una setmana lliure de la feina, pot ser que hagi de prendre dos dies lliures de la feina.

La probabilitat de cirurgies posteriors

Moltes dones senten la temptació de deixar de banda la idea de les complicacions a l'preguntar quant costen els implants mamaris., Pensant que no els passarà a ells. Conèixer el seu risc estadístic de complicacions l'ajudarà a planificar amb anticipació i triar un implant que sigui més probable que el mantingui fora d'una cirurgia complexa en el futur.

Per als augments primaris, els implants de gel de silicona tenen una taxa de complicacions més alta tant per la contractura capsular (10.9-16.2% als 7-8 anys) com per a la ruptura de l'implant (7.2-13.6% als 8 anys ), que l'IMPLANT IDEAL. El gel de silicona d'un implant trencat pot adherir-se als teixits a la paret toràcica i sovint es requereix una capsulectomía, explica el Dr. Mahony.

La garantia pot no cobrir completament aquests costos. En contrast [per augments primaris], els implants mamaris estructurats tenen un risc de contractura capsular de sol 6.6% i un risc de ruptura de només 2.1% als set anys, i la cirurgia de revisió generalment és menys invasiva El Dr. Larry Noter , Cirurgià plàstic certificat per la junta a Newport Beach, Califòrnia, ens explica sobre la probabilitat de cirurgies posteriors amb IMPLANT IDEAL i diu: És increïblement segur i, per tant, hi ha moltes menys cirurgies de per vida amb un implant mamari estructurat IMPLANT IDEAL , en comparació amb els implants de gel de silicona.

Cost emocional dels implants de pits de gel de silicona

A més de el cost financer dels implants mamaris, les dones han de ser conscients de el cost emocional a l'preguntar quant costen els implants mamaris. No saber l'estat de les seves implants pot afectar la tranquil·litat de la dona.

Els resultats recents de l'enquesta * van mostrar que més de el 98% de les dones van informar sentir preocupades per la ruptura silenciosa, incloses moltes dones que ja tenien implants de gel de silicona. Quan es detecta la ruptura, pot donar lloc a sentiments d'inseguretat i ansietat, ja que no saben quant temps ha estat succeint o si podrien haver-se assabentat abans.

Tant la preocupació com la realitat de la ruptura silenciosa tenen un efecte real en el benestar general d'una dona, però, moltes dones no tenen tots els fets abans de prendre una decisió sobre la seva elecció d'implant.

Com triar els implants mamaris

Quan tria un implant mamari, està triant un dispositiu que formarà part del seu cos durant molts anys. Els implants mamaris no són dispositius de per vida, però si els seus implants no troben complicacions, no hi ha raó per a una revisió.

Els seus implants poden estar amb vostè durant més de 30 anys, pel que ha de passar algun temps sospesant els beneficis i compromisos de cada tipus d'implant. Tria un implant amb el qual se senti còmode, però que també li brindi excel·lents resultats.

L'implant mamari estructurat IMPLANT IDEAL té les taxes més baixes de ruptura i contractura de la càpsula en l'augment primari als 8 anys, però tot i així ofereix a les dones un aspecte i una sensació bells i naturals. Els implants mamaris de gel de silicona brinden a les dones resultats bells, però a un augment de la tensió financera i el cost emocional, ens diu el Dr. Mahony.

Els vells implants salins oferien tranquil·litat però un resultat menys realista; Els implants de gel de silicona oferien una aparença i sensació més realistes, però amb preocupació per la ruptura silenciosa, així com per la seguretat i les complicacions a llarg termini. El moment no podria ser millor per a l'implant mamari estructurat, que ofereix a les dones els beneficis d'un aspecte i una sensació naturals a més d'un perfil de seguretat i una tranquil·litat incomparables. Aquesta seria la meva elecció personal per a l'augment de pits i s'ha convertit en l'elecció que la majoria de les dones informades en la meva pràctica prenen per si mateixes.

Comenceu el seu viatge d'augment de pits avui

Quant costen els implants mamaris és una pregunta important que s'ha de fer abans de començar el seu viatge d'augment mamari. Si està pensant en un augment de pits, segur de conèixer el veritable cost dels implants de pits, no només el cost d'un augment primari.

Tingueu en compte la probabilitat de complicacions, el cost de l'manteniment continu i l'ansietat que pot sentir a ell no conèixer l'estat del seu implant. Bells implants mamaris d'aspecte natural amb baix manteniment i baix risc de complicacions estan al seu abast. Per a més informació sobre l'implant mamari estructurat IMPLANT IDEAL, inclòs com pot trobar un cirurgià especialista en implants IDEAL a prop seu, visiteu idealimplant.com .

* Enquesta presentada per la Dra. Vivian Ting, El que les dones volen en els implants mamaris, presentada a la reunió ASPS de març de 2018. augments de pits preus.

Continguts