Configuració de privacitat de Facebook que Hauries Canviar de Immediat

Configuraci N De Privacidad De Facebook Que Deber





T'agradi o no, Facebook recopila una gran quantitat de dades sobre tots i cadascun dels seus usuaris. Afortunadament, pots limitar les dades que recopilen canviant només algunes configuracions de privacitat. En aquest sentit, li explicaré què configuracions de privacitat de Facebook has de canviar .

La majoria de les configuracions de privacitat que discutirem es troben a la secció Configuració i privacitat de l'aplicació de Facebook. Obre Facebook i toca el botó de menú a la part inferior dreta de la pantalla. Desplaça't cap avall fins Configuració i privacitat , Després toca configuració .









Per obtenir ajuda addicional per a modificar aquestes configuracions, Mira el nostre vídeo de YouTube! Et guiarem en cada pas.



Activa l'Autenticació de Dues Factors

L'autenticació de dos factors ajuda a mantenir el teu compte més segura a l'afegir una capa addicional de protecció. A l'iniciar sessió a Facebook, l'autenticació de dos factors requerirà més que només una contrasenya. Per activar aquesta funció, ingressa a Configuració> Privadesa i configuració i toca Seguretat i inici de sessió . Després, toca Utilitza autenticació de dos factors .





Pots triar un missatge de text o una aplicació d'autenticació com a mètode de seguretat. Recomanem triar el missatge de text perquè és una opció més senzilla i segura.



Desactivar el Reconeixement Facial

Vols que Facebook reconegui automàticament la teva cara a les fotos i vídeos que publiquen els teus amics? La resposta és probablement no. Permetre que Facebook reconegui el seu rostre en cada publicació pot suposar un greu risc de seguretat i privacitat.

Per desactivar el reconeixement facial, desplaça't cap avall fins privacitat a Configuració i privacitat . Després, toca reconeixement facial . toca continuar , Després toca no permès per desactivar el Reconeixement facial.

Limitar o Desactivar els Serveis de Localització

Els serveis d'ubicació et permeten triar quan Facebook té accés a la ubicació. Obre Ajustaments i pressiona Privadesa> Localització . Cerca Facebook a la llista d'aplicacions i tocala.

Recomanem configurar això en Quan es fa servir l'aplicació o mai . Permetre que Facebook tingui accés a la ubicació pot ser útil en alguns casos, com quan desitges geoetiquetar una imatge.

Mentre estiguis aquí, apaga l'interruptor al costat de ubicació precisa . Aquesta configuració esgota la vida útil de la bateria i és realment innecessària.

Desactivar l'Historial d'Ubicacions

Amb l'Historial d'ubicacions activat, Facebook manté una llista de tots els llocs en els que has estat. Si no vols que Facebook mantingui una llista dels llocs en els quals has estat, desactiva aquesta configuració.

Per desactivar l'Historial d'ubicacions, toca ubicació a Configuració i privacitat> Configuració . Toca l'interruptor al costat de l'històric d'ubicacions per desactivar aquesta funció.

Limitar el seguiment d'anuncis

Els anuncis són extremadament específics en aquests dies, especialment quan estàs al Facebook. Pots reduir els anuncis dirigits i fer-te menys valuós per als anunciants (pel que veuràs menys anuncis) a l'limitar el seguiment d'anuncis.

Dirigeix-te a Configuració i privacitat> Preferències d'anuncis> Configuració d'anuncis .

Feu clic a dades de socis segons la teva activitat . toca continuar a la cantonada inferior dreta de la pantalla. Apaga l'interruptor al costat de permès . Finalment, toca Desar a la cantonada inferior dreta de la pantalla.

A continuació, toca a Anuncis mostrats fora de Facebook i prem a no permès .

Configuració de Privacitat de Facebook: explicada!

Has fet alguns ajustos i ara la teva privacitat estarà molt més protegida a Facebook. Assegura't de compartir aquest article en les xarxes socials (fins i tot al Facebook!) Per informar als seus amics i familiars sobre les configuracions de privacitat que haurien de canviar. Ens vam perdre alguna configuració? ¡Fes-nos-saber en la secció de comentaris!