Compra i ven telèfons usats i reformats amb SellCell.

Buy Sell Used Refurbished Phones With SellcellProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Apple ha anunciat recentment el llançament de la nova generació d'iPhones. Després d’haver-se acumulat més d’un any de publicitat, els fans de telèfons mòbils resistents i informals s’estan preparant per comprar un dispositiu de la línia iPhone 12.Amb les actualitzacions massives d'iPhone entrants que probablement passaran, és possible que no estigueu segur de què fer amb el vostre telèfon mòbil actual. Per sort, SellCell és aquí per ajudar-vos!pàgina dQuè és SellCell?

SellCell és un lloc web dedicat a ajudar les persones a comerciar amb els seus telèfons mòbils antics i altres tecnologies personals. Són un dels llocs de comparació de preus de telèfons mòbils usats de més antiguitat i han ajudat a vendre més de 250 milions de telèfons mòbils usats i reformats des de 2008. Per a qualsevol persona que busqui un bon negoci amb el seu antic mòbil, SellCell té les dades exactes que necessiteu.

SellCell s’associa actualment amb més de 40 distribuïdors de tecnologia diferents, incloses grans empreses com Amazon i GameStop. Per garantir que els seus usuaris obtinguin el millor acord i el més fiable possible, realitzen controls de qualitat a totes les organitzacions amb què treballen.

Tot i que els telèfons mòbils principals de SellCell s’utilitzen i es reformen, ofereixen una àmplia gamma de productes. Si esteu buscant un ordinador, un rellotge intel·ligent, un iPod, una tauleta o fins i tot una consola de jocs, és probable que SellCell tingui una llista d’ofertes potencials per examinar.Windows iTunes no reconeix l'iPhone

Mentre explorava el seu lloc web, no vaig poder trobar cap dispositiu que no tingués almenys algunes fitxes disponibles per a la compra.

Facilitat d'ús al màxim

Des de l’obertura de la seva pàgina d’inici, és fàcil sentir-se còmode al lloc web de SellCell. La seva interfície d'usuari és extremadament fàcil de navegar, amb botons en negreta i instruccions clares sobre com trobar la informació exacta que esteu cercant.

SellCell aconsegueix crear aquesta sensació de familiaritat instantània sense sacrificar cap qualitat estètica al disseny del seu lloc web.

SellCell no se sent remotament barat i és evident que el seu equip de producció de llocs web no talla. Totes les accions que podeu fer en aquest lloc web es produeixen a velocitats notablement altes i teniu la certesa que no trobareu enllaços morts ni imatges que falten mentre exploreu.

Com aprofundiré en els detalls en breu, els processos de compra i venda de SellCell són molt intuïtius. Trobar una àmplia gamma de comparacions de preus per a un producte determinat és tan senzill com escriure a una barra de cerca i fer clic a uns quants botons. Si sabeu el que esteu cercant, SellCell us ajudarà a planificar els detalls en qüestió de segons.

Canvis amb SellCell

La interfície d’intercanvi de telèfons mòbils de SellCell és el servei que més subratllen. En aquesta secció del seu lloc web, contenen informació sobre una gran selecció de telèfons mòbils, tant iPhone com Android, que inclouen estimacions de preus i comparacions de cotitzacions de cadascun dels seus socis.

somiant amb una altra persona embarassada

Mentre cercava per la seva base de dades, vaig poder trobar pressupostos per a telèfons tan recents com l’iPhone 11 i el Samsung Galaxy S20 5G. Al seu torn, fins i tot tenien llistes de dispositius tan antics com l’iPhone 2G també disponibles per a la comparació.

Val a dir que el nombre de fitxes que trobareu per a un iPhone nou superarà significativament a les d’alguns dels dispositius Android més contemporanis. Tot i això, no es tracta de desacreditar el servei de SellCell. Es tracta d’un lloc web del comprador al mercat d’un comprador; l’interès desproporcionat pels dispositius que funcionen amb iOS és més representatiu de les preferències de marca de la població general que no pas de qualsevol biaix de SellCell.

Com vendre el vostre telèfon amb SellCell

Si voleu canviar el vostre telèfon mòbil amb SellCell, podeu trobar tots els recursos que necessiteu per fer-ho amb només uns clics.

A la pàgina principal de SellCell, enumeren dos botons etiquetats Comprar i Vendre a l'extrem superior dret. Si feu clic a Vendre , SellCell us conduirà a una pàgina que mostra una petita barra de cerca. Aquí, introduïu el dispositiu al qual voleu canviar (podeu seguir el meu progrés mentre intento vendre el meu iPhone XR a les imatges següents).

Després de tocar la cerca, seleccioneu el model de telèfon mòbil exacte que vulgueu vendre.

Quan seleccioneu aquest dispositiu, SellCell us portarà a una nova pàgina sobre el model específic que teniu. Aquí podeu restringir la cerca si seleccioneu les opcions adequades, com ara el portador de xarxa, la capacitat d’emmagatzematge i els filtres de l’estat del producte del dispositiu.

Tot i que he seleccionat els filtres més aplicables per al meu telèfon mòbil, no he pogut evitar apreciar l’actualització dels resultats de SellCell immediatament. Puc pensar en pocs motors de cerca que actualitzen les pàgines de resultats tan ràpidament com les fitxes de SellCell, només donant més crèdit a la qualitat de la construcció del lloc web de SellCell.

A partir d’aquí, només heu de desplaçar-vos cap avall i explorar les ofertes que ofereix la xarxa de socis de SellCell. Si trobeu un preu que us agradi, feu clic a Rebre el pagament i SellCell us enllaçarà directament a la pàgina corresponent del lloc web del seu soci.

Com comprar un telèfon mòbil amb SellCell

Si esteu interessat en comprar un telèfon mòbil reformat, SellCell també us proporciona els recursos necessaris per fer-ho. Feu clic a Comprar a la pàgina d'inici i els passos que heu de seguir són gairebé idèntics al seu procés de canvi.

actualització d'operador d'iPhone at & t

Només cal que cerqueu el dispositiu que us interessi, seleccioneu el model específic que voleu comprar i empleneu les opcions de cerca filtrades quan se us demani.

Per bé o per a mal, SellCell no permet als seus socis ni usuaris realitzar cap transacció real als llocs web de SellCell. En lloc d’això, heu de seguir enllaços externs per comprar o vendre el dispositiu desitjat.

Personalment, crec que això afegeix un fascinant grau d’honestedat a la interfície de SellCell. Saben exactament qui són, i aquesta percepció els ha funcionat bé durant més d’una dècada. En eliminar bàsicament la seva presència com a tercer entre comprador i venedor, SellCell demostra que la seva màxima prioritat és ajudar els usuaris en lloc de treure’n profit.

Exempció de responsabilitat: Us recomanem que tingueu precaució en comprar un telèfon mòbil reformat a qualsevol persona que no sigui el fabricant original del telèfon. La qualitat de la reparació de tercers pot variar molt.

Altres aspectes del servei de SellCell

SellCell confia tant en la seva capacitat per aconseguir que els usuaris obtinguin les millors ofertes en dispositius usats i reformats que ofereixen la millor garantia de preu. Si localitzeu una oferta millor al vostre canvi o compra que la que figura al seu lloc web, SellCell us reemborsarà la diferència dues vegades més.

Una altra característica interessant del lloc web de SellCell és el seu bloc. Actualitzat gairebé setmanalment, SellCell manté els seus usuaris al dia sobre les últimes novetats de la indústria de la tecnologia personal i el mòbil. Tot i que gran part de la informació que he trobat a la llista d’aquests articles s’adequa bé als nostres propis recursos, el control de qualitat d’aquesta secció del lloc web sembla que s’aclareix lleugerament en comparació amb la majoria de les seves altres pàgines.

el meu iPhone no em permetrà activar el wifi

Es ven a SellCell? Canvieu el vostre telèfon antic avui mateix.

Fa més d’una dècada, SellCell va trobar una posició de nínxol al mercat dels telèfons intel·ligents i el seu èxit és més que palpable. Si busqueu un lloc còmode per investigar els preus i la qualitat de la tecnologia personal de segona mà i reformada, no trobareu un complement més complet per a aquest procés.

Fàcil de navegar i elegantment dissenyat, el lloc web de SellCell és un recurs amigable per investigar i comparar les complexitats de l’actual economia comercialitzada.

Un cop hàgiu venut el telèfon mòbil antic, és probable que en necessiteu un de nou. Consulteu la nostra eina de comparació de telèfons mòbils per trobar les millors ofertes de tots els darrers iPhone i Android.