Identificador d'Apple Iniciar la sessió Sol·licitat? Aquí teniu la solució.

Apple Id Sign RequestedProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

S'ha sol·licitat un inici de sessió d'Apple ID al vostre iPhone i no esteu segur de per què. L'alerta apareix cada vegada que inicieu la sessió al vostre identificador d'Apple. En aquest article, explicaré què cal fer quan el vostre iPhone digui S'ha sol·licitat l'inici de sessió d'Apple ID .Per què es demana l'inici de sessió de l'identificador d'Apple al meu iPhone?

El vostre iPhone diu 'Sol·licitud d'inici de sessió d'Apple ID' perquè algú (probablement vosaltres) va iniciar la sessió amb el vostre Apple ID en un dispositiu o navegador web nou. Quan s'encén autenticació de dos factors , Apple envia un codi de confirmació de sis dígits a un dels vostres altres dispositius 'de confiança' per introduir-lo quan intenteu iniciar la sessió amb el vostre ID d'Apple.Si fóssiu qui inicieu la sessió amb el vostre ID d’Apple en un nou dispositiu o navegador, no teniu res de què preocupar-vos. Només cal que toqueu Permet i introduïu el codi de sis dígits per acabar el procés d'inici de sessió.s

iPhone no reconegut per iTunes

Si aquestes alertes us molesten, podeu desactivar l'autenticació de dos factors. Recordeu que desactivar aquesta funció farà que el vostre identificador d'Apple sigui menys segur. A més, només podeu desactivar l’autenticació de dos factors si el vostre compte d’Apple ID es va crear abans de iOS 10.3 o MacOS Sierra 10.12.4. Si el vostre compte d'Apple ID és més recent que això, els passos següents no us funcionaran.

Per desactivar l'autenticació de dos factors, aneu a Pàgina d'inici de sessió d'identificador d'Apple a l'ordinador i inicieu la sessió. Desplaceu-vos cap avall fins a Seguretat i feu clic a Edita .la pantalla de l'iPhone 5s no s'encén

Finalment, feu clic a Desactiveu l'autenticació de dos factors .

Tot i això, si no només heu iniciat la sessió amb el vostre identificador d’Apple en un dispositiu o navegador nou, és possible que el vostre compte estigui compromès.

Si creieu que la vostra identificació d'Apple s'ha vist compromesa

Primer, proveu-ho iniciant la sessió al vostre identificador d’Apple al lloc web d’Apple. Si podeu iniciar la sessió, us recomanem que canvieu la contrasenya. Podeu fer-ho al lloc web d’Apple fent clic Canvia la contrasenya ... a la secció de seguretat.

què significa quan somies amb lleons

També podeu canviar la contrasenya de l’identificador d’Apple a l’iPhone obrint Configuració i tocant El vostre nom -> Contrasenya i seguretat -> Canvia la contrasenya .

Si el vostre compte està bloquejat, haureu de verificar la vostra identitat abans de poder desbloquejar-la.

Si teniu activada l'autenticació de dos factors, podeu desbloquejar el vostre identificador d'Apple de diverses maneres. En primer lloc, si configureu una clau de recuperació quan activeu l'autenticació de dos factors, podeu utilitzar-la per restablir la contrasenya a iforgot.apple.com .

Si no heu configurat una clau de recuperació, està bé, molta gent no. De fet, ja no es poden crear ni tan sols.

com arreglar el micròfon a l'iPhone 6

Afortunadament, també podeu restablir la vostra contrasenya amb l'ajuda d'un amic o membre de la família. Feu que descarreguin l'aplicació d'assistència d'Apple al seu iPhone, iPad o iPod.

A continuació, toqueu el botó Obteniu assistència pestanya i toqueu ID d'apple .

Aixeta Heu oblidat la contrasenya de l’identificador d’Apple i, a continuació, toqueu Començar sota Restablir la contrasenya .

l'iPhone activa les dades mòbils

Finalment, seguiu les instruccions de la pantalla per restablir la contrasenya de l’identificador d’Apple.

Si no teniu l’autenticació de dos factors activada, aneu a https://iforgot.apple.com/ i responeu a les vostres preguntes de seguretat per verificar la vostra identitat. Aleshores, podreu desbloquejar el vostre compte amb la vostra contrasenya actual d’identificador d’Apple abans de restablir-lo.

Recomano contactant directament amb Apple si encara teniu problemes per restablir la contrasenya de l’identificador d’Apple o desbloquejar el vostre compte.

Propers passos

Després de tornar a iniciar la sessió a l’identificador d’Apple, és una bona idea comprovar la informació del compte i assegurar-se que estigui actualitzada. És important assegurar-vos que la vostra adreça electrònica principal, adreça electrònica de recuperació, números de telèfon i preguntes de seguretat siguin exactes. Si teniu activada l'autenticació de dos factors, comproveu els dispositius de confiança i assegureu-vos que estiguin tots actualitzats.

Heu iniciat la sessió i esteu a punt.

Heu solucionat el problema al vostre iPhone i el vostre ID d’Apple és segur. Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials per ensenyar a la vostra família, amics i seguidors què han de fer quan el seu iPhone digui que s'ha sol·licitat l'inici de sessió d'Apple A continuació, deixeu qualsevol altre comentari o pregunta sobre el vostre iPhone.