Com escoltar YouTube al fons del vostre iPhone: la solució ràpida.

How Listen Youtube Background Your Iphone

Voleu escoltar un vídeo de YouTube mentre feu una altra cosa al vostre iPhone. Tot i això, cada vegada que tanqueu l’aplicació que reprodueix el vídeo, el vídeo s’atura en solitari. En aquest article, us ho mostraré com escoltar YouTube en segon pla a l'iPhone !

Com escoltar YouTube en segon pla al vostre iPhone

Primer, aneu a YouTube des d’un navegador Safari i cerqueu el vídeo que voleu escoltar al fons de l’iPhone. A continuació, toqueu el botó Compartir a la part inferior de la pantalla de l'iPhone. El botó Comparteix sembla un quadrat amb una fletxa que apunta cap amunt.Nota: heu de mirar YouTube a Safari, en cas contrari això no funcionarà. No podeu escoltar vídeos de YouTube al fons de l’iPhone mitjançant l’aplicació YouTube sense pagar per YouTube Red, el seu servei de subscripció.L'iPad està desactivat i no es connecta a iTunesA continuació, llisqueu de dreta a esquerra a la barra de menú que comença per Afegeix a la llista de lectura fins que ho vegis Sol·liciteu un lloc d'escriptori . Toqueu aquest botó i comenceu a reproduir el vídeo.

Ara, torneu a la pantalla d'inici de l'iPhone. Si teniu un iPhone 8 o anterior, toqueu el botó Inici per tornar a la pantalla inicial. Si teniu un iPhone X, llisqueu ràpidament cap amunt des de la part inferior de la pantalla.per què no carregueu YouTube al meu telèfon

A continuació, obriu el Centre de control. A l'iPhone 8 o versions anteriors, llisqueu cap amunt des de la part inferior de la pantalla. A l'iPhone X, llisqueu cap avall des de l'extrem superior dret de la pantalla.

Finalment, toqueu el botó Jugar (sembla un triangle) al quadre de la interfície d'àudio per començar a reproduir el vídeo. Com veuràs (o escoltaràs), ara pots escoltar YouTube en segon pla a l'iPhone.

Teniu problemes amb YouTube?

Si encara teniu problemes per veure YouTube des del vostre iPhone, és possible que hi hagi un problema de programari més profund. Consulteu el nostre article per saber què heu de fer quan L'iPhone no reprodueix vídeos de YouTube !

Escolta fàcil!

Per fi, podeu escoltar YouTube sense deixar l'aplicació oberta. Espero que compartiu aquest article a les xarxes socials per mostrar a la vostra família i amics com escoltar YouTube en segon pla a l'iPhone. Si teniu alguna altra pregunta, deixeu un comentari a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.