Paràmetres de la càmera de l'iPhone ¡explicats!

Ajustes De La C Mara Del Iphone Explicados

Vols convertir-te en un millor fotògraf d'iPhone, però no saps per on començar. Hi ha moltes funcions excel·lents de la càmera de l'iPhone ocultes en Paràmetres. En aquest sentit, li explicaré sobre els paràmetres bàsics de la càmera de l'iPhone .

Conservar els paràmetres de la càmera

Estàs cansat d'haver de seleccionar la vostra configuració preferits cada vegada que obres Cambra? Hi ha una solució fàcil per això!Obre ajustaments i toca Cambra> Conservar ajustos . Encén l'interruptor al costat de Mode de la càmera . Això conservarà els últims ajustos de la càmera que vas usar, com Video, Panoràmica o Retrat.

A continuació, activa l'interruptor al costat de Live Photo. Això conserva la configuració de Live Photo a la cambra, en lloc de restablir-cada vegada que tornes a obrir l'aplicació.

Les Live Photos són genials, però no tenen molts usos. Les Live Photos també són arxius significativament més grans que les fotos normals, de manera que consumiran molt espai d'emmagatzematge de l'iPhone.Establir Qualitat de Vídeo

Els nous iPhones poden gravar vídeos amb qualitat de pel·lícula. No obstant això, per gravar vídeos de la més alta qualitat, hauràs preseleccionar la qualitat de el vídeo en Paràmetres.

Obre Ajustaments i toca Cambra> Gravar vídeo . Selecciona la qualitat de vídeo en què t'agradaria gravar. Tinc el meu iPhone 11 configurat en 4K a 60 quadres per segon (fps), la qualitat més alta disponible.

Tingues en compte que els vídeos de més qualitat ocuparan més espai al teu iPhone. Per exemple, el vídeo HD de 1080p a 60 fps és de molt alta qualitat i aquests arxius tindran menys de l'25% de la mida d'un vídeo 4K a 60 fps.

Activa Escanejar Codis QR

Els codis QR són un tipus de codi de barres de matriu. Tenen molts usos diferents, però la majoria de les vegades s'obre un lloc web o una aplicació quan escaneja un codi QR amb el teu iPhone.

per què no funciona la meva música Apple?

Afegir el Escàner de Codi QR a el Centre de Control

Pots afegir un escàner de codi QR a el Centre de control per estalviar una mica de temps!

Obre Ajustaments i toca Centre de control> Personalitzar controls . Toca el signe més verd al costat de l' lector de codis QR per afegir-lo a el Centre de control.

Ara que has agregat el lector de codis QR a el Centre de control, llisca el dit cap avall des de la part superior dreta de la pantalla (en iPhone X o una versió posterior) o cap amunt des de la part inferior de la pantalla (en iPhone 8 i versions anteriors). Toca la icona de l'lector de codis QR i escaneja el codi.

Activa la Captura de Cambra d'Alta Eficiència

Canviar el format de captura de la càmera a Alta eficiència ajudarà a reduir la mida d'arxiu de les fotos i vídeos que prenguis amb el teu iPhone.

Obre Ajustaments i toca Camara -> Formats . Toca en Alta Eficiència per seleccionar-lo. Sabràs que has seleccionat Alta eficiència quan aparegui una petita marca blava a la dreta.

solucionar la pantalla de l'iPhone 6 destrossada

Activa la Quadrícula de la Cambra

La quadrícula (o graella) de la càmera és útil per un parell de raons diferents. Si ets un fotògraf casual, la quadrícula t'ajudarà a centrar les teves fotos i vídeos. Per als fotògrafs més avançats, la quadrícula t'ajudarà a complir amb la regla dels terços , Un conjunt de pautes de composició que ajudaran a que les seves fotos siguin més atractives.

Obre Ajustaments i toca Cambra. Prem l'interruptor al costat de graella per activar la quadrícula de la càmera. Sabrà que l'interruptor està encès quan estigui verd.

Activar els Serveis d'Ubicació de la Cambra per utilitzar el Geoetiquetatge

El teu iPhone pot etiquetar geogràficament les teves imatges i crear automàticament carpetes d'imatges segons el lloc on les vas prendre. Tot el que has de fer és permetre que la càmera accedeixi a la teva ubicació mentre fas servir l'aplicació. Aquesta funció és especialment útil quan estàs de vacances en família!

Obre ajustaments i toca privacitat . Després, pressiona Localització> Cambra . toca Quan es fa servir l'app per permetre que la càmera accedeixi a la teva ubicació quan l'estiguis usant.

Totes les fotos que prenguis amb la càmera s'ordenaran automàticament en l'àlbum llocs a Fotos. Si toques Llocs a Fotos, veuràs les teves imatges i vídeos ordenats per ubicació en un mapa.

somnis d'una prova d'embaràs positiva

Activa HDR intel·ligent

HDR intel·ligent (HDR) és una funció més nova de l'iPhone que combina diferents parts d'exposicions independents per a compondre una sola foto. Essencialment, t'ajudarà a prendre millors fotos al teu iPhone. Aquesta funció només està disponible en l'iPhone XS, XS Max, XR, 11, 11 Pro i 11 Pro Max.

Obre Ajustaments i toca Cambra. Desplaça't cap avall i encén l'interruptor al costat de HDR Intel·ligent . Sabràs que està encès quan l'interruptor estigui en verd.

Activa cada Ajust de Composició

Els iPhones més nous admeten tres ajustos de Composició que capturen l'àrea just fora de el marc per ajudar a millorar la composició general de fotos i vídeos. Recomanem activar tots, ja que t'ajudaran a fer fotos i vídeos de més qualitat.

Obre Ajustaments i toca Cambra. Enceneu els interruptors al costat dels tres ajustos sota composició .

Altres Consells per a la Cambra de l'iPhone

Ara que has configurat els paràmetres de la càmera per prendre les millors fotos i vídeos possibles, volem compartir alguns dels nostres consells favorits sobre la càmera de l'iPhone.

Prendre Fotos amb el Botó de volum

Sabies que pots utilitzar qualsevol dels botons de volum com obturador de la càmera? Preferim aquest mètode a tocar el botó de l'obturador virtual per un parell de raons.

Primer, si no pressiones correctament el botó virtual, pots canviar accidentalment l'enfocament de la càmera. Això pot resultar en fotos i vídeos borrosos. En segon lloc, els botons de volum són més fàcils de pressionar, especialment quan prens fotografies de paisatges.

Mira el nostre vídeo de YouTube per veure aquest consell en acció!

Configura el Temporitzador a la Cambra del teu iPhone

Per configurar el temporitzador al teu iPhone, obre la Cambra i llisca el dit cap amunt just a sobre de el botó de l'obturador virtual. Prem la icona Temporitzador, després selecciona 3 segons o 10 segons.

Quan toques el botó de l'obturador, el teu iPhone es demorarà tres o deu segons abans de prendre-les.

Com Bloquejar l'Enfocament de la Cambra

Per defecte, l'enfocament de la càmera de l'iPhone no està bloquejat. L'enfocament automàtic sovint reajusta l'enfocament de la càmera, especialment si algú o alguna cosa dins el marc es mou.

Per bloquejar l'enfocament, obre Cambra i mantén premuda la pantalla. Sabràs que l'enfocament està bloquejat quan aparegui Bloqueig AE / AF a la pantalla.

La Millor Cambra d'iPhone

Per dur realment les habilitats fotogràfiques del teu iPhone a el següent nivell, és possible que vulguis considerar la possibilitat d'obtenir un nou iPhone. Apple va comercialitzar el iPhone 11 Pro i el iPhone 11 Pro Max com telèfons capaços de gravar pel·lícules de qualitat professional.

No estaven mentint! els directors ja han començat a filmar pel·lícules en iPhones.

youtube no funciona al meu telèfon

Aquests nous iPhones estan equipats amb una tercera lent Ultra Wide, que és realment genial quan intentes capturar una imatge o un vídeo d'un paisatge escènic. També admeten la manera nocturn, que t'ajuda a prendre millors fotos en entorns amb poca llum.

¡Vam posar la càmera de l'iPhone 11 Pro a prova i vam quedar molt contents amb els resultats!

Llums, Càmera i Acció!

Ara ets un expert en càmeres d'iPhone! Esperem que comparteixis aquest article a les xarxes socials per ensenyar als teus amics i familiars sobre aquestes configuracions de la càmera de l'iPhone. Deixa un comentari a continuació amb qualsevol altra pregunta sobre el teu iPhone.