9 millors ofertes de vacances en accessoris i regals per a iPhone.

9 Best Holiday Deals Iphone Accessories Gifts

Banc de potència portàtil AmazonBasics: 10.000 mAh

No us torneu a preocupar de la durada de la bateria amb el Banc d'energia portàtil AmazonBasic. Tant si sou a la ciutat amb la família com si aneu de viatge cap a la feina, aquest banc d’alimentació portàtil us permet carregar el telèfon, la tauleta i altres dispositius mòbils des de qualsevol lloc. Aquest producte és ideal per a viatgers amb feina i professionals de negocis que no sempre tenen accés a una presa de càrrega. El millor de tot és que aquest producte és petit i lleuger i us permet portar-lo fàcilment a la bossa, la maleta o la motxilla.

Aquest banc d’energia portàtil té 10.000 mAh, és a dir molt de poder. Aquest banc d’energia pot carregar un iPhone 6 i 6 més cinc cops abans haureu de carregar el propi banc d’energia. Si 10.000 mAh no us són suficients, AmazonBasics també us ofereix un Banc d'alimentació portàtil de 26.800 mAh, que pot carregar el vostre iPhone aproximadament nou vegades.Cable Lightning a USB de 6 peus AmazonBasics certificat per Apple

Això Cable de llamp de 6 peus us proporciona molta més flexibilitat que un cable llamp estàndard de 3 peus. Aquest cable més llarg us permetrà carregar i utilitzar el vostre iPhone fins i tot si no esteu a prop d’una presa de corrent o d’un port USB. Personalment, faig servir un cable llamp de 6 peus per poder utilitzar el meu iPhone des de la comoditat del meu llit. Aquest cable AmazonBasics Lightning té la certificació Apple i és compatible amb iPhones, iPads i iPods.Si no necessiteu una longitud addicional, un estàndard Cable de llamp de 3 peus també està disponible. Aquest cable és significativament més barat que el que es ven a l'Apple Store i té les mateixes funcions de sincronització i càrrega.Carregador de cotxe dual USB AmazonBasics de 4.0 Amp i cable Lightning de 6 peus

Carregueu l'iPhone mentre conduïu amb això Paquet combinat de carregador de cotxe USB i cable llamp. Amb aquest paquet, podreu carregar l’iPhone, l’iPad i l’iPod mentre conduïu el cotxe. Simplement connecteu el carregador USB del cotxe a l’encenedor del vostre vehicle i, a continuació, connecteu el cable de llamp a un dels ports USB. Potser el millor d’aquest paquet és que pugueu obtenir-lo tots dos el carregador del cotxe i el cable llamp de 6 peus per menys del que pagaria només pel cable llamp a la botiga Apple. Un carregador de cotxe és un accessori essencial per a qualsevol usuari d’iPhone i el recomanem als nostres lectors.

l'iPhone 6 plus s'apaga

Pinzells antiestàtics de 5 peces

Això Joc de pinzells antiestàtics de 5 peces és un producte fantàstic per a tots els usuaris de telèfons intel·ligents i tauletes de la vostra família. Aquests raspalls antiestàtics són ideals per netejar la brutícia i la pols del vostre iPhone. Aquests raspalls antiestàtics són petits, lleugers i còmodes d’adherir. El millor de tot és que un conjunt de 5 proporcionarà un pinzell antiestàtic a tota la família.

Auriculars Surface 2 Auriculars Bluetooth amb cancel·lació de soroll

Si voleu anar sense fils quan utilitzeu els auriculars, mireu-ho Auriculars Microsoft Surface 2. Aquests auriculars proporcionen una qualitat de so HD per a diversos dispositius. Aquests auriculars us permeten escoltar sense problemes l’àudio entre el telèfon intel·ligent, la tauleta i l’ordinador. També podeu utilitzar aquests auriculars per rebre trucades, ja que tenen un micròfon integrat amb indicacions de veu. Cortana de Microsoft també us indica quantes hores de bateria us queden cada vegada que enceneu els auriculars.què és la itinerància de veu i dades

Funda iPhone 6 i 6 Plus JETech

Protegiu el vostre iPhone 6 o 6 plus amb això Cas JETech. Recomanem aquest estoig pel seu disseny prim, la tecnologia avançada d’absorció de xocs, la part posterior de la caixa antigarrafaments i les cantonades amb amortiment d’aire. Aquest cas és convenient que els retalls no impedeixin l'accés a la càmera, als altaveus o al connector per a auriculars. Aquest estoig es presenta en molts colors diferents (negre, cristal·lí, daurat, gris, beix i daurat), així que trieu el color que més us agradi.

Funda iPhone 7 Baesan Armor Series

Per als usuaris d'iPhone 7, us recomanem el Funda iPhone 7 Baesan Armor Series. Aquesta funda té un disseny anti-caiguda de coixins d’aire, el que significa que quan deixeu caure el telèfon, la tecnologia de coixins d’aire absorbirà la força màxima de l’impacte, proporcionant al vostre iPhone la màxima protecció. El disseny de para-xocs flotant d’aquesta funda protegeix la pantalla del telèfon en cas que la deixeu caure a la part frontal. Podeu obtenir aquest cas en negre, or rosa i transparent, així que trieu el color que més us agradi.

Kit de protecció resistent per a l'iPhone 7 Plus de Yesgo

Per últim, però no menys important, recomanem als nostres usuaris de l'iPhone 7 Plus Kit de protecció resistent Yesgo iPhone 7 Plus. Aquest 'kit' inclou la funda de l'iPhone 7 Plus, un protector de pantalla de vidre impecable, tovalloletes de neteja, drap de microfibra, adhesiu per eliminar la pols i una targeta suau. Tot això es combina per proporcionar al vostre iPhone 7 Plus la màxima protecció. Aquest estoig també té retallables, de manera que tindreu accés complet a la càmera, el port llamp, els botons de volum i el botó d’engegada. Aquest kit és el paquet complet per a la protecció de l'iPhone 7 Plus.

Joto Universal Waterproof Smartphone Casi

Protegiu el vostre telèfon intel·ligent aquest hivern amb el Joto Universal Waterproof Casi. Aquest estoig és perfecte per a qualsevol persona que vulgui practicar esports de neu com l'esquí, el surf de neu i el trineu. Aquesta funda és una bossa seca que protegeix el telèfon de l'exposició a l'aigua i dels durs elements de l'hivern. Aquesta funda presenta un senzill bloqueig per evitar que l’aigua i la brutícia desitjades entrin en contacte amb el vostre telèfon intel·ligent. Aquest cas també és ideal per transportar altres pertinences importants, com ara una cartera o claus. Amb vuit opcions de color, realment podeu trobar la que us convingui.

En cas que necessiteu riure

Ens vam trobar amb alguns hilarant ressenyes de productes mentre preparàvem la nostra llista d’increïbles aparells per a iPhone a Amazon. Aquí teniu un parell de nostres preferits: