Què és Apple One? Aquí teniu La veritat!

What Is Apple One Here S Truth

Un dels anuncis més emocionants que va sortir del Esdeveniment Apple de setembre era Apple One. Apple One és un servei sense precedents per a Apple que permetrà als usuaris integrar el seu ecosistema Apple encara més a fons. En aquest article us ho explicaré tot el que necessiteu saber sobre Apple One !

Apple One, explicat

Apple One és el nou servei de subscripció d’Apple, que permet als usuaris accedir a diverses de les seves aplicacions i programes multimèdia més populars per una única quota mensual. Apple One estarà disponible oficialment al públic a finals de tardor.Una subscripció a Apple One inclou l'accés a una combinació de serveis clàssics i nous d'Apple. Actualment, Apple One inclou Apple Music, Apple TV +, Apple Arcade, iCloud, Apple News + i el nou Apple Fitness +. Tant si sou un nerd d’entreteniment com si és un atleta seriós, trobareu una manera d’integrar fàcilment alguns o tots aquests serveis al vostre dia a dia amb Apple One.Mireu el nostre altre vídeo per veure què més va anunciar Apple junt amb Apple One.Què necessito per utilitzar Apple One?

Per inscriure-us a una subscripció a Apple One, només necessiteu un identificador d’Apple i, com a mínim, un dispositiu Apple. Tanmateix, si ja incorporeu diversos productes Apple al vostre ecosistema tecnològic, podeu gaudir de la vostra subscripció a Apple One en tots ells.

Qualsevol persona que tingui un iPhone, un ordinador Mac, un iPad, un Apple Watch o un Apple TV pot inscriure’s a Apple One i utilitzar cadascuna de les seves funcions al màxim.Quant costa Apple One?

Hi ha tres paquets disponibles per a subscripcions a Apple One: Individual, Familiar i Premier.

Un pla Apple One Individual permet als usuaris accedir a Apple Music, Apple TV +, Apple Arcade i 50 GB d’emmagatzematge d’iCloud per 14,95 dòlars al mes.

Per 19,95 dòlars al mes, Apple One Family permet als usuaris accedir a tots els mateixos serveis que una subscripció individual, a més de 150 GB d’emmagatzematge iCloud addicionals. Qualsevol persona amb una subscripció a Apple One Family pot concedir accés a tots aquests serveis a fins a cinc persones més.

La subscripció més premium disponible és Apple One Premier. Per una quota mensual de 29,95 dòlars, els subscriptors accedeixen a tots els serveis disponibles als plans individuals i familiars, així com a Apple News +, Apple Fitness + i 2 TB d’emmagatzematge complet d’iCloud.

Apple ofereix una prova gratuïta d’un mes perquè pugueu saber si us convé. A finals de mes, la subscripció es renovarà automàticament, però podeu cancel·lar-la en qualsevol moment.

Apple One: sense embalar

Apple One és la subscripció digital més completa que Apple ha ofert mai. Els usuaris poden estar al dia de les últimes novetats, escoltar música, emmagatzemar un munt de fitxers i molt més amb una tarifa mensual baixa. Si busqueu un accés fàcil a la informació, l’entreteniment i la inspiració allà on aneu, us recomanem que us registreu a Apple One quan es publiqui a finals d’aquest any.