Utilitzeu Find My iPhone per rastrejar un nen: una eina d’espionatge secret dels pares

Use Find My Iphone Track Child

Si teniu un iPhone, probablement n’haureu vist o escoltat Cerca iPhone aplicació Potser ja sabeu què fa, però per què vostè cal utilitzar-lo? No és que no trobis el teu propi iPhone. Aquí és on es fa interessant: Troba el meu iPhone que pot rastrejar cap Dispositiu Apple si s’ha perdut o s’ha perdut. Això inclou el vostre iPod, iPad i Mac, sempre que hàgiu iniciat la sessió a iCloud en aquest dispositiu.

No obstant això, ho sabíeu Trobar el meu iPhone és una gran eina d’espionatge per als pares? En aquest article t’explicaré com utilitzar Find My iPhone per rastrejar un nen i alguns altres grans usos de l'aplicació Cerca iPhone .Feu un seguiment de l'iPhone del vostre fill amb un localitzador GPSAquest és un dels avantatges de tenir tota una família utilitzant dispositius Apple. Podeu afegir els iPhones dels vostres fills als vostres Identificador d'Apple per fer-ne un seguiment . Si voleu tenir encara més control, inicieu la sessió a iCloud quan configureu el dispositiu amb dels pares ID d'apple. Això us permet trobar el dispositiu que utilitzeu Troba el meu iPhone i no poden tancar la sessió sense el vostre contrasenya .Si els vostres fills són més grans, podeu permetre que tinguin el seu propi identificador d'Apple i iniciar la sessió ells mateixos, però heu d'assegurar-vos que saben que no poden tancar la sessió ni desactivar-la Cerca iPhone.

Amb l’aplicació Find Friends per fer un seguiment dels vostres fills

També hi ha l’aplicació anomenada Trobar amics que també mostra una ubicació GPS i funciona de totes dues maneres, cosa que significa que els vostres fills també poden veure on sou. Trobar amics també funciona molt bé, però ho trobo Troba el meu iPhone per ser una mica més segur i té alguns trucs més.Ping de la ubicació de l'iPhone: una gran manera de trobar un iPhone perdut

Heu deixat mai el telèfon en algun lloc de la casa, o fins i tot a la botiga - i de sobte no el trobes? No recordes on l’havies passat ni tan sols què en feies. Demaneu a un amic o membre de la família que truqui al vostre telèfon i us n'adoneu ho tenies en silenci.

Si no heu activat Find My iPhone, suposo que podeu ometre aquesta part. Si teniu, com la resta de nosaltres, podeu utilitzar Find My iPhone per trobar aquest telèfon, fins i tot si el vostre iPhone està en silenci . El Cerca iPhone L'aplicació té una opció anomenada Reproduir so , que apareix quan seleccioneu un dispositiu per localitzar.

Si seleccioneu Reproduir so , farà ping al vostre iPhone i farà que emeti un so de ping que es reprodueixi per molt fort que estigui configurat el vostre volum. Això és fantàstic per trobar el vostre iPhone, ja sigui que es perdi a la bugada o sota el llit; fins i tot he sentit a parlar d’algunes persones que trobaven els seus telèfons a la nevera.

Com fer que els vostres fills responguin al telèfon

Pel que fa costa una inseminació artificial

D’acord, vaig a admetre que, com a pare, jugo brut. Em dedico a mantenir els meus fills honestos i tinc normes. Quan la meva filla adolescent no és a casa, necessita respondre les meves trucades i missatges de text immediatament, en un període raonable de pocs minuts. L’única excepció és quan està a l’escola perquè sé que no pot fer servir el telèfon a l’escola. Tot i això, ni tan sols intento trucar-la durant aquests temps, de manera que no és un problema.

Si truco a la meva filla diverses vegades i passa directament a la bústia de veu, és llavors quan faig servir el meu darrer truc dels pares Troba el meu iPhone . Li faig un ping al telèfon. Fins i tot si ella L'iPhone està en silenci , Jo utilitzo Troba el meu iPhone perquè el seu telèfon s'apagui. De vegades, realment l’he de portar a casa o ella em necessita respondre. La meva filla odia això, és clar, però sóc un pare astut i ho faré servir Troba el meu iPhone com una eina espia de pares fins a arribar a la universitat.

Bé, potser ...

Què passa si no teniu a mà cap altre iPhone, iPad o iPod?

Això no suposa cap problema. Sempre que tingueu accés a Internet i a un ordinador, o fins i tot a un altre telèfon intel·ligent, podeu anar-hi iCloud.com i accés Cerca iPhone allà. Igual que l'aplicació Cerca iPhone al vostre iPhone, us mostrarà la ubicació GPS del vostre telèfon i us ho permetrà Reproduir so perquè pugueu trobar el vostre iPhone.

L'únic que heu de fer és iniciar la sessió amb el vostre ID d'apple , tenir Cerca iPhone activat Configuració -> iCloud al dispositiu, i assegureu-vos que el dispositiu estigui engegat i connectat a Internet. Normalment, això no és un problema per als iPhones, però és possible que els iPod i els iPad només amb Wi-Fi no estiguin connectats a Internet.

Captura de pantalla iCloud.com

Utilitzeu els vostres trucs d'espionatge secret als vostres fills

Ara podeu utilitzar els vostres nous trucs d’espionatge per localitzar per GPS els vostres fills, trobar l’iPhone perdut amagat a casa i fer que els vostres fills responguin als seus iPhones, o no deixareu de fer ping fins que no ho facin. Sortiu i sigueu un Troba el meu iPhone ninja. Ah, i per descomptat que es pot utilitzar Cerca iPhone per la forma que Apple també pretenia, de manera que, en general, és una victòria total dels pares.