Els errors d'iPhone més comuns que cometen les persones

Most Common Iphone Mistakes People MakeProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Els iPhones són molt fàcils d’utilitzar. Tot i això, no inclouen manual, cosa que significa que és fàcil cometre errors sense saber-ho. En aquest article us en parlaré cinc errors habituals de l'iPhone que comet la majoria de la gent !No es netegen els ports del vostre iPhone

La majoria de la gent no neteja els ports del seu iPhone. Això inclou el port de càrrega, el micròfon, els altaveus i el connector per a auriculars, si el vostre iPhone en té un.En poques paraules, això és una mala higiene de l'iPhone. Els ports bruts poden causar tot tipus de problemes. El més habitual és que un port Lightning obstruït pugui evitar que el vostre iPhone es carregui .Com es netegen els ports del seu iPhone? Un raspall de dents net farà el truc! Ens agrada utilitzar pinzells antiestàtics, igual que els tècnics d'Apple al Genius Bar. Podeu comprar un conjunt de raspalls antiestàtics a Amazon per uns 10 dòlars.

Agafeu el raspall de dents o el raspall antiestàtic i rasqueu qualsevol peluig, brutícia o runa enganxada a l'interior del port de càrrega, el micròfon, l'altaveu i el connector per a auriculars. Probablement us sorprendrà quant en surti.Deixant obertes totes les vostres aplicacions

Un altre error comú que cometen els usuaris d’iPhone és deixar obertes totes les seves aplicacions. Quan deixeu d'utilitzar una aplicació sense tancar-la després, l'aplicació es queda en segon pla i consumeix una petita part de la potència de processament del vostre iPhone.

Normalment, això no causarà problemes si només són algunes aplicacions, però si en deixeu diverses obertes tot el temps, les coses poden començar a anar malament. Els problemes reals comencen si una aplicació falla al fons del vostre iPhone. És llavors quan la bateria pot començar a esgotar-se ràpidament.

Podeu tancar aplicacions a l'iPhone obrint el commutador d'aplicacions. Feu-ho lliscant cap amunt des de la part inferior cap al centre de la pantalla (iPhone X o versions posteriors) o prement dues vegades el botó Inici (iPhone 8 i versions anteriors).

Per tancar una aplicació, llisqueu-la cap amunt i cap amunt de la part superior de la pantalla. Sabreu que l'aplicació està tancada quan ja no aparegui a la finestra del commutador d'aplicacions.

Deixar en segon pla l'actualització de l'aplicació per massa aplicacions

L’actualització d’aplicacions en segon pla és una funció excel·lent quan voleu que les vostres aplicacions baixin informació nova quan no s’utilitzen. Aplicacions com ESPN i Apple News es basen en l’actualització de les aplicacions en segon pla per assegurar-se que la informació que veieu estigui actualitzada cada vegada que les obriu.

Tanmateix, deixar actualitzat l'aplicació en segon pla per a totes les aplicacions pot perjudicar la durada de la bateria i el pla de dades del vostre iPhone. Us recomanem que deixeu l'actualització d'aplicacions en segon pla activada per a les aplicacions que realment ho necessitin.

Cap a Configuració -> General -> Actualització d'aplicacions en segon pla per començar.

què vol dir quan una mosca sempre està al teu voltant

Primer, toqueu Actualització d'aplicacions en segon pla a la part superior de la pantalla. Recomanem triar Només Wi-Fi al contrari de Wi-Fi i dades mòbils de manera que no cremeu les dades del vostre pla de telefonia mòbil.

A continuació, consulteu la llista d'aplicacions i pregunteu-vos si cal o no que baixi constantment informació nova al fons de l'iPhone. La majoria de les vegades, aquesta resposta serà no . Toqueu el commutador situat al costat d'una aplicació per desactivar l'actualització en segon pla de l'aplicació.

No es descarrega ni suprimeix les aplicacions no utilitzades

Molta gent dubta a suprimir les aplicacions perquè no volen perdre les dades desades d’aquesta aplicació. Això és especialment cert per a les aplicacions de jocs per a mòbils, ja que molta gent té por de perdre el progrés que ha fet.

Tot i això, mantenir una gran quantitat d'aplicacions no utilitzades a l'iPhone pot ocupar molt d'espai d'emmagatzematge. Per comprovar la quantitat d'emmagatzematge que utilitzen les vostres aplicacions:

  1. Obert Configuració
  2. Aixeta General
  3. Aixeta Emmagatzematge de l'iPhone

Es mostraran totes les aplicacions del telèfon i la quantitat d'emmagatzematge que ocupen, ordenades des del màxim ús fins al menys. Us pot sorprendre que una aplicació que ja no utilitzeu ocupi una gran quantitat d'espai d'emmagatzematge.

Si veieu una aplicació que no utilitzeu ocupa molt espai d'emmagatzematge, toqueu-la. Se us dóna l'opció de fer-ho descarregar o suprimiu l'aplicació. Si descarregueu l’aplicació, s’estalvien totes les dades necessàries de l'aplicació si alguna vegada decidiu que voleu tornar a instal·lar-la. Si no preveu fer servir l'aplicació de nou, seguiu endavant i suprimiu-la.

suprimiu o descarregueu l

Apple també té algunes recomanacions pràctiques per estalviar ràpidament una mica d'espai d'emmagatzematge. Podeu prendre aquestes recomanacions tocant Activa . Apareixerà una marca de verificació verda després d'activar la recomanació.

Oblidant de cancel·lar les vostres subscripcions

Sembla que la majoria de serveis actuals tenen un model de preu de subscripció. És fàcil perdre la pista de totes les vostres subscripcions. El que molts usuaris d'iPhone no saben és que poden veure i gestionar totes les subscripcions enllaçades amb el vostre ID d'Apple a l'aplicació Configuració.

Per veure les subscripcions a l'iPhone, obriu Configuració i toqueu el vostre nom a la part superior de la pantalla. Aixeta Subscripcions per veure els comptes de subscripció enllaçats amb el vostre ID d’Apple.

Per cancel·lar una subscripció, toqueu-la a la llista de Actiu subscripcions. A continuació, toqueu Cancel·la la subscripció . La majoria de les vegades, continuareu utilitzant la vostra subscripció durant el període de facturació que hàgiu pagat.

Voleu obtenir més informació?

Hem creat un vídeo de YouTube que us explica tots els passos d’aquest article. Assegureu-vos de subscriure-us al nostre canal per obtenir més consells fantàstics sobre iPhone.

No més errors!

Esperem que aquest article us ajudi a conèixer els errors habituals de l’iPhone i com podeu evitar-los. Hi ha un altre error que vegis cometre molta gent? Feu-nos-ho saber a la secció de comentaris següent.