El meu iPhone no es carrega! Aquí està la solució definitiva.

Mi Iphone No Se Carga

Quan un iPhone no carrega, és un gran problema. Sóc un exempleat Apple i durant el meu temps a la botiga d'Apple reparant iPhones, els problemes de càrrega de bateria eren un problema comú i dedicava gran part de el temps a solucionar-los. La bona notícia és que la majoria dels problemes de càrrega de l'iPhone es poden solucionar a casa. . En aquest sentit, li mostraré com reparar un iPhone que no es carrega, pas a pas.Taula de contingutsel meu iPhone 7 no es carregarà
  1. Restabliment complet de la teva iPhone
  2. Revisa si el teu cable Lightning està danyat
  3. Prova un carregador d'iPhone diferent
  4. Raspalla la brutícia del port de càrrega del teu iPhone
  5. Posa el teu iPhone en mode DFU i restauralo
  6. Repara el teu iPhone

Has de saber això abans de començar ...

Una de les preguntes més comuns que reben els tècnics d'Apple quan un iPhone no es carrega és aquesta: 'Si el meu iPhone no es carrega, necessito comprar una bateria nova?'

Tot i el que llegiràs en molts llocs web, ¡la resposta a aquesta pregunta és no! Hi ha molta informació errònia per aquí, i aquesta és una de les principals raons per la que volia escriure aquest article.Com extècnic d'Apple i amb l'experiència d'haver treballat i amb centenars d'iPhones que no es carregaven, puc dir-te que reemplaçar una bateria és una cosa absolutament incorrecte en aquests casos. .

La veritat és que la majoria de les vegades, el problema és el programari - no el maquinari (bateria) - el que impedeix que el teu iPhone es carregui. Si el teu iPhone no es carrega, el 99% del temps, ¡reemplaçar la bateria no tindrà cap efecte!

el programari de lI, si el problema és de maquinari, és molt més probable que el problema és amb el port de càrrega en si - però no parlem d'això ara.

Si prefereixes mirar un vídeo en lloc de llegir, el nostre vídeo de YouTube et guiarà a través de la solució.

Com arreglar un iPhone que no es carrega

1. Reiniciar teu iPhone

De vegades, la solució és tan simple com reiniciar el teu iPhone. Això és el primer que faria un tècnic d'Apple a l'Apple Store, i és fàcil de fer a casa. Així és com es fa:

Com fer un reinici forçat del teu iPhone

telèfonCom forçar un reinici
iPhone 6S, 6S Plus, ES, i els models més anticsMantingues pressionats el botó d'encesa i el botó d'inici fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla, i després sueltalos.
iPhone 7 i 7 PlusMantingues premut el botó d'encesa i el botó per baixar el volum junts fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla, i després sueltalos.
iPhone 8, 8 Plus, X, XS, XS Max i XRHi ha tres passos: 1. Prem i deixa anar ràpidament el botó per pujar el volum . 2. 2. Pressiona i deixa anar ràpidament el botó per baixar el volum . 3. 3. Mantingues premut el botó d'encesa (Anomenat 'botó lateral' en l'iPhone X) fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla, i després solta-.

Consell tècnic d'Apple : L'error número 1 que cometen les persones a l'intentar fer un reinici forçat del seu iPhone és que no mantenen pressionats els botons durant el temps suficient. No obstant això, en l'iPhone 8 i X, assegura't de pressionar els dos primers botons molt ràpidament i mantenir pressionat el botó d'encesa durant molt de temps. A vegades el procés pot ser 20 segons o més!

Si això no funciona, no et preocupis! Ens submergirem en les solucions de maquinari en el següent pas.

2. Revisa que el teu cable Lightning no tingui danys

Observa molt de prop tots dos extrems del cable USB que fas servir per carregar el teu iPhone. els cables llamps d'Apple són propensos a esfilagarsar-se, especialment a l'extrem que es connecta el teu iPhone. Si veus signes visibles de desgast, podria ser hora de comprar un nou cable.

Com puc saber si el meu cable lightning és la raó per la qual el meu iPhone no es carrega?

Si no hi ha danys visibles a l'exterior del cable, intenta utilitzar el cable lightning per endollar directament el teu iPhone en un port USB del teu ordinador i d'aquesta manera carregar (en lloc d'utilitzar l'adaptador per endollar a la connexió elèctrica de paret que ve amb el seu iPhone). Si el teu iPhone es carrega connectant-lo a la teva computadora, intenta usar l'adaptador de paret. Si el teu iPhone es carrega quan està connectat al teu ordinador, però no carrega quan fas servir l'adaptador, llavors el teu carregador no és el problema.

Això pot semblar obvi, però de vegades la millor manera de determinar si té un 'cable defectuós' és intentar carregar el teu iPhone amb el cable d'un amic. Si el teu iPhone torna a la vida de sobte després d'endollar amb el cable prestat del teu amic, ja has identificat la raó per la qual la teva iPhone no es carrega: un cable defectuós.

No t'oblidis de la garantia del teu iPhone!

Si el teu iPhone encara està en garantia, ¡el cable USB (i tota la resta a la caixa de l'iPhone) està cobert! Apple reemplaçarà el teu cable lightning de forma gratuïta, sempre que estigui en bona forma.

Pots sol·licitar una devolució al lloc web de suport d'Apple o trucar a la botiga Apple més propera per fer una cita amb l'equip de tècnics. Si decideix anar a la Botiga Apple, sempre és una bona idea tenir una cita amb l'equip de tècnics abans d'anar. D'aquesta manera, no hauràs d'esperar a la fila - a el menys no per molt de temps.

Els cables de tercers poden tenir problemes amb càrrega de l'iPhone

Una de les raons més comunes per les quals un iPhone no es carrega prové dels cables de càrrega d'iPhone de tercers (de baixa qualitat) que la gent compra en algunes botigues. Sí, els cables d'Apple són cars, però en la meva experiència, aquestes imitacions d'O $ D 5 mai funcionen tan bé com els originals. Hi ha alguns que són bons per aquí - només ha de saber quins triar.

Els cables més barats i d'alta qualitat si hi!

Si estàs buscant un cable de càrrega per a iPhone de reemplaçament d'alta qualitat que sigui més durador que el d'Apple, consulta els nostres favorits a Amazon. Aquests no són cables barats com els que es compren en algunes botigues que es trencaran en una setmana. M'encanta el cable Lightning de 6 peus perquè és prou llarg com per poder utilitzar el meu iPhone al llit.

3. Prova amb un carregador d'iPhone diferent

¿Càrregues teu iPhone endollant a la connexió elèctrica de la paret, usant un carregador d'automòbil, en una base per altaveus, en el teu ordinador portàtil o d'alguna altra manera? hi ha moltes formes diferents de carregar un iPhone.

Recorda que és el programari del teu iPhone que diu 'Sí' o 'No' per carregar quan el teu iPhone es connecta a un accessori. Si el programari detecta fluctuacions d'energia, evitarà que el teu iPhone es carregui com a mesura de protecció.

com solucionar l'iPhone que no es carregarà

Com puc saber si el meu carregador és la raó per la qual el meu iPhone no es carrega?

Farem el mateix que vam fer quan inspeccionem el seu cable Lightning. La forma més senzilla d'esbrinar si el teu carregador aquesta tenint problemes és provar amb un altre, assegura't de provar més d'un perquè els carregadors poden ser molt delicats.

Si el teu iPhone no es carrega amb l'adaptador de paret, intenta endollar a un port USB del teu ordinador. Si no es carrega a l'ordinador, intenta endollar a la paret - o prova amb un port USB diferent a l'ordinador. Si el teu iPhone es carrega amb un adaptador i no amb l'altre, llavors el teu carregador és el problema.

Hi ha carregadors ràpids d'alta qualitat, però has de tenir cura

Si necessites un nou carregador, consulta els carregadors que recomanem, utilitzant el mateix enllaç que deixem abans (per al cable). El amperatge màxim aprovat per Apple per carregadors d'iPhone és de 2.1 amperes. A diferència de molts carregadors de tercers que poden danyar el seu iPhone, aquests carregadors carregaran el seu iPhone de forma ràpida i segura.

(El carregador d'iPad és 2.1A i Apple diu que està bé per a iPhones).

Consell: si estàs intentant carregar el teu iPhone connectant el teu cop de mà als ports USB del teu teclat Apple o a un hub USB, intenta connectar el seu iPhone directament a un dels ports USB de l'ordinador. Tots els dispositius connectats a Hubs USB (i teclats) comparteixen un subministrament limitat d'energia. Personalment, he vist que es produeixen problemes de càrrega de l'iPhone perquè no hi havia prou energia per a tot.

4. Raspalla la brutícia del port de càrrega del teu iPhone

Usa una llanterna i observa de prop el port de càrrega en la part inferior del seu iPhone. Si veus runes o brutícia allà, això podria estar evitant que el cable lightning faci una connexió segura al teu iPhone. Hi ha molts connectors allà baix (el cable lightning té 9), i si l'incorrecte està bloquejat, el teu iPhone no es carregarà en absolut.

Si trobes borrissol, brutícia o altres deixalles al port de càrrega del teu iPhone, és hora de raspallar. Vas a necessitar alguna cosa que no sigui conductor d'electricitat o danyi els components electrònics a la part inferior de la teva iPhone. Aquí està el truc:

Presa un raspall de dents (un que mai hagis fet servir abans) i renta suaument el port de càrrega del teu iPhone. Quan era a Apple, utilitzem elegants raspalls antiestàtics per fer això (que pots obtenir a Amazon per un cost baixíssim), però els raspalls de dents funcionen igual de bé.

Torejant amb el dany de el líquid

Una de les raons més comunes per les quals un iPhone no es carrega és el dany causat per líquids. El dany causat per líquids pot fer malbé les connexions al port de càrrega del seu iPhone i causar tot tipus de problemes amb el seu iPhone. Fins i tot si has assecat el port i raspallat la brutícia, de vegades el mal ja està fet.

5. Posa el teu iPhone en mode DFU i restauralo

Fins i tot si el seu iPhone no es carrega, ¡una restauració DFU encara pot ser una solució! Vas eliminar la possibilitat d'un problema de programari simple i vas tirar un cop d'ull al teu cable USB, carregador i a l'propi iPhone, pel que és hora d'un últim esforç: la restauració DFU. Una restauració DFU és un tipus especial de restauració (quan restaura el seu iPhone, esborra tot i el restaura a la configuració de fàbrica) que pot resoldre problemes greus de programari, si existeixen.

Mira el meu article sobre com fer-li una restauració DFU al teu iPhone per a saber com posar el teu iPhone en mode DFU i creuar els dits abans de intentar-ho. Quan treballava per Apple, això és el primer que intentava, fins i tot quan el telèfon semblava estar danyat. Hi ha una petita possibilitat que una restauració DFU retorni a la vida un iPhone no funcional.

Si no funciona, torneu aquí per conèixer algunes excel·lents opcions de reparació que potser no conegui.

6. Repara el teu iPhone

Si vas a una botiga d'Apple per reparar el teu iPhone i hi ha hagut danys físics o líquids al telèfon, l'única opció que poden oferir és reemplaçar el teu iPhone complet. Si no té AppleCare +, això pot ser costós. Si tenies fotos, vídeos o una altra informació personal al teu iPhone i iPhone no es carrega, Apple et dirà que s'han anat per sempre. Afortunadament, hi ha altres opcions:

Una altra opció de reparació

Si necessites reparar el teu iPhone avui, Pols és un excel·lent servei de reparació en persona assequible. Són a casa teva o al lloc que escullis en tan sols 60 minuts.

Puls ofereix una garantia de per vida per les peces i mà d'obra, i només pagues després que completin la reparació. També ofereixen l'opció de reparar el port de càrrega del teu iPhone i altres components més petits que Apple no tocarà. ¡Hi ha la possibilitat que pugui recuperar les seves dades i estalviar diners també!

Transparència total: vam rebre una comissió si tria reparar el seu iPhone amb Puls. Però tot i això, realment crec que són la millor i més fàcil opció per a moltes persones.

'La iPhone torna a carregar!

Espero que el teu iPhone hagi tornat a la vida i que estiguis de tornada a una càrrega completa. M'encantaria saber mes de tu, de les teves experiències solucionant el problema de càrrega de l'iPhone, i sóc aquí per ajudar-te en el camí.

Et desitjo el millor,
David P.