ÀNGELS I ARXANGELS SEGONS LA NOVA EDAT

Angels Archangels According New AgeProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

ÀNGELS I ARXANGELS SEGONS LA NOVA EDAT

Àngels i arcàngels apareixen en diferents religions, però també encaixen en el moviment New Age. El que tenen en comú és que són lliures de temps i espai, no es poden definir.

Quin tipus d’àngels i arcàngels hi ha realment dins del moviment New Age, quina diferència hi ha entre els dos tipus d’àngels i quin és el seu paper a la terra?

Definició àngels i arcàngels

Angel està segons els diccionaris un esperit immortal i sense cos, limitat en coneixement i poder, un ésser superior que ha conquerit la matèria i un missatger de déu.

Arcàngel és, segons els diccionaris, un l'esperit del cel en un rang superior a un àngel, un àngel especial d'alt rang, i diversos àngels ocupen un lloc especial .

Religió o nova era?

Religió

Els àngels i els arcàngels es troben almenys en les religions següents, a saber:

  • Judaisme
  • Cristianisme
  • Islam

Segons aquestes religions, els àngels i els arcàngels són creats per Déu. Les diferents religions no fan servir tots els mateixos arcàngels (alguns es superposen). Per exemple, l’islam només en coneix tres; El judaisme en coneix cinc, i el cristianisme en sap set. Tenen un paper similar en les religions.

Nova era

New Age és un moviment espiritual occidental que es va originar al segle XX. A finals dels anys seixanta i principis dels setanta, va sorgir un moviment de pensament i actuació diferent (hippies). Va anunciar la nova era en què l'amor i la llum eren les noves paraules per al seu propi creixement espiritual que la gent volia passar.

Els àngels i els arcàngels també encaixen dins d’aquest nou desenvolupament, que finalment es va establir completament a finals del segle XX. Són els àngels i els arcàngels tal com els veiem a les religions, només a ells se’ls ha donat un gir. Els àngels i els arcàngels s’adapten a la imatge de la nova era per augmentar la vostra consciència i després us permetran fer un creixement espiritual. Els arcàngels es descriuen així des d’aquest punt de vista.

Ales o no?

Com diu la definició, és un ésser sense cos i, per tant, l’àngel amb ales, amb arpes o llances va sorgir de la ment humana en un intent desesperat de donar forma a la persona (com també les fotos que l’acompanyen). Tot i això, no es basa en res. Això s'aplica a la perspectiva de la religió, però també a una nova era.

Àngels rodons i arcàngels

Els àngels i els arcàngels sempre són apartats com a éssers espirituals plens d’amor, llum i alegria. Els diferents rols s’expliquen de la següent manera:

  • Els àngels són els missatgers de Déu *, i n’hi ha molts.
  • No hi ha molts arcàngels, però es representen com el principal missatger dels àngels.

* Déu és un nom col·lectiu per al conductor del que passa després del pas. Això pot ser Déu com en una religió, però també pot ser un altre totpoderós.

Guardar

L’àngel custodia una mica l’home, però, en particular, pot fer alguna cosa sobre les oracions d’aquest mateix home. Gairebé podeu invocar els àngels sense nom que sempre estan al vostre voltant. No fan res pel seu compte perquè el lliure albir és fonamental. Això es pot fer en oració, parlant en veu alta, meditant o en pensaments lliures.

Aquests àngels us acompanyen des del naixement fins a la mort i la majoria de la gent en té dos. Si heu experimentat coses pesades, és possible que hi hagi diversos àngels al vostre voltant. Per a casos voluminosos, penseu en una experiència propera a la mort o en un accident greu.

Els arcàngels són guardians específics de l'home, i els arcàngels tenen un nom. Algunes professions, com ara infermeres, personal d'ambulàncies o agents de policia, us poden guiar, com ara Rafael o Michael. Amb tot, l’arcàngel té una posició única.

Consciència

Per tant, no cal ser fan de la religió per invocar àngels. New Age li dóna una explicació diferent i més lliure. Un que confia la responsabilitat de 'fer ús' a la persona. D'aquesta manera, podeu portar un àngel amb vosaltres durant una tasca específica i fer-lo passar ocasionalment per la vostra ment. Però també podeu fer un recordatori més explícit, com ara un àngel en una cadena o un àngel a casa vostra.

En aquest darrer cas, se us recordarà si passeu per davant, per exemple. És una forma de comunicació. Amb la conservació de la vostra responsabilitat, sol·liciteu ajuda o ajuda.

Algunes persones són susceptibles i de sobte poden sentir un sospir de vent rodar sobre la seva pell com si fos res, i això pot ser l’àngel. Altres veuen una mena de flaix al cantó de l’ull i això també pot ser un senyal que l’àngel hi és. Però fins i tot si no veieu res, l’àngel al qual crideu encara hi serà.

Els arcàngels

Com s’ha dit, hi ha infinitat d’àngels i es poden anomenar anònims. Els arcàngels tenen un nom i una funció més precisa, a saber:

Ariel

Ariel significa tant com lleó de Déu. És valenta i poderosa i protegeix els elements de la terra, l’aigua i l’aire. Com a protectora dels elements, podeu recórrer-la, però també per obtenir més valor i confiança en vosaltres mateixos. Ajuda els animals que ho necessiten amb l’arcàngel Rafael. A més, dóna suport a sanadors o professors i pot jugar un paper en qüestions relacionades amb el medi ambient.

raphael

Rafael significa tot el que Déu guareix. És un curador poderós i li agrada ajudar les persones que estan en procés de curació. Rafael també us pot guiar durant el vostre viatge espiritual cap al creixement espiritual. Permet que les coses us arribin mitjançant somnis, idees sobtades i intuïtius.

Azrael

Azrael significa tant com qui ajuda Déu. Si per qualsevol motiu estàs trist, aquest arcàngel et pot ajudar amb molta paciència. Aquest àngel també us pot ajudar durant la transició.

Chamuel

Chamuel significa tant com qui veu Déu. Si teniu preguntes en àrees personals sobre el propòsit de la vida, les relacions i les amistats, o fins i tot la vostra carrera professional, podeu anar a Chamuel. Aquest arcàngel us ajuda a enfortir les bases entre vosaltres.

Jophiel

Jophiel significa tant com bellesa de Déu. Ella és la que hi ha darrere de la vida artística. T’inspira, però també el coratge de recuperar gas durant períodes trepidants de la vida. D’aquesta manera, tornareu a veure la bellesa de la vida i això us permetrà inspirar-vos de nou.

Gabriel

Gabriel significa tant com Déu és la meva força. Gabriel ajuda en la situació familiar. Penseu en els embarassos o en el fracàs no desitjat, però també en l’adopció. També us pot donar suport de manera creativa, dóna suport a escriptors i periodistes. Segons la Bíblia, va ser ella qui va dir a Maria que tindria un fill.

Haniel

Haniel significa tant com glòria de Déu. Aquest arcàngel us pot ajudar a configurar el vostre desenvolupament espiritual i també admet remeis curatius naturals.

Michael

Michael significa tant com aquell que és com Déu. Té una tasca important, és a dir, redimir de la por el món i la gent d’aquest món, i dóna suport als anomenatstreballadors de la llum. Et pot enfortir si estàs mentalment i físicament esgotat. Et dóna coratge i t’ajuda a seguir concentrant-te.

Jeremiel

Jeremiel significa tant com gràcia de Déu. Entre altres coses, ajuda les ànimes que acaben de passar per supervisar les seves vides. Tanmateix, fins i tot si encara esteu viu i necessiteu conèixer quina ha estat la vostra vida fins ara i com heu de continuar, ell us pot ajudar. També us pot ajudar a trobar el vostre equilibri a la vida.

Raguel

Raguel significa tant com amic de Déu. És més o menys el coordinador entre els arcàngels. Els arcàngels han de treballar bé junts. També us pot recolzar si pateix massa poca autoestima o si us sentiu deprimit. Et pot aportar força i harmonia.

Uriel

Uriel significa tant com llum de Déu. Pot treballar predictivament, aclarir situacions confuses i se’l veu com l’arcàngel més intel·ligent. Treballa molt fort en el fons com a arcàngel i et donarà la sensació que ho has pensat tot tu mateix.

Raziel

Raziel significa tant com el secret de Déu. Treballa en la seva presència i en sap molt. Ell us pot ajudar a entendre qüestions esotèriques, però també us pot ajudar a desenvolupar encara més els vostres possibles dons psíquics. També el podeu demanar com a “guia” durant els vostres viatges.

Zadkiel

Zadkiel significa tant com justícia de Déu. Aquest arcàngel us pot ajudar a ser compassiu, a alliberar conviccions i a tornar el vostre ego en proporcions raonables. Et pot ajudar amb tot tipus d’aspectes emocionals.

Una excepció a la regla són dos arcàngels que alguna vegada han estat humans:

  • Metatron. Aquest arcàngel té un vincle especial amb els nens i sobretot amb els nens de nova edat.
  • Sandalphon. Aquest arcàngel és el pas cap a Déu de les nostres oracions (en qualsevol forma).

Finalment

Sigui quin sigui el vostre enfocament de confiança i creença en àngels i arcàngels, us pot ajudar en els moments que ho necessiteu. És fantàstic que tothom pensi diferent sobre els àngels i els arcàngels. Això no altera el fet que aquests rols que han entrat en força persones ajudin a moltes persones en tot tipus de processos diaris.

Fonts i referències

Continguts