Controls parentals a l'iPhone: existeixen i funcionen.

Parental Controls IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Com a pare, intenteu limitar l'accés dels vostres fills, però pot ser difícil controlar els seus iPhone, iPod i iPad si no sabeu on són els controls parentals. Els controls parentals de l'iPhone es troben a l'aplicació Configuració en una secció anomenada Temps de pantalla . En aquest article, ho faré expliqueu què és Screen Time i us mostra com configurar els controls parentals en un iPhone .On es troben els controls parentals al meu iPhone?

Els controls parentals de l'iPhone es poden trobar anant a Configuració -> Temps de pantalla . Teniu l'opció d'establir el temps d'inactivitat, els límits d'aplicacions, les aplicacions sempre permeses i les restriccions de contingut i privadesa.Què ha passat amb les restriccions?

Abans es deia els controls parentals de l'iPhone Restriccions . Apple va integrar les restriccions al temps de pantalla a la secció Restriccions de contingut i privadesa. En última instància, les restriccions per si soles no van proporcionar als pares les eines suficients per moderar completament el que els seus fills poden fer al seu iPhone.Una visió general del temps de pantalla

Volem aprofundir en què podeu fer amb Screen Time. A continuació, parlarem més sobre les quatre seccions de Screen Time.

Temps d'inactivitat

El temps d'inactivitat us permet configurar un període de temps perquè pugueu deixar el vostre iPhone i fer alguna cosa més. Durant les hores d’inactivitat, només podreu utilitzar les aplicacions que heu preseleccionat. També podeu fer i rebre trucades telefòniques mentre el temps d'inactivitat està activat.

El temps d'inactivitat és una característica excel·lent a la nit, ja que us ajudarà a deixar el vostre iPhone abans d'anar a dormir. També és una bona funció durant la nit de jocs o pel·lícules en família, ja que la vostra família no es distraurà amb els vostres iPhones mentre intenteu passar temps de qualitat junts.Per activar el temps d'inactivitat, obriu Configuració i toqueu Temps de pantalla . A continuació, toqueu Temps d'inactivitat i toqueu l'interruptor per activar-lo.

Quan ho feu, tindreu l'opció d'activar automàticament el temps d'inactivitat cada dia o una llista de dies personalitzada.

A continuació, podeu definir el període de temps en què voleu que continuï el temps d'inactivitat. Si voleu que el temps d'inactivitat s'activi a la nit quan intenteu anar al llit, podeu configurar el temps d'inactivitat per començar a les 22:00 i acabar a les 07:00.

Límits de l'aplicació

Límits d'aplicacions us permet establir límits de temps per a aplicacions d'una determinada categoria, com ara Jocs, xarxes socials i entreteniment. També podeu utilitzar els límits de les aplicacions per establir restriccions de temps per a llocs web específics. Per exemple, podeu utilitzar els límits de les aplicacions per limitar el temps de joc de l’iPhone del vostre fill a una hora al dia.

Per establir límits de temps per a les aplicacions, obriu Configuració i toqueu Temps de pantalla -> Límits de l'aplicació . A continuació, toqueu Afegeix un límit i trieu la categoria o el lloc web per al qual voleu establir un límit. A continuació, toqueu Pròxim .

Seleccioneu el límit de temps desitjat i toqueu Afegeix a l'extrem superior dret de la pantalla.

Sempre es permet

Sempre es permet permet triar les aplicacions a les quals sempre voleu accedir, fins i tot quan hi hagi altres funcions de temps de pantalla actives.

Per defecte, sempre es permeten els telèfons, els missatges, FaceTime i Maps. L'aplicació Telèfon és l'única aplicació que no podeu desautoritzar.

Apple us ofereix l'opció de permetre sempre altres aplicacions. Per exemple, si el vostre fill fa un informe de llibres i l’ha baixat digitalment al seu iPhone, és possible que vulgueu permetre sempre l’aplicació Llibres perquè no tinguin cap problema en completar el seu informe a temps.

Per afegir aplicacions addicionals a Sempre es permet, toqueu el botó verd més a l'esquerra de l'aplicació.

Restriccions de contingut i privadesa

Aquesta secció de Screen Time us proporciona el màxim control sobre el que es pot fer en un iPhone. Abans d’endinsar-nos en totes les coses que podeu fer, assegureu-vos que el botó que hi ha al costat Restriccions de contingut i privadesa a la part superior de la pantalla està activat.

Un cop activat l'interruptor, podreu restringir moltes coses a l'iPhone. Primer, toqueu Compres d'iTunes i d'App Store . Si sou pares, el més important que heu de fer aquí és desactivar les compres des de l'aplicació tocant Compres des de l'aplicació -> No permetre . És molt fàcil per a un nen gastar molts diners mentre juga a un dels jocs de guanyar diners de l’App Store.

A continuació, toqueu Restriccions de contingut . Aquesta secció de Screen Time us permet restringir cançons, llibres i podcasts explícits, així com pel·lícules i programes de televisió per sobre d’una puntuació determinada.

També podeu desactivar determinades aplicacions i serveis d’ubicació, canvis de contrasenya, canvis de comptes i molt més.

El meu fill no podria simplement desactivar tot això?

Sense cap contrasenya Time Screen, el vostre fill podria desfer tots aquests paràmetres. És per això que us recomanem que configureu una contrasenya de temps de pantalla.

Per fer-ho, obriu Configuració i toqueu Temps de pantalla -> Utilitzeu la contrasenya de temps de pantalla . A continuació, escriviu una contrasenya de temps de pantalla de quatre dígits. Us recomanem que escolliu una contrasenya diferent de la que utilitza el vostre fill per desbloquejar el seu iPhone. Torneu a introduir la contrasenya per configurar-la.

Més controls parentals

Hi ha molts controls parentals d'iPhone integrats a Screen Time. Tot i això, també podeu fer-ne més amb Accés guiat. Consulteu el nostre altre article per aprendre tot el que heu de saber sobre l'accés guiat per l'iPhone .

Tens el control!

Heu configurat correctament els controls parentals de l'iPhone. Ara podeu estar segur que el vostre fill no farà res inadequat al seu telèfon. Si teniu alguna altra pregunta, no dubteu a deixar un comentari a continuació.

Consulteu el nostre altre article per obtenir més informació sobre millors telèfons mòbils per a nens !

assegurança de auto sense llicència