Face ID no funciona a l'iPhone? Aquí teniu la solució.

Face Id Not Working IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Face ID no funciona al vostre iPhone i no sabeu per què. Encara podeu iniciar la sessió amb la vostra contrasenya, però si esteu com la majoria de la gent, la funció Face ID de l’iPhone va ser un dels principals punts de venda quan vau comprar l’iPhone i és frustrant quan no funciona. En aquest article, ho faré expliqueu per què Face ID no funciona al vostre iPhone i mostreu-vos com solucionar definitivament aquest problema.Abans d’explorar els passos de resolució de problemes, és recomanable comprovar-ho de nou per assegurar-vos que heu seguit el procés de configuració normal. Llegiu el nostre article sobre com configurar Face ID al vostre iPhone per obtenir un pas a pas. Si esteu segur que Face ID està configurat correctament, seguiu els passos de resolució de problemes següents per saber què cal fer quan Face ID no funciona al vostre iPhone.Què cal fer quan l'identificació de cara no funciona a l'iPhone: la solució!

 1. Reinicieu l'iPhone
 2. Assegureu-vos que manteniu el vostre iPhone lluny de la vostra cara
 3. Assegureu-vos que no hi hagi altres cares al vostre voltant
 4. Traieu qualsevol roba o joia que us cobreixi la cara
 5. Consulteu les condicions d’il·luminació
 6. Neteja les càmeres i els sensors de la part frontal de l’iPhone
 7. Traieu la funda o el protector de pantalla de l'iPhone
 8. Suprimiu l'identificador de cara i torneu a configurar-lo
 9. Cerqueu una actualització de programari de l'iPhone
 10. Restableix tots els paràmetres
 11. DFU Restaura el teu iPhone
 12. Repareu el vostre iPhone

1.Reinicieu l'iPhone

El primer que cal fer quan l’identificador de cara de l’iPhone no funciona és reiniciar l’iPhone. Això pot solucionar un petit error de programari que podria causar el problema.Per reiniciar l'iPhone, manteniu premut el botó d'engegada fins que aparegui 'control lliscant per apagar' a la pantalla. A continuació, amb un dit, llisqueu la icona d’alimentació d’esquerra a dreta per apagar l’iPhone.

llisca la icona d

Espereu uns 15 segons i, a continuació, manteniu premut el botó d’engegada per tornar a engegar l’iPhone. Podeu deixar anar el botó d’engegada quan aparegui el logotip d’Apple a la pantalla.2.Assegureu-vos que manteniu el vostre iPhone lluny de la vostra cara

Face ID està dissenyat per funcionar quan manteniu el vostre iPhone a una distància de 10-20 polzades de la vostra cara. Si manteniu el vostre iPhone tancat o massa lluny de la vostra cara, podria ser el motiu pel qual Face ID no funciona al vostre iPhone. Com a regla general, esteneu els braços cap endavant quan utilitzeu Face ID.

3.Assegureu-vos que no hi hagi altres cares al vostre voltant

Si hi ha diverses cares a la línia de les càmeres i els sensors de l'iPhone quan proveu d'utilitzar Face ID, és possible que no funcioni correctament. Si esteu en un lloc concorregut, com ara un carrer de la ciutat, proveu de trobar un lloc més privat per utilitzar Face ID. Si intenteu mostrar aquesta fantàstica funció als vostres amics, assegureu-vos que no estiguin al vostre costat.

4.Traieu qualsevol roba o joia que us cobreixi la cara

Si porteu roba, com un barret o un mocador, o joies, com ara un collaret o un pírcing, proveu de treure-les abans d’utilitzar l’identificador de cara de l’iPhone. La roba o les joies poden estar cobrint parts de la cara, cosa que fa que sigui més difícil per a Face ID reconèixer qui sou.

5.Consulteu les condicions d’il·luminació

Una altra cosa que cal tenir en compte quan s’utilitza Face ID són les condicions d’il·luminació que us envolten. Si és massa clar o massa fosc, les càmeres i els sensors de l’iPhone poden tenir dificultats per reconèixer la vostra cara. Probablement, la identificació facial us funcioni millor en una habitació ben il·luminada per la llum natural.

6.Neteja les càmeres i els sensors de la part frontal de l’iPhone

A continuació, proveu de netejar l'iPhone frontal. Les escombraries o les deixalles podrien estar cobrint una de les càmeres o sensors utilitzats per a Face ID. Es recomana netejar suaument la càmera i els sensors amb un drap de microfibra.

la meva aplicació Verizon no s'obrirà

7.Traieu la funda o el protector de pantalla de l'iPhone

Si teniu una funda o un protector de pantalla a l’iPhone, traieu-lo abans d’utilitzar Face ID. De vegades, una funda o un protector de pantalla poden tapar o interferir amb una de les càmeres o els sensors de l’iPhone, cosa que pot causar que el Face ID no funcioni correctament.

8.Suprimiu la vostra identificació de cara i torneu a configurar-la

Si el Face ID falla constantment, proveu de suprimir el Face ID desat i torneu a configurar-lo. Si s'ha produït un error durant el procés de configuració inicial, és possible que tingueu problemes per utilitzar Face ID en el futur.

per a què serveix un decantador?

Per suprimir el Face ID de l'iPhone, obriu el fitxer Configuració aplicació i toqueu Identificació de la cara i contrasenya . Després d’introduir la vostra contrasenya, toqueu el Face ID que vulgueu suprimir i toqueu Suprimeix la cara .

Ara que s'ha eliminat la cara, torneu a Face ID i contrasenya i toqueu Inscriu-te a la cara . Seguiu les instruccions que apareixen a la pantalla per configurar el nou iPhone Face ID.

9.Cerqueu una actualització de programari de l'iPhone

Com que Face ID és una nova característica de l'iPhone, és possible que hi hagi petits errors o problemes que es puguin solucionar mitjançant una actualització de programari. Per comprovar si hi ha actualitzacions de programari, aneu a Configuració -> General -> Actualització de programari . Si hi ha una actualització disponible, toqueu Baixa i instal·la . Si el vostre iPhone ja està actualitzat, es dirà 'El vostre programari està actualitzat'. en aquest menú.

10.Restableix tots els paràmetres

Si Face ID encara no funciona, proveu de restablir tots els paràmetres de l'iPhone. Quan restabliu tots els paràmetres, tots els paràmetres de l'aplicació Configuració de l'iPhone es restabliran als valors predeterminats de fàbrica. Aquest pas de vegades pot solucionar un problema de programari problemàtic que pot ser difícil de localitzar.

Per restablir tots els paràmetres, obriu l'aplicació Configuració i toqueu General -> Restableix -> Restableix tots els paràmetres . Introduïu la vostra contrasenya i toqueu Restableix tots els paràmetres quan aparegui la finestra emergent de confirmació. Després de restablir la configuració, l'iPhone es reiniciarà.

11.DFU Restaura el teu iPhone

Una restauració DFU és el tipus més profund de restauració d'iPhone i un darrer esforç per solucionar un problema persistent de programari. Abans de realitzar una restauració de DFU, us recomanem que deseu una còpia de seguretat del vostre iPhone perquè no perdeu els vostres contactes, fotos i altres dades. Mireu el nostre article sobre com restaurar DFU un iPhone per aprendre a completar aquest pas.

12.Repareu el vostre iPhone

Si heu arribat fins aquí i encara no funciona el Face ID, és possible que hàgiu de reparar l'iPhone. Si l’iPhone encara està en garantia, us recomanem que porteu l’iPhone a la vostra Apple Store local. Recordeu primer demanar cita!

Si l’iPhone no està cobert per cap garantia, us recomanem Puls, un servei de reparació d’iPhone que ve a tu , ja sigui a casa, a la feina o fora per prendre un cafè. S’enviarà un tècnic certificat perquè es reuneixi amb vosaltres en una hora i us arregli l’iPhone al moment i, de vegades, ho farà més barat que Apple.

Identificació de cares fresques.

Face ID torna a funcionar i, finalment, podeu desbloquejar el vostre iPhone amb el vostre somriure. Ara que ja sabeu què fer quan Face ID no funciona al vostre iPhone, assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials abans que els vostres amics i familiars es tornin blaus a la cara intentant solucionar el problema. Ens encantaria rebre notícies vostres a la secció de comentaris següent per saber què en penseu sobre Face ID.

Gràcies per llegir,
David L. i David P.