Per què el meu iPhone X Screen és groc? Aquí teniu la veritable solució.Why Is My Iphone X Screen Yellow

La pantalla del vostre nou iPhone X té una mica de color groc i no sabeu per què. Com que el X és el primer iPhone que té una pantalla OLED, és comprensible que us sentiu frustrat quan la pantalla es vegi descolorida. En aquest article, ho faré expliqueu per què la pantalla de l'iPhone X és groga i us mostren com solucionar el problema .Per què la pantalla de l'iPhone X té un aspecte groc?

Hi ha quatre possibles raons per les quals la pantalla de l'iPhone X es veu groga: 1. La pantalla True Tone està activada.
 2. El canvi nocturn està activat.
 3. Heu d’ajustar els filtres de color del vostre iPhone.
 4. La pantalla del vostre iPhone està danyada.

Els passos següents us mostraran com diagnosticar i solucionar el veritable motiu pel qual la pantalla de l'iPhone X és groga.

Desactiveu la pantalla de to real

Un dels motius més freqüents pels quals la pantalla de l'iPhone X es veu groga és perquè True Tone està activat. Aquesta nova característica només està disponible a l'iPhone 8, 8 Plus i X.True Tone utilitza els sensors del vostre iPhone per detectar la llum ambiental i coincideix amb la intensitat i el color d’aquesta llum a la pantalla del vostre iPhone. Durant el dia, quan hi ha més llum ambiental groguenca, la pantalla de l’iPhone X pot semblar més groga si s’activa True Tone.

Com es desactiva la visualització del to vertader a l'aplicació Configuració

 1. Obriu el fitxer Configuració aplicació a l'iPhone X.
 2. Aixeta Pantalla i brillantor .
 3. Apagueu l'interruptor situat al costat To vertader .
 4. Sabreu que està apagat quan l’interruptor és blanc i es col·loca a l’esquerra.

Com es desactiva la visualització del to vertader al centre de control

 1. Obre el Centre de control lliscant cap avall des de dalt de l'extrem superior dret de la pantalla.
 2. Manteniu premuda la tecla (3D Touch) control lliscant de brillantor de la pantalla vertical .
 3. Toqueu el botó Botó True Tone per apagar-lo.
 4. Sabreu que True Tone està desactivat quan la icona sigui blanca dins d’un cercle gris fosc.Desactiva el torn nocturn

Abans que Apple introduís la pantalla True Tone, la raó més comuna per la qual una pantalla de l'iPhone es veuria de color groc era perquè Night Shift estava activat. El canvi nocturn és una funció que ajusta els colors de la pantalla per fer-los més càlids, cosa que us pot ajudar a adormir-vos després d’utilitzar l’iPhone a altes hores de la nit.

Com desactivar el torn nocturn

 1. Feu lliscar el dit cap avall des de dalt de l'extrem superior dret de la pantalla fins a obriu el Centre de control .
 2. Manteniu premuda la tecla (3D Touch) control lliscant de brillantor .
 3. Toqueu el botó Botó de torn nocturn per apagar-lo.
 4. Sabreu que el canvi nocturn està desactivat quan la icona és blanca dins d’un cercle gris fosc.

Ajusteu els filtres de color de l'iPhone X

Si True Tone i Night Shift estan desactivats, però la pantalla de l'iPhone X segueix sent groga, mireu els filtres de color de l'iPhone X. Els filtres de color estan dissenyats per ajudar les persones amb daltonisme o que tenen dificultats per llegir text a la pantalla. .

Obriu l'aplicació Configuració i toqueu Accessibilitat -> Pantalla i mida del text -> Filtres de colors . Per començar a utilitzar els filtres de color, activeu l’interruptor situat al costat de Filtres de color; sabreu que està activat quan és verd.

Ara que els filtres de color s’han activat, podeu començar a jugar amb diferents filtres i matisos perquè la pantalla del vostre iPhone sigui menys groga. Podeu utilitzar el control lliscant Hue per trobar un to menys groc i el control lliscant Intensity per assegurar-vos que el to no sigui massa fort.

Ajustar el to de la pantalla de l’iPhone X requereix una mica de prova i error, així que tingueu paciència i busqueu alguna cosa que us funcioni.

Repareu la pantalla

Encara hi ha la possibilitat que la pantalla de l'iPhone X sigui groga a causa d'un problema de maquinari o d'un defecte de fabricació. Si el vostre iPhone ha estat exposat recentment a l'aigua o ha caigut sobre una superfície dura, és possible que els components interns es vegin danyats, cosa que farà que la seva pantalla sembli groguenca.

Si AppleCare cobreix l'iPhone X, porteu-lo a l'Apple Store local i feu-los un cop d'ull. Recomano programar una cita primer, només per assegurar-vos que algú estigui disponible per ajudar-vos.

Si teniu pressa, també us recomano empresa de reparació a demanda anomenada Puls . Us enviaran un tècnic certificat directament que us repararà l’iPhone X in situ.

Pantalla de l'iPhone X: té bon aspecte!

El vostre iPhone X ja no sembla groc. Espero que compartiu aquest article a les xarxes socials per mostrar a la vostra família i amics per què la pantalla de l’iPhone X és groga. Si teniu cap més pregunta sobre el vostre nou iPhone X, no dubteu a deixar-los a la secció de comentaris següent.