Com restablir un iPhone: la guia completa.

How Reset An IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Voleu restablir un iPhone, però no esteu segur de com fer-ho. Hi ha diversos tipus de restabliments que podeu fer en un iPhone, de manera que pot ser difícil saber quin restabliment s’ha d’utilitzar quan alguna cosa no funciona amb el vostre iPhone. En aquest article, us ho mostraré com restablir un iPhone i explicar el millor moment per utilitzar cada restabliment de l'iPhone !Quina restabliment he de realitzar al meu iPhone?

Part de la confusió sobre com restablir un iPhone prové de la mateixa paraula. El terme 'restabliment' pot significar coses diferents per a diferents persones. Una persona pot dir 'restableix' quan vol esborrar-ho tot en un iPhone, mentre que una altra persona pot utilitzar el terme 'restableix' quan només vol desactivar i tornar a engegar l'iPhone.L'objectiu d'aquest article no només és mostrar-vos com restablir un iPhone, sinó també ajudar-vos a determinar el restabliment adequat per al que voleu aconseguir.Els diferents tipus de restabliments de l'iPhone

Restableix el nomEl que Apple l’anomenaCom fer-hoQuè faQuè soluciona
Restabliment complet Restabliment completiPhone 6 i versions anteriors: manteniu premut el botó d'engegada + el botó d'inici fins que aparegui el logotip d'Apple

iPhone 7: manteniu premut el volum + botó d’engegada fins que aparegui el logotip d’Apple

iPhone 8 i versions posteriors: premeu i deixeu anar el botó per augmentar el volum. Premeu i deixeu anar el botó de baixar el volum. Mantén premut el botó lateral fins que aparegui el logotip d'Apple

Reinicia bruscament l'iPhoneLa pantalla i el programari de l'iPhone congelats es bloquegen
Restabliment suau ReiniciaMantén premut el botó d’engegada. Feu lliscar el botó lliscant d'alimentació d'esquerra a dreta. Espereu 15-30 segons i, a continuació, manteniu premut el botó d’engegada de nou.Si el vostre iPhone no té cap botó d'inici, manteniu premut el botó lateral i el botó de volum simultàniament fins que aparegui 'lliscar fins a apagar'.

Apaga i torna a engegar l'iPhoneProblemes de programari menors
Restableix a la configuració de fàbrica Esborra tot el contingut i la configuracióConfiguració -> General -> Restableix -> Esborra tot el contingut i la configuracióRestableix l'iPhone complet als valors predeterminats de fàbricaProblemes complexos de programari
Restaura l'iPhone Restaura l'iPhoneObriu iTunes i connecteu el vostre iPhone a un ordinador. Feu clic a la icona de l'iPhone i, a continuació, feu clic a Restaura l'iPhone.Esborra tot el contingut i la configuració i instal·la la versió més recent d'iOSProblemes complexos de programari
Restauració de DFU Restauració de DFUConsulteu el nostre article per veure el procés complet.Esborra i recarrega tot el codi que controla el programari i el maquinari del vostre iPhoneProblemes complexos de programari
Restableix la configuració de xarxa Restableix la configuració de xarxaConfiguració -> General -> Restableix -> Restableix configuració de xarxaRestableix els valors predeterminats de fàbrica de la configuració de Wi-Fi, Bluetooth, VPN i MòbilProblemes de programari de Wi-Fi, Bluetooth, mòbils i VPN
Restableix tots els paràmetres Restableix tots els paràmetresConfiguració -> General -> Restableix -> Restableix tots els paràmetresRestableix totes les dades de Configuració als valors predeterminats de fàbrica'Magic bullet' per a problemes persistents de programari
Restableix el diccionari del teclat Restableix el diccionari del teclatConfiguració -> General -> Restableix -> Restableix el diccionari del teclatRestableix els valors predeterminats de fàbrica del diccionari del teclat de l'iPhoneEsborra les paraules guardades del diccionari de l'iPhone
Restableix el disseny de la pantalla d'inici Restableix el disseny de la pantalla d'iniciConfiguració -> General -> Restableix -> Restableix el disseny de la pantalla d'iniciRestableix la pantalla d'inici al disseny predeterminat de fàbricaRestableix les aplicacions i esborra les carpetes de la pantalla d'inici
Restableix la ubicació i la privadesa Restableix la ubicació i la privadesaConfiguració -> General -> Restableix -> Restableix la ubicació i la privadesaRestableix la configuració d'ubicació i privadesaProblemes de configuració de privadesa i serveis d’ubicació
Restableix la contrasenya Restableix la contrasenyaConfiguració -> General -> Restableix -> Restableix la contrasenyaRestableix la contrasenyaRestableix la contrasenya que utilitzeu per desbloquejar l'iPhone

o bé enganxat al logotip d’Apple .

Tanmateix, els restabliments durs normalment no són un permanent solució a qualsevol problema relacionat amb l’iPhone, perquè gairebé sempre hi ha un problema de programari més profund en joc. Un restabliment complet és una ajuda quan el vostre iPhone realment necessita punts de sutura.

Com restablir durament un iPhone

Per realitzar un restabliment complet en un iPhone 6 Plus o anterior , manteniu premut el botó simultàniament el botó d’engegada i el botó d’inici fins que aparegui el logotip d’Apple al centre de la pantalla de l’iPhone.

Per restablir un iPhone 7 o 7 Plus, mantén premut el botó botó d’engegada i botó de baixada de volum al mateix temps, deixeu-la anar quan aparegui la marca comercial Apple a la pantalla del vostre iPhone.

Si teniu un iPhone 8 o un model més recent, premeu el botó per augmentar el volum i, a continuació, el botó per baixar el volum i, a continuació, manteniu premut el botó lateral . Deixeu anar el botó lateral tan aviat com aparegui la icona d'Apple.

Això pot trigar fins a 30 segons per restablir un iPhone, així que tingueu paciència.

La forma més comuna de restablir programadament un iPhone és apagar-lo prement el botó d’engegada i lliscant el control lliscant d’esquerra a dreta quan la frase llisqueu fins a apagar-lo apareix a la pantalla. A continuació, podeu tornar a engegar l’iPhone mantenint premut el botó d’engegada fins que aparegui el logotip d’Apple o connectant l’iPhone a una font d’alimentació.

Els iPhones amb iOS 11 també us permeten apagar l’iPhone a Configuració. A continuació, toqueu General -> Tanca i llisqueu fins a apagar-lo apareixerà a la pantalla. A continuació, llisqueu la icona d’energia vermella d’esquerra a dreta per apagar l’iPhone.

Com restablir un iPhone de manera suau si el botó d’engegada està trencat

Si el botó d’engegada no funciona, podeu restablir un iPhone amb AssistiveTouch. Primer, activeu AssistiveTouch Configuració -> Accessibilitat -> Tacte -> AssistiveTouch tocant el commutador situat al costat d’AssistentTouch. Sabreu que l’interruptor està activat quan està verd.

A continuació, toqueu el botó virtual que apareix a la pantalla de l'iPhone i toqueu Dispositiu -> Més -> Reinicia . Finalment, toqueu Reinicia quan aparegui la confirmació al centre de la pantalla de l'iPhone.

la meva contrasenya wifi no funcionarà

Restableix l'iPhone a la configuració de fàbrica

Quan restabliu la configuració de fàbrica d'un iPhone, s'esborrarà completament tot el contingut i la configuració. El vostre iPhone serà exactament com era quan el vau treure de la caixa per primera vegada. Abans de restablir la configuració de fàbrica de l'iPhone, us recomanem que deseu una còpia de seguretat perquè no perdeu les fotos i la resta de dades desades.

Restablir la configuració de fàbrica d’un iPhone pot solucionar problemes persistents de programari que simplement no desapareixeran. Un fitxer danyat pot ser gairebé impossible de rastrejar i restablir la configuració de fàbrica és una manera segura d’eliminar aquest problema.

Com puc restablir la configuració de fàbrica d'un iPhone?

Per restablir la configuració de fàbrica d’un iPhone, comenceu obrint Configuració i puntejant General -> Restableix . A continuació, toqueu Esborra tot el contingut i la configuració . Quan aparegui la finestra emergent a la pantalla, toqueu Esborra ara . Se us demanarà que introduïu la vostra contrasenya i que confirmeu la vostra decisió.

El meu iPhone diu que es carreguen documents i dades a iCloud.

Si toqueu Esborra tot el contingut i la configuració, és possible que l'iPhone digui 'S'estan penjant documents i dades a iCloud'. Si rebeu aquesta notificació, us recomano que toqueu Acabeu de penjar i esborreu . D’aquesta manera, no perdreu cap dada ni document important que es carregui al vostre compte d’iCloud.

Restaura un iPhone

La restauració de l’iPhone esborra tota la configuració i les dades desades (imatges, contactes, etc.) i, a continuació, instal·la la versió més recent d’iOS a l’iPhone. Abans d’iniciar una restauració, us recomanem que deseu una còpia de seguretat perquè no perdeu les imatges, els contactes i altres dades importants desades.

Per restaurar l’iPhone, obriu l’iTunes i connecteu-lo a l’ordinador mitjançant un cable de càrrega. A continuació, feu clic a la icona de l'iPhone a prop de l'extrem superior esquerre de l'iTunes. A continuació, feu clic a Restaura l'iPhone .

Quan feu clic Restaura iPhone ... , apareixerà una alerta de confirmació a la pantalla que us demanarà que confirmeu la vostra decisió. Feu clic a Restaura . El vostre iPhone es reiniciarà un cop finalitzada la restauració.

Restauració de DFU en un iPhone

La restauració de DFU és el tipus de restauració més profund que es pot realitzar en un iPhone. Sovint, els tècnics de l’Apple Store l’utilitzen com a darrer intent de solucionar problemes de programari molestos. Consulteu el nostre article sobre DFU restaura i com realitzar-los per obtenir més informació sobre aquest restabliment de l'iPhone.

Restableix la configuració de xarxa

Quan restabliu la configuració de la xarxa en un iPhone, totes les connexions Wi-Fi, Bluetooth, VPN (xarxa privada virtual) , Els paràmetres mòbils s’esborren i es restableixen als valors predeterminats de fàbrica.

Què s'esborra quan restableixo la configuració de xarxa?

S'oblidaran les vostres xarxes i contrasenyes Wi-Fi, dispositius Bluetooth i xarxa privada virtual. També haurà de tornar-hi Configuració -> Mòbil i configureu els paràmetres mòbils preferits perquè no tingueu cap sorpresa inesperada en la propera factura sense fils.

Com puc restablir la configuració de xarxa en un iPhone?

Per restablir la configuració de xarxa en un iPhone, obriu-la Configuració i toqueu General . Desplaceu-vos fins a la part inferior d'aquest menú i toqueu Restableix . Finalment, toqueu Restableix configuració de xarxa, introduïu la vostra contrasenya i toqueu Restableix configuració de xarxa quan aparegui l’alerta de confirmació a la pantalla del vostre iPhone.

restableix la configuració de xarxa en un iphone

Quan he de restablir la configuració de xarxa d'un iPhone?

El restabliment de la configuració de la xarxa de vegades pot solucionar el problema quan l’iPhone no es connecta a Wi-Fi, Bluetooth o VPN.

Restableix tots els paràmetres

Quan restabliu tots els paràmetres d'un iPhone, totes les dades desades a l'aplicació Configuració de l'iPhone s'esborraran i es configuraran per defecte. Tot, des de les contrasenyes Wi-Fi fins al fons de pantalla, es restablirà a l'iPhone.

Com puc restablir tots els paràmetres d'un iPhone?

Comenceu obrint Configuració i tocant General . A continuació, desplaceu-vos fins a baix i toqueu Restableix . A continuació, toqueu Restableix tots els paràmetres, introduïu la vostra contrasenya i toqueu Restableix tots els paràmetres quan aparegui l'alerta de confirmació a la part inferior de la pantalla de l'iPhone.

Quan he de restablir tots els paràmetres del meu iPhone?

Restablir tots els paràmetres és un darrer esforç per solucionar un problema de programari tossut. De vegades, pot ser increïblement difícil localitzar un fitxer de programari malmès, de manera que restablim tots els paràmetres com a 'bala màgica' per solucionar el problema.

Restableix el diccionari del teclat

Quan restabliu un diccionari de teclat de l'iPhone, totes les paraules o frases personalitzades que hàgiu escrit i desat al teclat s'esborraran, restablint el diccionari de teclat a la configuració predeterminada de fàbrica. Aquest restabliment és especialment útil si voleu eliminar les abreviatures de missatges de text obsoletes o els sobrenoms que teníeu per al vostre ex.

Per restablir un diccionari de teclat de l'iPhone, aneu a Configuració i toqueu General -> Restableix . A continuació, toqueu Restableix el diccionari del teclat i introduïu la contrasenya de l'iPhone. Finalment, toqueu Restableix el diccionari quan aparegui l’alerta de confirmació a la pantalla.

Restableix el disseny de la pantalla d'inici

Si restabliu el disseny de la pantalla d'inici d'un iPhone, totes les vostres aplicacions es tornaran als llocs originals. Per tant, si heu arrossegat les aplicacions a una part diferent de la pantalla o si canvieu les aplicacions del suport de l’iPhone, es tornaran a moure al lloc on es trobaven quan vau treure el vostre iPhone de la caixa per primera vegada.

A més, qualsevol de les carpetes que hàgiu creat també s’esborrarà, de manera que totes les vostres aplicacions apareixeran individualment i per ordre alfabètic a la pantalla d’inici de l’iPhone. Cap de les aplicacions que hàgiu instal·lat no s’esborrarà quan restableixi el disseny de la pantalla d’inici de l’iPhone.

Per restablir el disseny de la pantalla d'inici a l'iPhone, obriu Configuració i toqueu General -> Restableix -> Restableix el disseny de la pantalla d'inici . Quan aparegui la finestra emergent de confirmació, toqueu Restableix la pantalla d'inici .

Restableix la ubicació i la privadesa

Si restabliu la ubicació i la privadesa de l'iPhone, es restabliran totes les configuracions de Configuració -> General -> Privadesa als valors predeterminats de fàbrica. Això inclou configuracions com ara Serveis d'ubicació, Analytics i Seguiment d'anuncis.

Personalitzar i optimitzar els serveis d’ubicació és un dels passos que recomanem al nostre article per què les bateries d'iPhone moren ràpidament . Després de fer aquest restabliment, haureu de tornar enrere i fer-ho de nou si restabliu la configuració de la ubicació i la privadesa del vostre iPhone.

Com puc restablir la configuració d'ubicació i privadesa al meu iPhone?

Comenceu a anar a Configuració i tocant General -> Restableix . A continuació, toqueu Restableix la ubicació i la privadesa , introduïu la vostra contrasenya i toqueu Restableix la configuració quan aparegui la finestra emergent de confirmació a la part inferior de la pantalla.

restablir la ubicació i la privadesa de l

Restableix la contrasenya de l'iPhone

La contrasenya de l'iPhone és el codi numèric o alfanumèric personalitzat que utilitzeu per desbloquejar l'iPhone. És una bona idea actualitzar la contrasenya de l’iPhone de tant en tant per mantenir-la segura en cas que caigui en mans equivocades.

Per restablir una contrasenya de l'iPhone, obriu-la Configuració , aixeta Toca Identificador i contrasenya i introduïu la vostra contrasenya actual de l'iPhone. A continuació, toqueu Canvia la contrasenya i torneu a introduir la vostra contrasenya actual. Finalment, introduïu una nova contrasenya per canviar-la. Si voleu canviar el tipus de contrasenya que utilitzeu, toqueu Opcions de contrasenya.

Quines opcions de contrasenya tinc al meu iPhone?

Hi ha quatre tipus de codis d'accés que podeu utilitzar al vostre iPhone: codi alfanumèric personalitzat, codi numèric de 4 dígits, codi numèric de 6 dígits i codi numèric personalitzat (dígits il·limitats). Un codi alfanumèric personalitzat és l'únic que us permet utilitzar lletres i números.

Un restabliment per a cada situació.

Esperem que aquest article us sigui útil per entendre els diferents tipus de restabliments i quan els heu d’utilitzar. Ara que ja sabeu com restablir un iPhone, assegureu-vos de compartir aquesta informació amb els vostres amics i familiars a les xarxes socials. Si teniu alguna altra pregunta sobre els restabliments de l'iPhone, deixeu-los a la secció de comentaris següent.

Gràcies per llegir,
David L.