AirDrop no funciona al meu iPhone (o Mac). Aquí teniu la solució.

Airdrop Isn T Working My IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Com a escriptor de tecnologia, faig servir AirDrop tot el temps. Gairebé tots els dies, faig servir AirDrop per transferir captures de pantalla del meu iPhone al meu Mac per obtenir articles i el 99% de les vegades, funciona perfectament. De vegades, però, AirDrop es nega per treballar al meu iPhone. En aquest article us mostraré com utilitzar AirDrop a iPhone i Mac i et guiarà com solucionar AirDrop quan no funciona .Si ja sabeu fer servir AirDrop però teniu problemes per enviar i rebre fitxers o per veure altres usuaris d'AirDrop, no dubteu a passar a la secció titulada “Ajuda! El meu AirDrop no funciona! 'AirDrop en iPhones, iPads i iPods: mateix problema, mateixa solució

Els problemes d’AirDrop estan relacionats amb el programari i els iPhones, iPads i iPods funcionen amb el mateix sistema operatiu: iOS. Si teniu problemes amb AirDrop a l'iPad o l'iPod, només heu de substituir el dispositiu per l'iPhone mentre llegiu aquest article. Les solucions són exactament les mateixes. Consell: Al món tecnològic, tots els iPhones, iPads i iPods s’anomenen Dispositius iOS .Abans de poder AirDrop un fitxer, hem d’habilitar AirDrop al vostre iPhone o iPad. És un procés senzill a iOS i Mac: us explicaré tot seguit.

Com activar AirDrop a l'iPhoneAl vostre iPhone, feu lliscar el dit cap amunt des de la part inferior de la pantalla per mostrar-lo control Center . A la part inferior de la pantalla, veureu un botó etiquetat AirDrop . Toqueu aquest botó i el vostre iPhone us preguntarà si voleu que tothom el pugui descobrir o només la gent dels vostres contactes. Trieu l'opció que us vagi millor. El vostre iPhone activarà Wi-Fi i Bluetooth automàticament i es podrà descobrir mitjançant AirDrop.

Què significa 'Descoberta' a AirDrop?

A AirDrop, quan facis el teu iPhone descoberta , esteu decidint qui pot utilitzar AirDrop per enviar fitxers a tu. Si només envieu fitxers d’anada i tornada amb els vostres amics (o amb vosaltres mateixos), trieu Només contactes . Si voleu compartir imatges i altres fitxers, trieu Tothom .

En general, decideixo fer-me visible només pels meus contactes. Ser fàcil de descobrir per a tothom és convenient, però tothom que us envolta amb un iPhone o un Mac podrà veure el nom del dispositiu i sol·licitar-li l’enviament de fitxers. Com a algú que viatja cada dia en un tren de la ciutat, això es pot aconseguir bastant molest.

twitter no es carrega a l'iPhone

Com activar AirDrop al Mac

 1. Feu clic al botó Cercador icona a la part esquerra del moll del Mac per obrir una nova finestra del Finder. Mireu la part esquerra de la finestra i feu clic al botó AirDrop botó.
 2. Si el Bluetooth i el Wi-Fi (o qualsevol dels dos) no estan activats al vostre Mac, hi haurà un botó que es llegeix Activeu Wi-Fi i Bluetooth al centre de la finestra del Finder. Feu clic sobre aquest botó.
 3. Mireu la part inferior de la finestra i feu clic a Deixa'm descobrir per botó. Se us demanarà que trieu si voleu que tothom el pugui descobrir o només els vostres contactes quan utilitzeu AirDrop.

Enviament i recepció de fitxers al vostre iPhone

Podeu incloure contingut AirDrop a la majoria d’aplicacions per a iPhone, iPad i iPod que tinguin un botó compartit estàndard per a iOS (a la imatge superior) Molts nadiu Les aplicacions per a iOS com Photos, Safari i Notes tenen aquest botó i són compatibles amb AirDrop. En aquest exemple, faré AirDrop amb una foto del meu iPhone al meu Mac. Consell: Les aplicacions que vénen preinstal·lades al vostre iPhone se solen anomenar aplicacions natives .

AirDropping Files des del vostre iPhone

 1. Obriu el fitxer Fotografies a l’iPhone i seleccioneu la foto que vulgueu AirDrop tocant-hi.
 2. Toqueu el botó Compartir a l'extrem inferior esquerre de la pantalla i veureu una llista de dispositius AirDrop a prop vostre. Continueu tocant el dispositiu al qual voleu enviar la vostra foto, espereu que el destinatari accepti la transferència i la vostra foto s'enviï a l'instant.

Recepció de fitxers al vostre iPhone

Quan envieu un fitxer a al vostre iPhone, rebreu una notificació emergent amb una previsualització del fitxer que s’envia. Per acceptar el fitxer, només cal que toqueu el botó Accepta botó a l'extrem inferior dret de la finestra de notificació.

Als iPhones i altres dispositius iOS, els fitxers rebuts es desen a la mateixa aplicació que els ha enviat. Per exemple, quan utilitzeu AirDrop per compartir un lloc web, l'URL (o l'adreça del lloc web) s'obre a Safari. Quan envieu una foto, es desa a l'aplicació Fotos.

Enviament i recepció de fitxers al vostre Mac

En un Mac, podeu utilitzar AirDrop per enviar pràcticament qualsevol tipus de fitxer a altres Mac i suportat tipus de fitxers (com ara fotos, vídeos i PDF) a un dispositiu iOS. El procés AirDrop és una mica diferent a Mac que a un iPhone, però al meu entendre, és igual de fàcil d’utilitzar.

Com utilitzar AirDrop per enviar fitxers des del vostre Mac

 1. Feu clic al botó Cercador icona a l'extrem esquerre de la base del Mac per obrir una nova finestra del Finder. A continuació, feu clic a AirDrop a la barra lateral esquerra.
 2. Mireu cap al centre de la pantalla i veureu tots els altres dispositius AirDrop que podeu descobrir a prop vostre. Quan veieu el dispositiu al qual voleu enviar un fitxer, utilitzeu el ratolí o el trackpad per arrossegar el fitxer a sobre del dispositiu i, a continuació, deixeu-lo anar. Un cop el destinatari aprovi la transferència al seu iPhone, iPad o Mac, s'enviarà immediatament.

S'està enviant fitxers a Macs antics

sentir que es mou alguna cosa a l’estómac

Si teniu un Mac llançat el 2012 o posteriorment i esteu intentant enviar un fitxer a un Mac construït abans El 2012, haureu de cercar per separat el Mac anterior. Per fer-ho, feu clic a No veieu a qui busqueu? a la part inferior del menú AirDrop. A continuació, feu clic a Cerqueu un Mac més antic a la finestra emergent i apareixerà el Mac anterior.

Rebre un fitxer al vostre Mac

Quan algú AirDrop envia un fitxer al vostre Mac, rebreu una notificació amb una vista prèvia del fitxer que s’envia i del nom del remitent. Feu clic a la previsualització i apareixerà una finestra del Finder amb un missatge que us demanarà si voleu acceptar la transferència. Per acceptar, feu clic a Accepta a la finestra del cercador. El fitxer es desarà a la carpeta Baixades.

Ajuda! El meu AirDrop no funciona.

Com he esmentat abans, AirDrop llauna tenir problemes puntuals. Els problemes més habituals són els següents:

 • AirDrop no enviarà ni rebrà d’altres dispositius
 • AirDrop no troba (o descobrir ) altres dispositius

La majoria de les vegades, una mica de resolució de problemes pot aclarir aquests problemes i fer-vos tornar a funcionar en poc temps. A continuació us explicaré el procés habitual de resolució de problemes d’AirDrop.

Comenceu amb els conceptes bàsics: reinicieu el Bluetooth i la Wi-Fi

Un bon punt de partida és desactivar i tornar a activar el Bluetooth i el Wi-Fi i tornar a provar la transferència. Segons la meva experiència, això soluciona els problemes d'AirDrop més sovint. Si no esteu segur de com fer-ho, tinc cobert:

Reiniciar Bluetooth i Wi-Fi a l'iPhone

 1. Feu lliscar el dit cap amunt des de la part inferior de la pantalla per arrossegar el fitxer control Center menú.
 2. Veureu els botons Wi-Fi i Bluetooth a la part superior d’aquest menú. Toqueu cadascun d'aquests botons una vegada per desactivar el Bluetooth i la Wi-Fi i torneu-los a activar.

Reiniciar Bluetooth i Wi-Fi al vostre Mac

 1. Mireu a l'extrem superior dret de la pantalla (just a l'esquerra del rellotge) i veureu Bluetooth i Wi-Fi icones.
 2. Feu clic a la icona Wi-Fi per obrir el menú desplegable i trieu Desactiveu la Wi-Fi . Espereu uns segons, torneu a fer clic a la icona de Wi-Fi i trieu Activeu la Wi-Fi . A continuació, farem el mateix amb Bluetooth:
 3. Feu clic a la icona Bluetooth per obrir el menú desplegable i trieu Desactiveu Bluetooth . Espereu uns segons, torneu a fer clic a la icona Bluetooth i trieu Activeu Bluetooth .
 4. Torneu a provar AirDropping dels vostres fitxers.

Canvieu la configuració de descobriment

Com ja hem comentat anteriorment en aquest article, quan utilitzeu AirDrop per enviar o recuperar fitxers, podeu permetre que tots els que tinguin un dispositiu Apple o que els vostres contactes puguin descobrir (o veure) el vostre Mac o iPhone Si manteniu el dispositiu dins Només contactes i el vostre iPhone o Mac no apareixen al seu dispositiu. Proveu de canviar temporalment el dispositiu perquè sigui visible Tothom . Per canviar la configuració de visibilitat, consulteu el document 'Enviament de fitxers mitjançant AirDrop' part d’aquest article.

Si canvieu a Tothom soluciona el problema, comproveu que la informació de contacte de l’altra persona s’hagi introduït correctament al dispositiu i que la vostra informació de contacte s’introdueixi correctament a la seva.

Assegureu-vos que el punt d'accés personal està desactivat

Assegureu-vos que Personal Hotspot estigui desactivat.

Malauradament, AirDrop no funcionarà quan Personal Hotspot estigui activat al vostre iPhone. Per comprovar si l'Hotspot personal està habilitat, seguiu aquests passos:

 1. Obriu el fitxer Configuració a l’iPhone i toqueu el botó Punt d'accés personal a la part superior de la pantalla.
 2. Veureu una opció etiquetada - ho heu endevinat - Punt d'accés personal al centre de la pantalla. Assegureu-vos que l’interruptor d’encès / apagat a la dreta d’aquesta opció estigui configurat a la posició d’apagat.

Si falla la resta, proveu de restaurar DFU

Si tota la resta falla, és possible que hi hagi algun problema amb la configuració del maquinari Bluetooth o Wi-Fi del vostre iPhone. En aquest moment, recomano provar una restauració de DFU. Esborra una restauració de DFU (o actualització del firmware del dispositiu) tot des del vostre iPhone, inclosa la configuració de maquinari i programari, i el fa essencialment tan bo com nou.

Si decidiu seguir aquesta ruta, seguiu la nostra guia de restauració de DFU . Assegureu-vos de fer una còpia de seguretat de les vostres dades abans de començar, ja que se suprimeix una restauració de DFU tot contingut del vostre iPhone.

no es pot connectar a l'App Store de l'iPhone 6

AirDrop It Like It Hot!

I ja ho teniu: AirDrop torna a funcionar al vostre iPhone, iPad i Mac; espero que aquesta guia us hagi ajudat. Crec que AirDrop és una de les funcions més valuoses del meu iPhone i cada dia hi trobo nous usos. A la secció de comentaris següent, voldria saber quins dels passos de resolució de problemes van solucionar la connexió AirDrop i com utilitzeu AirDrop a la vostra rutina diària.