Què comparteix la família a l'iPhone? Com ho puc configurar? La veritat!

What Is Family Sharing IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Voleu connectar els iPhones de la vostra família, però no esteu segur de com fer-ho. Family Sharing us permet connectar fins a sis membres de la família a un compte familiar compartit. En aquest article t’explicaré què és Family Sharing i us mostra com configurar-lo al vostre iPhone !Què és la compartició familiar?

Family Sharing us permet compartir compres d'Apple Store, subscripcions a Apple i molt més amb tots els dispositius connectats a la vostra xarxa familiar. També podeu afegir nens menors de 13 anys que ara poden tenir el seu propi identificador Apple.com solucionar l'altaveu de l'iPhone

Configurar Family Sharing us pot ajudar a estalviar diners, especialment quan compartiu subscripcions. Per exemple, una subscripció individual a Apple Music costa 9,99 USD al mes. Una subscripció familiar costa 14,99 USD al mes. Estalvieu diners amb Family Sharing, encara que només connecteu dos dispositius.Com funciona la compartició familiar

Cada família té un 'organitzador familiar' que convida altres membres de la família a unir-s'hi. La configuració de Compartiment familiar de l’organitzador s’aplica automàticament a altres dispositius quan s’afegeixen a la xarxa.

Quan l’organitzador familiar actualitza la configuració, fa una compra nova o afegeix una imatge nova a l’àlbum familiar compartit, que s’actualitza a tots els dispositius de la xarxa Family Sharing.

cartes de recomanació per immigració en anglès

Com configurar l'ús compartit familiar

Primer, obriu l'aplicació Configuració a l'iPhone de la persona que vol ser l'organitzador de la família. Toqueu el seu nom a la part superior de la pantalla i introduïu la contrasenya de l’identificador d’Apple. A continuació, toqueu Configureu l'ús compartit familiar . Finalment, toqueu Començar per començar a configurar Family Sharing.Se us donarà l’opció de decidir què voleu compartir amb la vostra família (Compres, ubicacions i molt més), seleccionar la vostra forma de pagament familiar i convidar membres de la família mitjançant l’aplicació Missatges.

Si activeu l'opció per compartir, tot el contingut que hagi comprat un membre de la família a la xarxa estarà disponible per a la resta. Podeu trobar aquestes compres obrint l'App Store, tocant la icona del compte a l'extrem superior dret de la pantalla i tocant a Comprat .

Family Sharing ofereix als pares algunes eines excel·lents per fer un seguiment dels seus fills i gestionar el que poden fer amb els seus iPhone. Hem parlat amb Eva Amurri sobre el avantatges de configurar Screen Time funcions a través de Family Sharing.

com esborrar definitivament les fotos de l'iPhone 6

N’hi ha molt podeu fer-ho amb Family Sharing i, per això, hem creat un vídeo de YouTube que us explica tot el procés. Apple també té una visió general de les coses que podeu configurar amb Family Sharing.

Ús compartit familiar: explicat.

Heu configurat Family Sharing amb èxit al vostre iPhone. Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials perquè pugueu ensenyar als vostres amics i seguidors sobre la compartició familiar. No dubteu a deixar un comentari a continuació si teniu cap més pregunta sobre aquesta funció d'iPhone.