Missatges d'iPhone a iOS 10: Com enviar efectes i reaccions

Iphone Messages Ios 10Proveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Envieu un iMessage de feliç aniversari al vostre millor amic al vostre iPhone, però enviar un missatge de text senzill és massa avorrit per al vostre gust. Per sort, la nova aplicació iPhone Messages ha afegit efectes de bombolla i pantalla: és una manera d’agradar els missatges afegint efectes especials. A més, Apple ha afegit reaccions als missatges, que és una nova manera de respondre ràpidament als textos.deixar una conversa a l'iPhone

Aquestes noves funcions s’incorporen a la nova aplicació Missatges, però s’amaguen darrere d’altres botons. En aquest article Us mostraré com utilitzar els efectes i reaccions dels missatges a l'aplicació Missatges de l'iPhone, l'iPad i l'iPod .La nova fletxa d’enviament i els efectes de bombollaProbablement haureu notat que hi ha una fletxa nova cap amunt a l’aplicació Missatges on abans hi havia el botó Envia. L’única diferència de funcionalitat amb el nou botó d’enviament és l’addició d’efectes Bubble i Screen.

Com puc enviar un iMessage habitual a l'aplicació Missatges del meu iPhone?

Per enviar un iMessage o un missatge de text, aixeta la fletxa d’enviament amb el dit. Si manteniu premut, apareixerà el menú Envia amb efectes. Per sortir del Envia amb efecte menú, toqueu la icona X de color gris a la part dreta.

Com puc enviar un missatge amb una bombolla o un efecte de pantalla al meu iPhone?

Per enviar un iMessage amb efecte Bubble o Screen, mantén premut la fletxa d’enviament fins que aparegui el menú Envia amb efecte i, a continuació, deixeu-la anar. Feu servir el dit per seleccionar l’efecte que voleu utilitzar i, a continuació, toqueu la fletxa d'enviament situada al costat de l'efecte per enviar el vostre missatge. Podeu canviar entre els efectes de bombolla i de pantalla tocant Bombolla o bé Pantalla sota Envia amb efecte a la part superior de la pantalla.Bàsicament, aquests efectes afegeixen emoció als vostres missatges de text donant-li un efecte visual quan es lliuren a l’iPhone d’un amic animant la pantalla o la bombolla de text.

Per exemple, l’efecte Bubble Slam fa que el vostre iMessage caigui a la pantalla del destinatari, provocant un efecte ondulat. D’altra banda, l’efecte Screen Focs artificials fa que la pantalla del destinatari s’enfosqueixi i faci aparèixer els focs artificials darrere de la conversa on s’ha enviat.

fixar el vidre a l'iPhone 6

Reaccions iMessage

Com es va comentar anteriorment, Missatges també van introduir reaccions als missatges. Tot i que aquests efectes no són tan dràstics com els efectes Bubble i Screen, les reaccions us permeten respondre ràpidament al missatge d’un amic sense enviar cap missatge de text complet.

Per reaccionar a un missatge, feu doble toc sobre el missatge que us han enviat i veureu que apareixen sis icones: un cor, polzes amunt, polzes avall, riures, dos signes d’exclamació i un signe d’interrogació. Toqueu-ne un i la icona s'afegirà al missatge perquè les vegin les dues parts.

Feliç missatgeria!

Això és tot el que hi ha als missatges d’efectes i reaccions a la nova aplicació iPhone Messages a iOS 10. Tot i que aquestes funcions són peculiars, crec que fan que els amics i familiars de missatgeria siguin molt més divertits. Us feu efectes de Bubble o Screen quan envieu missatges? Avisa’m als comentaris.