Com netejar els AirPods: la forma més segura i millor!

How Clean Your Airpods Best Safest WayProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Els vostres AirPods d’Apple estan bruts i cal netejar-los. És possible que tingueu problemes en la qualitat del so o en la càrrega si hi ha deixalles, escombraries, cera o altres residus als vostres AirPods. En aquest article, us ho mostraré com netejar els AirPods de la manera més segura i eficaç.AirPods i el xip W1

Quan netegeu els AirPods, heu de tenir molta precaució a causa de tots els components petits que proporcionen la funcionalitat dels vostres AirPods. Dins dels AirPods hi ha un xip W1 personalitzat que controla la durada de la bateria, manté la connexió sense fils i ajuda a regular el so. En netejar els AirPods, recordeu-vos de ser suau per no danyar aquest xip intern que és tan vital per a la funcionalitat dels AirPods.Com netejar els AirPods de manera segura

Quan netegeu els AirPods, és important utilitzar una eina que no es trenqui a l’interior dels AirPods i que una eina no condueixi cap càrrega elèctrica. Els elements com els escuradents (que es poden estellar) o els clips poden evitar-se quan netegeu els AirPods de manera segura. També heu d’evitar l’ús de productes com dissolvents i aerosols, ja que poden arribar a produir humitat a les obertures dels vostres AirPods.La millor manera de netejar els AirPods és mitjançant un fitxer tela de microfibra i un petit, raspall antiestàtic. Quan aneu a netejar els AirPods, comenceu per netejar-los amb el drap de microfibra. Si encara hi ha restes més compactes com la pelusa, la pols o les escombraries als AirPods, raspalleu-les suaument amb el raspall antiestàtic.

Els tècnics de l’Apple Store utilitzen pinzells antiestàtics i poden fer-ho comprat a Amazon per només 5 dòlars. Si no teniu accés a un raspall antiestàtic, també podeu utilitzar un raspall de dents nou o un consell Q normal per netejar les brosses dels vostres AirPods.Els vostres AirPods són bons i nous.

Els vostres AirPods estan nets i semblen que els heu tret de la caixa. Ara ja sabeu exactament com netejar els AirPods de la millor manera i la més segura. Gràcies per llegir el nostre article i ens encantaria que el compartíssiu a les xarxes socials o que ens deixéssiu un comentari a continuació si teniu més preguntes.