Com fer còpies de seguretat del vostre iPhone mitjançant Finder

How Backup Your Iphone Using FinderProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Esteu provant de fer una còpia de seguretat del vostre iPhone amb el vostre Mac, però no funciona. Falta l'iTunes. En aquest article, us ho mostraré com fer còpies de seguretat del vostre iPhone mitjançant Finder .Què ha passat amb iTunes?

iTunes es va convertir Música amb el llançament de macOS Catalina 10.15. Ara, quan vulgueu sincronitzar, fer còpies de seguretat o restaurar DFU a l’iPhone, ho feu amb Finder. Malgrat aquest canvi, tota la resta és pràcticament igual i la interfície té un aspecte molt similar.el meu telèfon va directament a la bústia de veu

Els propietaris d’un PC o un Mac que executin macOS Mojave 10.14 o versions anteriors encara ho faran fer còpies de seguretat del seu iPhone mitjançant iTunes .Què és una còpia de seguretat de l'iPhone?

Una còpia de seguretat és una còpia de tota la informació del vostre iPhone (fotos, vídeos, contactes i molt més). És una bona idea desar regularment còpies de seguretat de l’iPhone per si alguna cosa no funciona amb el vostre iPhone. Si teniu un problema de programari profund o si feu malbé el maquinari del vostre iPhone, una còpia de seguretat us assegurarà de no perdre cap de les dades importants.

Les còpies de seguretat també són útils quan actualitzeu els telèfons. Tenir una còpia desada de la vostra informació us permetrà passar sense problemes a un telèfon nou.

El que necessitareu

Necessitareu tres coses per fer una còpia de seguretat del vostre iPhone amb Finder: el vostre iPhone, un Mac que executi macOS Catalina 10.15 i un cable Lightning.Còpia de seguretat del vostre iPhone amb Finder

Connecteu l'iPhone al Mac mitjançant un cable de càrrega. Obriu Finder i feu clic al vostre iPhone a sota Ubicacions . Desplaceu-vos cap avall fins a la secció Còpies de seguretat i feu clic a Feu una còpia de seguretat de totes les dades del vostre iPhone en aquest Mac . Finalment, feu clic a Feu una còpia de seguretat ara .

fer una còpia de seguretat de l

El procés de còpia de seguretat sol trigar entre 15 i 20 minuts. Com més dades feu una còpia de seguretat, més temps trigarà. Sabreu que la còpia de seguretat s'ha completat quan vegeu la data i l'hora actuals al costat Darrera còpia de seguretat en aquest Mac .

Consulteu el nostre altre article si ho feu no hem pogut fer una còpia de seguretat del vostre iPhone amb Finder .

Heu trobat còpies de seguretat de l'iPhone.

Heu creat una còpia de seguretat del vostre iPhone al vostre Mac amb Finder. Sabem que aquest canvi pot ser una mica confús, així que no dubteu a deixar-nos un comentari a continuació si teniu alguna altra pregunta.