La configuració d'allotjament de WordPress més ràpida del 2016, de forma barata.

Fastest Wordpress Hosting Setup 2016

Durant els darrers dos anys i mig, aquest lloc web ha passat de 150 a més de 50.000 visitants al dia, i això mai no hauria pogut passar sense una configuració ràpida d’allotjament de WordPress. La velocitat del lloc té un paper important en la creació d’una experiència d’usuari positiva i en el món del SEO. En aquest article, compartiré la configuració d'allotjament de WordPress més ràpida que he descobert per molts menys diners del que es podria pensar, els tres serveis que faig servir (dos dels quals són 100% gratuïts), i alguns valuoses lliçons d'allotjament que he après al llarg del camí .

Actualitzarem aquest article aviat, però mentrestant ...

Voleu començar amb el disseny web? Mireu el nostre vídeo més recent a YouTube que us guiarà pas a pas en el procés de creació d’un lloc web amb èxit de WordPress. No cal programació ni experiència web.per què no farà la còpia de seguretat del meu iPhone?El títol d’aquest article diu que aquesta configuració és la configuració de WordPress més ràpida del 2016 i basada en la meva experiència amb diversos proveïdors d’allotjament, inclosos GoDaddy, HostGator, InMotion i altres, és absolutament així . Tot i això, no he provat totes les configuracions d’allotjament de WordPress disponibles i no conec ningú que ho hagi fet. Diré això: la meva configuració supera totes les configuracions que he provat mai de lluny .Un requisit important per a un amfitrió ràpid de WordPress: assequibilitat

Vaig deixar la meva feina a una botiga d’Apple aproximadament un any abans que aquest lloc web s’enlairés i no tenia massa diners per treballar. Estava buscant el pla d’allotjament de 9 dòlars al mes de la meva mare quan 5 milions de persones van llegir el meu article Durada de la bateria de l'iPhone el febrer de 2014. El meu lloc web no es va bloquejar a causa d’un dels serveis que esmentaré a continuació.

Seria molt més fàcil escollir 'la configuració de WordPress més ràpida' si tingués molts diners per llançar, però no ho faig, de manera que la assequibilitat és una preocupació important. Crec que la meva configuració supera els proveïdors d’allotjament que cobren deu vegades el que pago, que actualment és de 20 dòlars al mes.

Si no executeu llocs web que obtinguin 2,5 milions de pàgines vistes al mes, aquest article també és per a vosaltres: us mostraré una configuració de 5 € al mes que gestionarà moltes instal·lacions de WordPress sense cap problema i és completament escalable si cal augmentar fins a un pla de 10 o 20 dòlars en el futur.Com puc provar el meu lloc web

Hi ha una gran quantitat de proves de velocitat del lloc, però el que més m’agrada és webpagetest.org . Webpagetest és un servei gratuït que us permet fer fins a 9 proves alhora i mostrar informació essencial de resolució de problemes en qüestió de minuts. L’he utilitzat per descobrir quins recursos ralentitzen el meu lloc i he pres decisions importants sobre els serveis que faig servir en funció dels seus resultats. No és el servei més bonic que he vist, però sí el més útil.

La meva configuració d'allotjament de WordPress súper ràpida en tres parts

1. Servidor: Digital Ocean

Un servidor és un ordinador que funciona 'al núvol'. No sóc expert en servidor ni en Linux, així que no us espanteu; aquesta configuració és així tan fàcil que qualsevol ho pot fer.

Les tres principals configuracions d’allotjament de WordPress que hi ha

  • WordPress gestionat: L'empresa d'allotjament ho gestiona tot, inclosos els connectors que podeu utilitzar, l'emmagatzematge a la memòria cau, la CDN i normalment els càrrecs per la pàgina vista. Segons la meva experiència, els proveïdors de WordPress gestionats sempre adopten l'enfocament 'L'allotgem i sabem què fem, de manera que és tan ràpid com es pot fer', però mai he vist cap amfitrió de WordPress gestionat que es pugui comparar amb l'allotjament configuració que descriuré. Una empresa d’allotjament amb WordPress gestionada em cobraria més de 2.000 dòlars al mes per allotjar aquest lloc web. (Tanmateix, són un amfitrió fantàstic) Codi de cupó de WP Engine i reviseu si us interessa.)
  • Allotjament compartit: Probablement ja ho heu vist abans: inicieu sessió al lloc web del proveïdor d’allotjament i veieu files d’icones, algunes de les quals enteneu (com el correu electrònic) i d’altres que no (com els controladors MySQL i Apache). Tot i que se suposa que facilita les coses, els taulers d’allotjament compartit com CPanel poden resultar confusos i intimidatoris. Un VPS pot ser més fàcil que això? Sí!
  • Servidor privat virtual (VPS): Pagueu una quota mensual i obteniu un ordinador virtual “al núvol”. A un nivell bàsic, un VPS s’instal·la amb Linux i us hi connecteu mitjançant un terminal de l’ordinador. No fugiu; podeu fer això! No cal ser expert en servidor ni tenir cap formació formal en absolut perquè això funcioni per a vosaltres.

La primera part de la meva configuració d’allotjament guanyadora de WordPress és un servidor privat virtual anomenat “Droplet” allotjat per Digital Ocean. Les gotes costen tan sols 5 dòlars al mes i això és tot el que necessiteu per començar a allotjar llocs web de WordPress súper ràpids. Podeu provar-ho gratuïtament, només feu clic a aquest enllaç de referència i obtindreu 10 € de despesa gratuïta en Digital Ocean . Si us hi quedeu, també rebré una comissió de derivació: no hi ha cap risc i no teniu res a perdre.

Creeu una goteta digital de 5 $ al mes executant Ubuntu 14.04 LTS de 64 bits i, a continuació, seguiu aquesta guia de Digital Ocean a connecteu-vos al vostre Droplet mitjançant l’ordinador . La connexió al servidor per primera vegada és, amb diferència, la part més difícil de tota la configuració —I no és tan difícil!

Notes de configuració: Quan configureu el servidor a Digital Ocean, només heu de deixar tots els paràmetres per defecte. Si voleu activar les còpies de seguretat, continueu, però sempre podeu fer-ho més endavant.

2. Pila de WordPress: EasyEngine

La següent part de la configuració és EasyEngine , que és el programari que instal·leu per executar WordPress al vostre servidor. Abans era complicat, però ho fa EasyEngine súper fàcil .

En termes tècnics, EasyEngine instal·la una pila LEMP i la configura automàticament per a WordPress. LEMP significa Linux, Nginx (pronunciat Engine-X, per tant, E en LEMP), MySQL i PHP.

Instal·lació d’EasyEngine al vostre gotet

Després de connectar-vos al servidor (cosa que vam fer al pas anterior), implica tot el procés d'instal·lació copiar i enganxar dues línies de codi del lloc web d’EasyEngine —I llavors ja està. Servidor de WordPress de primer nivell: instal·lat i configurat. El lloc web d’EasyEngine té un senzill pas a pas de com instal·lar EasyEngine en una gota digital d'oceà si necessiteu més ajuda.

Per què és tan increïble EasyEngine?

Suposem que vull instal·lar un lloc de WordPress a testwordpress.com. Si vull configurar-lo de principi a fi amb EasyEngine, escricee site create testwordpress.com –wpfc. Això és.

Nota: El–Wpfcinstal·la W3 Total Cache juntament amb WordPress. La meva experiència ha demostrat que W3 Total Cache és la configuració més ràpida i fiable per emmagatzemar a la memòria cau de WordPress amb EasyEngine.

Si vull crear un lloc amb SSL gratuït mitjançant Let’s Encrypt, EasyEngine també ho té incorporat. (SSL és el que fa que un lloc web sigui https: // en lloc de http: //, que és un altre factor de classificació de Google SEO actualment).El lloc crea testwordpress.com –wpfc –letsencrypt. Si ja hagués creat testwordpress.com i volgués afegir SSL més tard, només escriuriaee actualització del lloc testwordpress.com –letxesencrypt. Fet.

Per obtenir més informació sobre com començar a utilitzar EasyEngine, inclòs un recorregut més detallat sobre com configurar EasyEngine amb Digital Ocean, visiteu la pàgina de Documents a EasyEngine.io .

Configureu SSL abans de configurar CloudFlare

Si utilitzeu SSL (HTTPS en lloc d’HTTP) amb el vostre lloc web, activeu-lo abans de passar a l’últim pas. La funcionalitat SSL LetsEncrypt integrada d’EasyEngine no funciona després que un lloc estigui connectat a CloudFlare. Hi ha altres maneres d’activar-lo, però és més fàcil activar-lo abans de començar.

3. CDN / Seguretat: CloudFlare

Una CDN, o 'xarxa de lliurament de contingut', és una xarxa mundial de servidors que allotja imatges, JavaScript, CSS i altres fitxers de llocs web de manera que el vostre servidor no ha de fer tanta feina quan algú visita el vostre lloc web. Per exemple, dels ~ 35 GB de dades descarregats d’aquest lloc web cada dia, CloudFlare serveix aproximadament el 70% d'aquest ample de banda de franc .

CloudFlare fa les coses un pas més enllà d’un CDN tradicional i també és un proveïdor de seguretat de primer nivell, que protegeix els meus llocs web de centenars d’intents d’atacs al dia. I gairebé m’he oblidat d’esmentar-ho: EasyEngine també incorpora excel·lents funcions de seguretat.

Configuració de CloudFlare

La configuració de CloudFlare és molt fàcil. Suposem que heu registrat testwordpress.com mitjançant Google Domains. Després de crear un compte a Lloc web de CloudFlare i afegiu testwordpress.com, CloudFlare escaneja el domini testwordpress.com i copia els registres DNS actuals als servidors DNS de CloudFlare. (Els registres DNS enllacen un nom de domini amb l'adreça IP del servidor, entre altres coses.)

Un cop configurats els registres DNS del domini, CloudFlare explica com dirigir els servidors de noms actuals de testwordpress.com als servidors de noms de CloudFlare. Quan us pregunteu sobre les opcions de pagament, aneu al pla gratuït; només cal que comenceu.

Per enllaçar testwordpress.com a l'adreça IP del meu Digital Ocean Droplet, afegiria els registres següents al DNS de CloudFlare:

  • Afegiu un registre A per al domini @ (que és una abreviatura del domini arrel - testwordpress.com) i apunteu-lo a l'adreça IP del meu Droplet, que sembla 55.55.55.55.
  • Afegiu un registre CNAME per al domini www (que cobreix www.testwordpress.com, si decideixo utilitzar-lo) i apunteu-lo cap a @ (abreviatura de testwordpress.com)

Com CloudFlare va canviar la meva vida

CloudFlare és un rar exemple de servei gratuït que supera a les seves contraparts de pagament. El meu servidor de 9 dòlars al mes definitivament s’hauria estavellat si no hagués utilitzat CloudFlare quan 5 milions de persones van visitar-lo el febrer del 2014 i l’èxit d’aquest article va canviar la meva vida per sempre, de manera que, en essència, CloudFlare va canviar la meva vida i eternament agraïts pel servei que presten.

Els resultats

Utilitzant webpagetest.org , Em complau dir que les pàgines del meu lloc web es carreguen en menys de 3 segons, cosa que és molt i molt ràpida tenint en compte la quantitat de trànsit que tinc i la publicitat que publico per donar suport al lloc web.

Webpagetest ho demostra el meu lloc web (El temps de càrrega de 2,2 segons) supera enormement els llocs web com El New York Times (Temps de càrrega de 12,9 segons), MacRumors (11,5 segons de càrrega) i Jo més (18 segons de càrrega) i aposto a que passen molt més que jo en allotjament

La lliçó més gran que he après

Al món de l’allotjament de WordPress, no sempre obteniu el que pagueu. Segons la meva experiència, com menys he pagat, millor ha estat la configuració que he pogut trobar.

quina diferència hi ha entre un falcó i un falcó

Completant-lo: gaudiu del vostre allotjament ràpid de WordPress.

Espero que aquesta guia us hagi estat d’utilitat i us estalviï molts mals de cap que vaig trobar mentre començava. El meu tres parts Oceà digital , CloudFlare , i EasyEngine La configuració de l’allotjament de WordPress no s’ha estavellat mai i tinc previst seguir-hi!

Moltes gràcies per llegir i feliç allotjament,
David P.