Què és SOS d'emergència en un iPhone? Aquí teniu La veritat!

What Is Emergency Sos An IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Quan Apple va llançar iOS 10.2, van introduir Emergency SOS, una característica que permet als usuaris d’iPhone obtenir ajuda quan es troben en una situació d’emergència. En aquest article t’explicaré tot el que cal saber sobre Emergency SOS en un iPhone inclòs què és, com configurar-lo i què heu de fer si vosaltres o algú que coneixeu truca automàticament als serveis d'emergència.Què és SOS d'emergència en un iPhone?

SOS d’emergència en un iPhone és una característica que us permet trucar immediatament als serveis d’emergència després de vosaltres feu clic ràpidament al botó d’engegada (també conegut com el botó Sleep / Wake) cinc vegades seguides .Després de prémer el botó d'engegada cinc vegades seguides, an emergency SOS apareix el control lliscant. Si feu lliscar el control lliscant d’esquerra a dreta, es crida als serveis d’emergència.Com configurar una trucada automàtica per a SOS d’emergència en un iPhone

Si activeu la trucada automàtica per a SOS d’emergència en un iPhone, els serveis d’emergència es trucaran automàticament quan premeu ràpidament el botó d’engegada cinc vegades seguides, de manera que emergency SOS el control lliscant no apareixerà a la pantalla del vostre iPhone.

Com activar la trucada automàtica per a SOS d'emergència en un iPhone:

  1. Obriu el fitxer Configuració aplicació
  2. Aixeta Emergency SOS . (Cerqueu la icona vermella SOS).
  3. Toqueu el commutador que hi ha al costat Trucada automàtica per engegar-lo. Sabreu que la trucada automàtica està activada quan l'interruptor és verd.quan veus una aranya

Quan activeu la trucada automàtica, apareixerà una nova opció anomenada So del compte enrere . Quan el so del compte enrere està activat, el vostre iPhone reproduirà un so d’avís quan utilitzeu SOS d’emergència i us indicarà que està a punt de trucar als serveis d’emergència.

Per defecte, Countdown Sound està activat i us recomanem que el deixeu activat, per si algú o algú que coneixeu desencadena accidentalment SOS d'emergència.

Una gran idea equivocada sobre SOS d'emergència als iPhones

La idea més errònia sobre SOS d’emergència als iPhones és que es pot desactivar. Això en realitat no és cert.

Tot i que podeu desactivar la possibilitat de trucar automàticament als serveis d’emergència (trucada automàtica), el vostre iPhone ho farà sempre mostrar-vos el emergency SOS lliscant quan toqueu ràpidament el botó d'engegada de l'iPhone 5 vegades consecutivament.

Utilitzar SOS d’emergència de manera segura en un iPhone

És important que els pares amb nens petits tinguin molta cura amb la funció de trucada automàtica per a SOS d’emergència del vostre iPhone. Als nens els agrada prémer botons, de manera que poden trucar accidentalment als serveis d’emergència o espantar-se quan sona l’alarma.

Tots sabem el valor que té el temps del nostre departament de policia local, dels bombers i de l’hospital, per la qual cosa és important que tinguem molta cura amb la nova funció SOS d’emergència. L'últim que vull és trucar accidentalment al 911 quan algú en una emergència real necessita ajuda.

A menys que us trobeu amb freqüència en situacions d'emergència, potser voldreu deixar la trucada automàtica. Només cal un segon o dos més per lliscar el fitxer emergency SOS i pot ajudar a prevenir trucades d'emergència accidentals.

per què la pantalla del meu iPhone és tan tènue?

SOS d’emergència: ara ja esteu preparat.

SOS d’emergència és una característica fantàstica i tots hem de tenir cura de no trucar accidentalment als serveis d’emergència. Ara que ja sabeu tot sobre Emergency SOS en un iPhone, esperem que compartiu aquest article a les xarxes socials perquè els vostres amics i familiars puguin arribar a una situació perillosa. Gràcies per llegir!

Els millors desitjos i estigueu a salvo,
David L.