¿SIM no compatible amb iPhone? Aquí està la solució!

Sim No Compatible Con Iphone

Simplement col·loques una nova targeta SIM al teu iPhone, però alguna cosa no funciona bé. El teu iPhone t'està dient que la targeta SIM no és compatible. En aquest sentit, li mostraré com solucionar el problema que tens quan el teu iPhone diu 'SIM no compatible' .

problemes matrimonials a causa dels fillastres

Per què No és compatible la SIM del meu iPhone?

Un iPhone generalment diu que una SIM no és compatible perquè aquest iPhone està bloquejat pel teu operador o el teu proveïdor de serveis mòbils. Això vol dir que en aquest iPhone no pots inserir una targeta SIM d'un proveïdor diferent.Per verificar si el teu iPhone està bloquejat, obre Configuració i toca General> Quant a> Bloqueig d'Operador . Un iPhone desbloquejat dirà Sense restriccions de SIM .Si no veus aquesta opció, o si diu una altra cosa, contacteu amb el teu operador de telefonia mòbil per desbloquejar teu iPhone.Tot i que la situació descrita anteriorment pot aplicar-se en molts casos, no s'aplicarà a tots. És poc probable, però és possible que estiguis experimentant un problema de programari. Segueix els passos següents per solucionar el problema.

Reinicia el teu iPhone

Reiniciar el teu iPhone és una solució ràpida per a molts problemes de programari. La forma de reiniciar el teu iPhone varia segons el model que tinguis:iPhones amb Face ID : Pressiona i manté pressionat simultàniament el botó d'encesa i qualsevol dels botons de volum fins que aparegui lliscar per apagar a la pantalla. Fes lliscar la icona d'encesa d'esquerra a dreta per la pantalla per apagar teu iPhone. Després, mantingues premut el botó lateral novament fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla per encendre el teu iPhone.

iPhone sin Face ID : Mantingues pressionat el botó d'encesa , Després llisca la icona d'encesa per la pantalla quan aparegui lliscar per apagar . Mantingues premut el botó d'encesa de nou per reiniciar el teu iPhone.

Cercar una actualització de iOS

Apple sovint llança noves actualitzacions de iOS per corregir errors menors i implementar noves funcions. És una bona idea mantenir el teu iPhone actualitzat, ja que fins i tot això podria solucionar aquest problema.

la bateria del meu rellotge poma es mor ràpidament
  1. Obre ajustaments .
  2. prem General .
  3. toca Actualització de programari .

toca Descarregar i instal·lar si hi ha una actualització de iOS disponible. Continua amb el següent pas si el teu iPhone està actualitzat.

Expulsar i Tornar a inserir la targeta SIM

Tornar a posar la targeta SIM al teu iPhone pot solucionar diversos problemes menors. Cerca la safata de la targeta SIM al costat del teu iPhone.

Utilitza una eina d'extracció de targetes SIM o un clip per paper estirat per obrir la safata. Empeny la safata cap a dins per tornar a col·locar la targeta SIM.

Restablir els paràmetres de la Xarxa

Totes els ajustos de Dades Mòbils, Wi-Fi, Bluetooth i VPN del teu iPhone es restauren als valors per defecte de fàbrica quan restableces la configuració de xarxa. Assegura't d'escriure les contrasenyes de Wi-Fi, ja que hauràs de tornar a ingressar-quan es completi aquest restabliment. També hauràs de tornar a connectar els teus dispositius Bluetooth i reconfigurar les teves VPN.

els vídeos de youtube no es reprodueixen a l'iPhone

Si bé és un inconvenient menor, aquest restabliment podria solucionar el teu problema. Per Restablir els paràmetres de Xarxa:

  1. Obre ajustaments .
  2. prem General .
  3. toca Restablir.
  4. toca Restablir ajustos de xarxa .

És possible que se't demani que ingressis la contrasenya abans de poder realitzar aquest restabliment.

Comunica't amb Apple o amb el teu proveïdor de serveis mòbils

Quan ocorre un problema relacionat amb els teus Dades Mòbils al teu iPhone, Apple i el teu proveïdor de serveis sense fil sovint s'han d'assenyalar amb el dit. La veritat és que hi pot haver un problema amb el teu iPhone o amb el teu compte (que et proveeix el teu proveïdor de serveis sense fil), i no ho sabràs fins que et posi en contacte amb el teu servei d'atenció a client.

Visita el lloc web d'Apple per obtenir suport en línia , També pots obtenir-lo en la botiga Apple, per telèfon o per xat en viu. Pot trobar el centre de servei a el client del teu operador escrivint el seu nom i 'atenció a el client' a Google.

¡IPhone SIM ara compatible!

Has solucionat el problema i el teu iPhone està funcionant novament. La propera vegada que el teu iPhone digui 'SIM no compatible', sabràs exactament què fer. Deixa un comentari sota si tens alguna altra pregunta!