El meu iPhone segueix fallant! Aquí està la solució definitiva.

Mi Iphone Sigue Fallando

El teu iPhone està tenint falles i no estàs segur de per què. La majoria de les vegades, quan es tracta d'un iPhone amb errors o falla, és la teva programari el que està causant el problema. En aquest sentit, li explicaré per què el teu iPhone segueix fallant i et mostraré com solucionar el problema .

Reinicia el teu iPhone

Una manera ràpida de solucionar un problema menor de programari que podria estar provocant falles al teu iPhone és apagar i tornar a engegar. D'aquesta manera, totes les aplicacions i programes que s'executen al teu iPhone poden tancar normalment, el que els dóna un nou inici una vegada que tornis a encendre teu iPhone.Mantingues premut el botó d'encesa fins que aparegui lliscar per apagar a la pantalla. Si tens un iPhone X, XR, XS o XS Max, pressiona i manté pressionat simultàniament el botó per baixar el volum i el botó lateral fins que aparegui lliscar per apagar a la pantalla.

A continuació, apaga el teu iPhone lliscant el botó d'encesa circular d'esquerra a dreta a la pantalla. Quan el iPhone s'hagi apagat del tot, pressiona i mantingues premut el botó d'encesa (iPhone 8 i anterior) o el botó lateral (iPhone X i posterior) fins que vegis el logotip d'Apple a la pantalla. El teu iPhone es tornarà a encendre poc després.

El meu iPhone es va quedar congelat!

Si el teu iPhone es va quedar congelat a causa d'una falla, hauràs de fer-li un reinici forçat en lloc d'apagar normalment. Un reinici forçat obliga al teu iPhone a apagar-se i tornar-se a encendre abruptament.

A continuació, t'indiquem com fer un reinici forçat al teu iPhone:iPhone XS, X i 8 : Pressiona i deixa anar el botó Pujar volum, després pressiona i deixa anar el botó Baixar volum, després pressiona i mantingues premut el botó lateral. Deixa anar el botó lateral quan aparegui el logotip d'Apple.

iPhone juliol : Mantingues pressionat simultàniament el botó d'encesa i el botó per baixar el volum fins que aparegui el logotip d'Apple.

iPhone SE, 6s i versions anteriors : Mantingues pressionat el botó Inici i el botó d'encesa simultàniament fins que vegis el logotip d'Apple a la pantalla.

què significa la recomanació de seguretat al wifi

Tancament teus Aplicacions

És possible que el seu iPhone segueixi experimentant errors pel fet que una de les teves aplicacions està funcionant malament. Si aquesta aplicació es deixa oberta en segon pla, podria estar produint errors contínuament en el programari de la teva iPhone.

Primer, obre el selector d'aplicacions en el teu iPhone pressionant dues vegades el botó Inici (iPhone 8 i versions anteriors) o lliscant el dit cap amunt des de la part inferior fins al centre de la pantalla (iPhone X i versions posteriors). Després, tanca les teves aplicacions deslizándolas cap amunt i cap a fora de la part superior de la pantalla.

Si una aplicació era la responsable d'el problema, és possible que vulguis verificar les falles de les aplicacions d'iPhone . Això t'ajudarà a diagnosticar i solucionar els problemes que tinguis amb les aplicacions!

Actualitza el programari de la teva iPhone

L'ús d'un iPhone amb una versió desactualitzada d'iOS, el sistema operatiu de l'iPhone, pot produir falles. Busqui una actualització de programari anant a Ajustos i tocant General> Actualització de programari . toca Descarregar i instal·lar si hi ha una actualització de iOS disponible.

actualitzar iphone ais 12

Fes una còpia de seguretat del teu iPhone

Si el teu iPhone encara es congela o té falles, és hora de guardar una còpia de seguretat, només per assegurar-te que no perdis la informació de la teva iPhone. Els següents dos passos de solució de problemes en aquest article aborden problemes de programari més profunds i requereixen restablir part o la totalitat de la teva iPhone als paràmetres de fàbrica. A l'desar una còpia de seguretat, no perdràs cap dada quan a restablir o restaures teu iPhone.

Mira el nostre vídeo de YouTube per aprendre com fer una còpia de seguretat del teu iPhone a iCloud . També pots fer una còpia de seguretat del teu iPhone connectant-lo a iTunes, fent clic a la icona de telèfon a la cantonada superior esquerra i fent clic a Fer còpia de seguretat ara.

Restablir tots els ajustos

Quan restableces tots els Ajustos en el teu iPhone, tot en l'aplicació de configuració es restableix als valors predeterminats de fàbrica. Hauràs de tornar a connectar els teus dispositius Bluetooth, tornar a ingressar les teves contrasenyes de Wi-Fi i tornar a optimitzar el teu aplicació de configuració per a millorar la durada de la bateria . Els problemes amb origen en l'aplicació de configuració poden ser molt difícils de localitzar, de manera que restablirem tots els ajustos per intentar solucionar el problema d'una sola vegada.

Per restablir tots els ajustos al teu iPhone, obre Configuració i toca General> Restablir> Restablir ajustos . Hauràs de tornar a ingressar la contrasenya i confirmar la teva decisió tocant restablir ajustos .

Com restablir tots els ajustos al teu iPhone

com esborrar fotos de l'iPhone

Posa el teu iPhone en mode DFU

El nostre últim pas de solució de problemes de programari per a telèfons iPhone és una restauració DFU. Aquesta restauració esborrarà tot el codi del teu iPhone i després ho recarregarà línia per línia. Després de guardar una còpia de seguretat, consulta el nostre tutorial per obtenir més informació sobre la manera DFU i com restaurar el teu iPhone.

Opcions de Reparació d'iPhone

Si el teu iPhone encara té problemes després d'haver-ho posat en mode DFU i restaurar-lo, llavors és gairebé segur que una falla de maquinari sigui la causa. L'exposició a líquids o una caiguda sobre una superfície dura pot danyar els components interns del teu iPhone, el que pot causar que tingui falles.

Programa una cita amb els tècnics de la teva Botiga Apple més propera per veure com poden ajudar-te. També recomano una empresa de reparació per comanda anomenada Pols . Poden enviar-te un tècnic expert directament a on estiguis en tan sol 60 minuts! Aquesta tècnic repararà el teu iPhone en el lloc i et donarà una garantia de per vida en la reparació.

No em fallis!

Has reparat amb èxit el teu iPhone i ja no et dóna problemes! La propera vegada que el teu iPhone tingui falles, sabràs com resoldre el problema. Deixeu-me qualsevol altra pregunta que tinguis sobre els iPhones a la secció de comentaris a continuació.

gràcies,
David L.