¿IPhone encallat en verificant actualització? Aquí està la solució definitiva!

Iphone Atascado En Verificando Actualizaci NProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Acabes d'intentar instal·lar l'última versió de iOS, però la finestra emergent 'verificant l'actualització ...' no desapareix. Has estat a la pantalla durant diversos minuts, però no passa res. En aquest sentit, li explicaré per què el teu iPhone està encallat en verificant actualització i et mostraré com fer això .Quant de temps hauria de meu iPhone dir verificant l'actualització?

Desafortunadament, no hi ha una resposta única per a aquesta pregunta. Potser el teu iPhone tard uns segons o uns minuts a verificar una actualització depenent d'una varietat de factors, com la mida de l'actualització i la teva connexió a Wi-Fi.L'última vegada que vaig actualitzar el meu iPhone, només em va prendre uns deu segons verificar l'actualització. He vist a alguns lectors dir que el seu iPhone ha trigat fins a cinc minuts a verificar una actualització.No obstant això, si el teu iPhone ha estat bloquejat a 'verificant l'actualització ...' durant més de quinze minuts, és molt probable que alguna cosa hagi sortit malament. Els passos a continuació t'ajudaran a solucionar el problema quan el teu iPhone s'encalli a l'verificar una actualització.

Assegura't que el teu iPhone estigui connectat a una xarxa Wi-Fi fiable

Si el teu iPhone no està connectat a una bona xarxa Wi-Fi, pot ser que trigui més del que és habitual a verificar una actualització de iOS. Abans d'intentar actualitzar el seu iPhone, dirigeix-te a Configuració> Wi-Fi i assegura't que estiguis connectat a una bona xarxa Wi-Fi. Probablement no vulguis actualitzar el teu iPhone usant el Wi-Fi del teu restaurant local preferit!Aquest pas és especialment important perquè no sempre pots actualitzar el teu iPhone usant dades mòbils. Les actualitzacions més grans i significatives (com iOS 11) gairebé sempre requereixen l'ús de Wi-Fi en lloc de dades mòbils.

Reinici forçat del teu iPhone

Quan un iPhone s'encalla a l'verificar una actualització, és possible que es congeli causa d'una falla de programari. Per solucionar això, fes un reinici forçat al teu iPhone, el que l'obligarà a apagar-se i tornar a encendre.

El procés de reinici forçat varia segons el model d'iPhone que tinguis:

Com puc girar el meu iPad?
  • iPhone 6 o models anteriors : Mantingues pressionat el botó d'encesa i el botó d'inici a el mateix temps. Deixa anar els dos botons tan aviat com aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.
  • iPhone 7 i iPhone agost : Pressiona i manté pressionat simultàniament el botó d'encesa i el botó per baixar el volum fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla del teu iPhone. Mira el nostre tutorial sobre el reinici forçat d'iPhone a YouTube per obtenir ajuda addicional.
  • iPhone X : Pressiona el botó per pujar el volum, després pressiona el botó per baixar el volum, després pressiona i mantingues premut el botó lateral fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla. Mira el nostre tutorial de YouTube sobre el reinici forçat de l'iPhone X per obtenir més ajuda!

Després de reiniciar el teu iPhone, torna a Paràmetres> General> Actualització de programari i intenta descarregar i instal·lar l'actualització de programari un cop més. Si el teu iPhone s'encalla a 'verificant l'actualització ...' novament, continua amb el següent pas.

Elimina l'Actualització de iOS i Descarrega-de nou

Si alguna cosa va sortir malament quan vas descarregar inicialment l'actualització de programari, és possible que el teu iPhone no pugui verificar-la correctament. Després de reiniciar el teu iPhone, dirigeix-te a Paràmetres> General> Emmagatzematge d'iPhone i toca l'actualització de programari - estarà en algun lloc de la llista amb totes les teves aplicacions.

Toca l'actualització de programari, després toca el botó vermell eliminar actualització . Després d'eliminar l'actualització, torna a Paràmetres> General> Actualització de programari i intenta descarregar i instal·lar l'actualització de programari nou.

Restauració DFU del teu iPhone

Si has intentat tots els passos anteriors, però el teu iPhone encara s'encalla a 'verificant l'actualització ...', és possible que hi hagi un problema de programari molt més profund que causi el problema. A l' realitzar una restauració de DFU , Podem intentar eliminar un problema de programari profund, esborrant i tornant a carregar tot el codi del teu iPhone. Consulta el nostre article detallat sobre com realitzar una restauració DFU al teu iPhone !

Actualització: Verificada!

L'actualització de programari s'ha verificat al teu iPhone i finalment pots instal·lar l'última versió d'iOS. Si el teu iPhone s'encalla a l'verificar una actualització novament, sabràs exactament com solucionar el problema. Espero tenir notícies teves en la secció de comentaris a continuació - No dubtis a fer qualsevol altra pregunta que tinguis!