¿IPhone encallat en verificant actualització? Aquí està la solució definitiva!

Iphone Atascado En Verificando Actualizaci N

Acabes d'intentar instal·lar l'última versió de iOS, però la finestra emergent 'verificant l'actualització ...' no desapareix. Has estat a la pantalla durant diversos minuts, però no passa res. En aquest sentit, li explicaré per què el teu iPhone està encallat en verificant actualització i et mostraré com fer això .

Com puc girar el meu iPad?

Quant de temps hauria de meu iPhone dir verificant l'actualització?

Desafortunadament, no hi ha una resposta única per a aquesta pregunta. Potser el teu iPhone tard uns segons o uns minuts a verificar una actualització depenent d'una varietat de factors, com la mida de l'actualització i la teva connexió a Wi-Fi.L'última vegada que vaig actualitzar el meu iPhone, només em va prendre uns deu segons verificar l'actualització. He vist a alguns lectors dir que el seu iPhone ha trigat fins a cinc minuts a verificar una actualització.

No obstant això, si el teu iPhone ha estat bloquejat a 'verificant l'actualització ...' durant més de quinze minuts, és molt probable que alguna cosa hagi sortit malament. Els passos a continuació t'ajudaran a solucionar el problema quan el teu iPhone s'encalli a l'verificar una actualització.

Assegura't que el teu iPhone estigui connectat a una xarxa Wi-Fi fiable

Si el teu iPhone no està connectat a una bona xarxa Wi-Fi, pot ser que trigui més del que és habitual a verificar una actualització de iOS. Abans d'intentar actualitzar el seu iPhone, dirigeix-te a Configuració> Wi-Fi i assegura't que estiguis connectat a una bona xarxa Wi-Fi. Probablement no vulguis actualitzar el teu iPhone usant el Wi-Fi del teu restaurant local preferit!

Aquest pas és especialment important perquè no sempre pots actualitzar el teu iPhone usant dades mòbils. Les actualitzacions més grans i significatives (com iOS 11) gairebé sempre requereixen l'ús de Wi-Fi en lloc de dades mòbils.Reinici forçat del teu iPhone

Quan un iPhone s'encalla a l'verificar una actualització, és possible que es congeli causa d'una falla de programari. Per solucionar això, fes un reinici forçat al teu iPhone, el que l'obligarà a apagar-se i tornar a encendre.

El procés de reinici forçat varia segons el model d'iPhone que tinguis:

  • iPhone 6 o models anteriors : Mantingues pressionat el botó d'encesa i el botó d'inici a el mateix temps. Deixa anar els dos botons tan aviat com aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.
  • iPhone 7 i iPhone agost : Pressiona i manté pressionat simultàniament el botó d'encesa i el botó per baixar el volum fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla del teu iPhone. Mira el nostre tutorial sobre el reinici forçat d'iPhone a YouTube per obtenir ajuda addicional.
  • iPhone X : Pressiona el botó per pujar el volum, després pressiona el botó per baixar el volum, després pressiona i mantingues premut el botó lateral fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla. Mira el nostre tutorial de YouTube sobre el reinici forçat de l'iPhone X per obtenir més ajuda!

Després de reiniciar el teu iPhone, torna a Paràmetres> General> Actualització de programari i intenta descarregar i instal·lar l'actualització de programari un cop més. Si el teu iPhone s'encalla a 'verificant l'actualització ...' novament, continua amb el següent pas.

Elimina l'Actualització de iOS i Descarrega-de nou

Si alguna cosa va sortir malament quan vas descarregar inicialment l'actualització de programari, és possible que el teu iPhone no pugui verificar-la correctament. Després de reiniciar el teu iPhone, dirigeix-te a Paràmetres> General> Emmagatzematge d'iPhone i toca l'actualització de programari - estarà en algun lloc de la llista amb totes les teves aplicacions.

Toca l'actualització de programari, després toca el botó vermell eliminar actualització . Després d'eliminar l'actualització, torna a Paràmetres> General> Actualització de programari i intenta descarregar i instal·lar l'actualització de programari nou.

Restauració DFU del teu iPhone

Si has intentat tots els passos anteriors, però el teu iPhone encara s'encalla a 'verificant l'actualització ...', és possible que hi hagi un problema de programari molt més profund que causi el problema. A l' realitzar una restauració de DFU , Podem intentar eliminar un problema de programari profund, esborrant i tornant a carregar tot el codi del teu iPhone. Consulta el nostre article detallat sobre com realitzar una restauració DFU al teu iPhone !

Actualització: Verificada!

L'actualització de programari s'ha verificat al teu iPhone i finalment pots instal·lar l'última versió d'iOS. Si el teu iPhone s'encalla a l'verificar una actualització novament, sabràs exactament com solucionar el problema. Espero tenir notícies teves en la secció de comentaris a continuació - No dubtis a fer qualsevol altra pregunta que tinguis!