La contrasenya del meu correu de veu del meu iPhone és incorrecta. Aquí teniu la solució.

My Iphone Voicemail Password Is Incorrect

La majoria de nosaltres mai no ens adonem que necessitem una contrasenya de correu de veu als nostres iPhones fins que aparegui del no-res aquest molest missatge: 'Contrasenya incorrecta. Introduïu la contrasenya del correu de veu '. Feu l'únic que té sentit: proveu una contrasenya antiga de correu de veu. Està malament. Proveu la contrasenya de l'iPhone i també és incorrecte. En aquest article t’explicaré per què el vostre iPhone demana una contrasenya de correu de veu i com restableix la contrasenya del correu de veu de l'iPhone perquè puguis accedir de nou al missatge de veu .

Els empleats d’Apple veuen aquest problema tot el temps. Normalment passa quan configuren el nou iPhone d’un client, sobretot si AT&T és el proveïdor sense fils. Van desbloquejar l'iPhone, el van configurar i, just quan van pensar que ja havien acabat, apareix 'La contrasenya de correu de veu incorrecta'.Per què el meu iPhone demana una contrasenya de correu de veu?

AT&T utilitza funcions de seguretat addicionals que altres proveïdors sense fils no utilitzen. Estan dissenyats per protegir-vos, però poden resultar molestos i generar molt de temps perdut si no sabeu com evitar-los.L’article de suport d’Apple sobre el tema té dues frases i us demana que poseu-vos en contacte amb el vostre proveïdor sense fils o que introduïu la vostra contrasenya a l'aplicació Configuració. No és especialment útil per a la majoria de la gent, així que entrarem en un debat més detallat.Com restablir la contrasenya del correu de veu de l'iPhone a AT&T

Afortunadament, els passos necessaris per restablir la contrasenya de correu de veu del vostre iPhone són breus i senzills sempre que sàpiga què heu de fer. Teniu tres opcions:

Primera elecció: AT&T té un sistema automatitzat dissenyat per guiar-lo durant el procés. Abans de trucar, assegureu-vos de conèixer el vostre codi postal de facturació.

 1. Truqueu al 1 (800) 331-0500, moment en què se us demanarà que introduïu el vostre número de mòbil. Assegureu-vos que introduïu el número de telèfon complet de 10 dígits, inclòs el prefix.
 2. El sistema automatitzat començarà a enumerar la gran quantitat d’opcions que potser han requerit la vostra trucada.
 3. De moment, només cal que us interessi la tercera opció. Premeu '3' per obtenir ajuda de correu de veu i, a continuació, torneu a prémer '3' per canviar la vostra contrasenya.
 4. Introduïu el codi postal de facturació quan se us demani.
 5. En aquest moment, apareixerà el missatge massa conegut: 'Contrasenya incorrecta: introduïu la contrasenya del correu de veu'. No us preocupeu! No heu fet res dolent.
 6. Per últim, haureu d’introduir de nou el vostre número de mòbil, però aquesta vegada introduïu el vostre número de telèfon de 7 dígits, sense incloure el prefix.
 7. Estàs acabat!

Segona opció: AT&T proporciona el mateix servei automatitzat en línia a través del seu lloc web. Per utilitzar aquesta opció, assegureu-vos que ho feu registrat i iniciat la sessió al vostre compte 'myWireless' .Quan hàgiu iniciat la sessió, assegureu-vos que la línia mòbil que es mostra és la que té la contrasenya de correu de veu de l'iPhone que voleu canviar. A continuació, seguiu aquests passos:

 1. Navegueu pel lloc web començant per: Telèfon / Dispositiu -> Restableix el PIN del correu de veu -> Ressalteu el vostre número de mòbil -> Envia
 2. Un cop més, veureu 'Contrasenya incorrecta: introduïu la contrasenya del correu de veu'.
 3. Introduïu el vostre número de mòbil sense el prefix. Toqueu D'acord.
 4. Estàs acabat!

Tercera opció: Si voleu provar-ho per última vegada des del quadre de correu de veu, seguiu aquesta seqüència de passos. Considereu això com un darrer esforç si falla la resta.

 1. Navegueu pel dispositiu mòbil començant per: Inici -> Telèfon -> Teclat -> Mantingueu premut '1'
 2. Se us demanarà que introduïu la contrasenya de correu de veu actual (si en teniu).
 3. Toqueu els números següents en seqüència: 4 -> 2 -> 1
 4. Una vegada més: 'Contrasenya incorrecta: introduïu la contrasenya del correu de veu'. Aquesta vegada només cal que introduïu la nova contrasenya i premeu D'acord.
 5. Estàs acabat!

Què passa si faig servir un transportista que no sigui AT&T?

Tens sort, perquè les coses haurien de ser molt més fàcils de restablir la contrasenya. És possible que no hagueu de trucar al vostre proveïdor sense fils, però us indicaré en la direcció correcta per si ho feu. Aquí teniu les dues opcions simples:

Opció 1: l'aplicació Configuració

Primer, aneu a Configuració -> Telèfon -> Canvia la contrasenya del correu de veu . Això és el que heu de veure:

Introduïu una nova contrasenya de correu de veu per a l

Opció 2: Truqueu al vostre proveïdor sense fils

Si falla la primera opció, haureu de trucar directament al servei d'assistència. Aquests són els números d’atenció al client d’AT&T, Sprint i Verizon Wireless:

 • AT&T: 1 (800) 331-0500
 • Sprint: 1 (888) 211-4727
 • Verizon Wireless: 1 (800) 922-0204

En aquest moment, s’hauria de restablir la contrasenya de la vostra bústia de veu de l’iPhone i, amb sort, és bo. Un altre problema freqüent que tenen les persones després de configurar el seu nou iPhone és que els seus contactes no se sincronitzen entre els seus dispositius. Si això et passa, el meu article pot ajudar . Si teniu alguna altra pregunta sobre el vostre iPhone, deixeu un comentari a continuació o visiteu el grup de Facebook Payette Forward per connectar-vos amb un dels nostres experts.